bg-pattern

Bar Solo Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Bar Solo (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Bar Solo (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Bar Solo (SE)

Vilka är de mest populära alternativen på Bar Solo (SE)-menyn?

Portabello Pizza

Njut av en smakrik blandning av rostade portabellosvampar, syrlig tomatsås och smält ost på ett krispigt skal.

Frutti di Mare Pizza

Dyk ner i en havsmatfest med räkor, musslor och bläckfisk ovanpå zestig tomatsås och smält ost.

Liten Chark

Dela en härlig tallrik med lufttorkat kött, ostar och oliver med vänner över drycker.

Caprese Salad

Smaka på färskheten av tomater, mozzarella och basilika, ringlad med balsamico glaze för en lätt förrätt.

Rökta Mandlar

Njut av rostade mandlar kryddade till perfektion för ett tillfredsställande snacks.

Quatro Formaggi Pizza

Upplev en ostälskares dröm med mozzarella, gorgonzola, parmesan och getost på en dekadent pizza.

Hur är priset på Bar Solo (SE)?

På Bar Solo varierar priserna mellan olika kategorier, med läsk som Coca-Cola kostar cirka 30 kr, aptitretare från 30 kr till 35 kr och större tallrikar som vanligtvis kostar mellan 80 kr och 130 kr, beroende på maträtt och portionsstorlek.

Vilka är öppettiderna för Bar Solo (SE)?

Bar Solo välkomnar gäster dagligen från 15:00 till 21:30, och erbjuder ett perfekt fönster för sena luncher eller mysiga kvällsmåltider med vänner och familj.

Har Bar Solo (SE) en barnmeny?

Ja, Bar Solo erbjuder en barnmeny med favoriter som Margherita-pizzan och Pollo-pizzan, vilket säkerställer att yngre gäster kan njuta av läckra måltider skräddarsydda efter deras smak.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Bar Solo (SE)?

Bar Solo tillgodoser olika kostpreferenser med alternativ som Portabello-pizzan och Pomodoro-pastan för vegetarianer, medan glutenfria middagar kan njuta av rätter som Quatro Formaggi-pizzan eller Birra Moretti Zero-drycken.

Kan de beställa Bar Solo (SE) för leverans?

Ja, Bar Solo erbjuder bekväm leverans via deras hemsida och samarbetar med populära leveransleverantörer, så att kunderna kan njuta av sina italienska favoriträtter från bekvämligheten av sina hem.

Finns det några happy hour-erbjudanden på Bar Solo (SE)?

Bar Solo erbjuder ofta lockande happy hour-erbjudanden, med rabatterade drycker och aptitretare under vissa tider för att förbättra gästernas matupplevelser.

Finns det någon parkering i närheten av Bar Solo (SE)?

Ja, Bar Solo erbjuder bekväma parkeringsmöjligheter i närheten, vilket garanterar problemfri tillgång för gäster som anländer med bil.

Hur beskrivs stämningen på Bar Solo (SE)?

Bar Solo ståtar med en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för avkopplande måltider eller umgänge med vänner och familj i en bekväm miljö.

Rekommenderas bokningar på Bar Solo (SE)?

Ja, bokningar rekommenderas på Bar Solo för att säkra ett bord vid önskade tider, vilket garanterar en smidig och trevlig matupplevelse för gästerna.

Vilka är konkurrenterna till Bar Solo (SE)?

Pasta la Vista (SE)

Pasta la Vistas Pasta Bolognese är en favorit bland matgäster och erbjuder al dente-pasta överöst med rik, smakrik Bolognese-sås, vilket ger en tröstande och tillfredsställande italiensk klassiker.

Pasta Haus (SE)

På Pasta Haus stjäl Tagliatelle Con Scampi showen med sin delikata tagliatelle-pasta och saftiga scampi, kastade i en vitlöksdoftande olivoljesås och erbjuder en smak av kust-Italien.

Pasta by Nicole Vasastan (SE) 

Pasta by Nicole Vasastan gläder matgäster med Fusilli Lunghi Bucati Ai Pomodori Secchi e Pollo, som har skruvad pasta med soltorkade tomater, mört kycklingkött och en antydan av vitlök, vilket ger en explosion av medelhavsaromer.

Pasta Gudfadern (SE)

Pasta Gudfaderns Pasta la Chef är en publikfavorit och skryter med en kockens speciella pastakreation med en härlig blandning av färska ingredienser och smakrika såser, vilket ger en unik och minnesvärd matupplevelse.

Pizzeria Capricciosa (SE)

Pizzeria Capricciosa är känd för sina autentiska italienska pizzor med generösa toppingar och tunn, krispig skorpa, vilket gör den till en favoritdestination för pizzalovers. Den mysiga atmosfären och det vänliga serviceteamet gör det till en trevlig plats för både avslappnade middagar och snabba lunchmöten.

Pizzeria Lupo Trattoria (SE)

Pizzeria Lupo Trattoria erbjuder en smakfull kombination av traditionell italiensk matlagning och moderna smaker, med fokus på färska ingredienser och kreativa recept. Med en varm och inbjudande atmosfär är det en idealisk plats att njuta av en äkta italiensk matupplevelse med familj och vänner.

Pizzeria Milano (SE)

Pizzeria Milano är känd för sina generösa portioner och mångsidiga meny, som inkluderar allt från klassiska pizzor till pastarätter och sallader. Den avslappnade miljön och den vänliga personalen gör det till en populär destination för både snabba luncher och mysiga middagar.

 

Category Restaurants
Bar Solo (SE) prices

Popular Restauranger