bg-pattern

100% LÁNGOS Menü Árak (HU)

Ellenőrzött árak

A PriceListo nem áll kapcsolatban 100% LÁNGOS (HU)

Menu

Béta Az alábbiakban megjelenített árváltozási adatok az adatbázisunkban szereplő előző és utolsó rekord közötti különbségek. A két rekord származhat különböző forrásokból, és mint ilyenek, csak becslésként használhatók.
0.00
alapján 0 items ratings
HUF prices currency

Ön nézi átlagos 100% LÁNGOS (HU) árak tól től 2 helyek adatbázisunkban.

Jogi nyilatkozat:

A PriceListo a tényleges árinformációkat olyan forrásokból gyűjti össze, mint például a helyszíni látogatások, az üzleti webhelyek és a telefonos interjúk. Az ezen a weboldalon közölt árak egy vagy több ilyen forrásból származnak. Természetesen előfordulhat, hogy az ezen a weboldalon közölt árak nem aktuálisak, és nem vonatkoznak egy adott üzleti márka minden helyére. Az aktuális árak megtekintéséhez vegye fel a kapcsolatot az Önt érdeklő vállalkozási hellyel.

Ról ről 100% LÁNGOS (HU)

Melyek a legnépszerűbb tételek a 100% LÁNGOS (HU) menüben?

Sima lángos

Klasszikus magyar rántott laposkenyér, amely ropogós külsejéről és puha belsejéről ismert.

Tejfölös lángos

A klasszikus lángos tetején bőséges tejföl (tejföl) réteg található, amely a textúrák kellemes keverékét hozza létre.

Sajtos lángos

Lángos kedvenc olvasztott sajttal, amely a ragacsos és a tésztás finomság kielégítő keverékét kínálja.

Sajtos-tejfölös lángos

Az olvasztott sajt és a krémes tejföl kombinációja a klasszikus lángoson a harmonikus ízprofil érdekében.

Tejfölös sonkás sajtos lángos

Kényeztető lehetőség sonkával, sajttal és tejföllel, ízes ízek keverékét hozva létre.

Milyenek az árak 100% LÁNGOS (HU) esetén?

A 100% LÁNGOS (HU) árai különféle pénztárcákat szolgálnak ki, a klasszikus "Sima lángos" 1 090 00 Ft-tól a töltött lángosok 1 790 00 Ft-ig terjednek. A frissítő italok, mint például a 0,5 Naturaqua és a 0,33 Pepsi termékek is elérhető áron kaphatók.

Milyen nyitvatartással üzemel a 100% LÁNGOS (HU)?

A 100% LÁNGOS (HU) rugalmas nyitva tartással, jellemzően késő reggeltől estig fogadja a mecénásokat. Például az étterem 11:00-kor nyit ki és 20:00-kor zár be, így elegendő idő áll rendelkezésre ebédre és vacsorára.

A 100% LÁNGOS-nak (HU) van gyerekmenüje?

Bár nincs külön gyerekmenü, a fiatalabb vendégek élvezhetik az egyszerűbb lehetőségeket, mint a klasszikus "Sima lángos" és a "Tejfölös lángos". A testreszabás azt is lehetővé teszi a családok számára, hogy a lángosválasztást a gyerekek igényei szerint alakítsák.

Vannak vegán, vegetáriánus vagy gluténmentes lehetőségek a 100% LÁNGOS-ban (HU)?

A 100% LÁNGOS (HU) változatos étrendet kínál vegetáriánus és vegánbarát választékkal, mint a "Sajtos lángos" és a vegán "Sima lángos". Sajnos gluténmentes opciók nem állnak rendelkezésre.

Rendelhetnek 100% LÁNGOS-t (HU) szállításra?

Igen, 100% LÁNGOS-t (HU) rendelhetnek a vásárlók kiszállításra az étterem honlapján vagy a népszerű szállítási platformokon keresztül.

Van lehetőség a 100% LÁNGOS (HU) rendelések testreszabására?

Biztosan! A 100% LÁNGOS (HU) vendégei többféle feltét közül válogatva személyre szabhatják rendeléseiket, ezzel biztosítva a személyre szabott lángos élményt.

Vannak kombinált akciók a 100% LÁNGOS-nál (HU)?

Míg a kombinált ajánlatokat nem kínálják kifejezetten, a vásárlók saját, kielégítő kombinációkat hozhatnak létre úgy, hogy különböző lángosokat és kedvező árú italokat párosítanak.

Van-e 100% LÁNGOS (HU) catering szolgáltatása?

Igen, a 100% LÁNGOS (HU) catering szolgáltatást nyújt, a lángos autentikus ízeit viszi rendezvényekre. Személyre szabott csomagok is összeállíthatók az egyedi igényeknek megfelelően.

Milyen fizetési módokat fogad el a 100% LÁNGOS (HU)?

A kényelem érdekében a 100% LÁNGOS (HU) készpénzes és kártyás fizetést is elfogad, rugalmasságot biztosítva a vásárlók számára.

Milyen konyhára specializálódott a 100% LÁNGOS (HU)?

A 100% LÁNGOS (HU) a közkedvelt magyar street food-ra, a lángosra specializálódott, sokféle feltéttel kínálva a hagyomány ízét.

Kik a 100% LÁNGOS (HU) versenytársai?

Lángos büfé | Békéscsaba (HU)

Békéscsaba, Magyarországon, a Lángos büfé a klasszikus lángosairól híres, helyi kedvencekkel, mint a Sima lángos és a Sajtos-tejfölös lángos, amelyek hagyományos magyar feltétekkel készülnek.

Lángos és Szendvics Futár (HU)

A Lángos és Szendvics Futár Magyarországon gyors szállításáról ismert, kényelmes és finom lehetőséget biztosítva azoknak, akik úton vannak.

Lángos Kuckó - OBI parkoló | Nyíregyháza (HU)

Nyíregyházán, Magyarországon, a Lángos Kuckó az OBI parkolójában található, elismert kültéri környezetéről és változatos lángos kínálatáról híres, kiemelkedő lehetőségként a Tejfölös szalámis lilahagymás lángos.

Lángos Manufaktúra (HU)

Magyarországon a Lángos Manufaktúra kiemelkedő lángos célpont, művészi megközelítéséről ismert, magas minőségű összetevők felhasználásával és olyan egyedi választékkal, mint a Sonkával-sajttal töltött lángos.

Lángos Mester (HU)

Magyarországon a Lángos Mester egy kiemelkedő lángos hely, specializálódva a lángos mesterségében, olyan népszerű lehetőségekkel, mint a Sima lángos és a Tejfölös lángos, amelyek tökéletesen egyensúlyozzák a ropogós és krémes feltéteket.

 

 

 

Category Restaurants
100% LÁNGOS (HU) prices

Popular Éttermek