bg-pattern

Bang Sushi Drottninggatan Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Bang Sushi Drottninggatan (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Bang Sushi Drottninggatan (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Bang Sushi Drottninggatan (SE)

Vilka är de populäraste varorna på Bang Sushi Drottninggatans (SE)-menyn?

12 Bitar Sushi

En generös bricka med olika sorters sushi, perfekt att dela med sig av eller njuta av ensam.

9 Bitar Sushi

Ett något mindre alternativ men ändå fyllt med läckra sushivarianter, perfekt för de med en lite mindre aptit.

Yakitorispett

Grillspett av saftigt kött eller grönsaker, erbjuder en smakrik och tillfredsställande alternativ för gästerna.

Bento

En välbalanserad måltid i en låda, med ett urval av sushi, ris och andra tillbehör för en komplett matupplevelse.

Sjögrässallad

En uppfriskande sjögrässallad, erbjuder en lätt och smakfullt sidorätt som kompletterar vilken sushiorder som helst.

Kimchi

En klassisk koreansk sidorätt av fermenterade grönsaker, lägger till en syrlig och kryddig kick till vilken måltid som helst.

Misosoppa

En tröstande skål med misosoppa, perfekt för att värma upp sig på kallare dagar eller som en smakrik förrätt till din sushifest.

Hur är priset på Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

Priserna på Bang Sushi Drottninggatan är rimliga, med sushitallrikar från 95 kr till 175 kr, drycker till 20 kr och tillbehör runt 40 kr styck.

Vilka är öppettiderna för Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

Bang Sushi Drottninggatan kör vanligtvis från 11:00 till 18:30, vilket ger gott om tid för kunderna att njuta av deras läckra erbjudanden.

Har Bang Sushi Drottninggatan (SE) någon barnmeny?

Medan Bang Sushi Drottninggatan inte har en särskild barnmeny, finns alternativ som 8 st. sushitallrik eller Coca Cola kan tilltala yngre matgäster.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

Ja, Bang Sushi Drottninggatan erbjuder vegetariska och veganska alternativ som vegetabiliska sushirullar, tillsammans med glutenfria alternativ som risbaserad sushi.

Kan de beställa Bang Sushi Drottninggatan (SE) för leverans?

Ja, Bang Sushi Drottninggatan erbjuder leveranstjänster via deras hemsida och kan även vara tillgänglig på leveransplattformar som Foodora eller Uber Eats.

Vilka drycker finns på Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

Kunder på Bang Sushi Drottninggatan kan njuta av en mängd olika drycker inklusive Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Loka Naturell och Loka Citrus.

Vilka tillbehör och tillbehör finns på Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

Bang Sushi Drottninggatan erbjuder tillbehör som Sjögrässallad tångsallad, Kimchi och Misosoppa misosoppa för att komplettera deras sushiutbud.

Finns det ett lojalitetsprogram eller belöningssystem på Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

För närvarande har Bang Sushi Drottninggatan inget lojalitetsprogram, men de kan ibland erbjuda erbjudanden eller rabatter till uppskattade kunder.

Passar Bang Sushi Drottninggatan (SE) för en snabblunch?

Ja, Bang Sushi Drottninggatan är perfekt för en snabb lunch med effektiv service och smidiga alternativ.

Finns det några säsongsbetonade eller tidsbegränsade menyalternativ på Bang Sushi Drottninggatan (SE)?

Ja, Bang Sushi Drottninggatan kan komma att introducera säsongsbetonade eller tidsbegränsade menyalternativ för att ge variation och spänning för sina kunder.

Vilka är Bang Sushi Drottninggatans (SE) konkurrenter?

Sushi City Stortorget (SE)

Sushi City Stortorgets Scampi Tempura Kombo är en hit bland matgäster och erbjuder saftiga tempura-räkor serverade med olika sushi-rullar, vilket ger en härlig kombination av smaker och texturer.

Sushi Combo Örebro (SE)

Sushi Combo Örebros Mamma Sushi är en publikfavorit med en generös blandning av sushi-rullar och nigiri, perfekt för att dela och njuta av med vänner och familj.

Sushi Corner (SE)

Sushi Corners Mellan Sushi är ett populärt val som erbjuder en balanserad urval av sushi-rullar och nigiri, tillfredsställande begäret efter färsk och smakrik japansk mat.

Sushi Express (SE)

Sushi Expresss Misosoppa är en älskad rätt med en tröstande skål misosoppa med tofu, sjögräs och gröna lökar, vilket ger en varm och lugnande start på varje sushi-måltid.

Sushi Fålhagen Uppsala (SE)

Sushi Fålhagen Uppsalas Yakiniku är en favorit bland köttälskare och visar möra skivor av grillat nötkött eller kyckling serverat med hjärtliga dipp-såser, vilket erbjuder en tillfredsställande japansk grillupplevelse.

Sushi Fresh (SE)

Sushi Freshs Edamamebönor är en populär aptitretare med ångade sojabönor kryddade med havssalt, vilket ger en näringsrik och smakrik start på varje sushifest.

 

 

 

Category Restaurants
Bang Sushi Drottninggatan (SE) prices

Popular Restauranger