bg-pattern

BARNEY's BURGERS Menuprijzen (BE)

Gemiddelde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met BARNEY's BURGERS (BE)

Bewerkt door: Redactie
Bijgewerkt op: December 21, 2023

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency
€7.41
Gemiddelde Artikelprijs

Je bent aan het bekijken gemiddelde BARNEY's BURGERS (BE) prijzen van 10 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over BARNEY's BURGERS (BE)

Wat zijn de populairste items op het BARNEY's BURGERS (BE) menu?

Barney's opperste

Een culinair meesterwerk dat hoogwaardige ingrediënten combineert om een onvergetelijke burgerervaring te creëren.

Barney's klassieker

Een tijdloze klassieker die de essentie van een perfecte burger weergeeft, geliefd om zijn eenvoud en verrukkingen.

Aardappelwafelfrietjes

Krokant en gekruid tot in de perfectie, deze wafelfrietjes zijn een publiekstrekker en een must-try-kant.

Frietjes van zoete aardappel

Een heerlijk alternatief voor traditionele friet, met een zoet en hartig smaakprofiel.

Kip offertes

Malse en sappige stukjes kip, goudbruin gebakken voor een heerlijk tussendoortje.

Wat zijn de prijzen bij BARNEY's BURGERS (BE)?

BARNEY's BURGERS (BE) biedt een gevarieerd assortiment artikelen met prijzen die tegemoetkomen aan verschillende voorkeuren. Gemiddeld kosten hamburgers tussen de € 10,49 en € 21,99. Sides en sharings variëren van € 2,99 voor Waters tot € 8,49 voor Crispy Hot Wings. Desserts kosten tussen € 4,24 en € 7,74, terwijl dranken, inclusief frisdranken en bieren, tussen de € 2,99 en € 4,74 vallen.

Wat zijn de openingsuren van BARNEY'S BURGERS (BE)?

BARNEY's BURGERS (BE) verwelkomt klanten met verschillende schema's, doorgaans geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur op weekdagen en in het weekend tot 23.00 uur. Het is echter raadzaam om hun officiële website te raadplegen of contact op te nemen met de specifieke locatie voor nauwkeurige en actuele openingstijden.

Heeft BARNEY's BURGERS (BE) een kindermenu?

Ja, BARNEY's BURGERS (BE) richt zich op de jongere smaak met een speciaal kindermenu. Opties zijn onder meer Chicken Tenders, Vegan Nuggets en een selectie heerlijke desserts zoals Muffin Meltdown en Chocolate Cookie.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij BARNEY's BURGERS (BE)?

BARNEY's BURGERS (BE) geeft prioriteit aan inclusiviteit en biedt een verscheidenheid aan opties voor diverse voedingsvoorkeuren. Vegetariërs kunnen genieten van de Fishless Filet burger, terwijl veganisten kunnen genieten van de Vegan Nuggets. Daarnaast omvatten glutenvrije keuzes zoete aardappelfrietjes en bepaalde desserts. Het menu is ontworpen om tegemoet te komen aan een scala aan dieetwensen.

Kunnen ze BARNEY's BURGERS (BE) bestellen voor bezorging?

Absoluut! BARNEY's BURGERS (BE) biedt het gemak van online bestellen via hun officiële website op https://www.barneyshamburgers.com. Bovendien kunnen klanten kiezen voor bezorgdiensten zoals Uber Eats, Deliveroo en Just Eat om hun favoriete hamburgers rechtstreeks bij hen thuis te laten bezorgen.

Zijn er unieke toppings of sauzen waardoor de BARNEY's BURGERS (BE) burgers opvallen?

BARNEY's BURGERS (BE) tilt zijn burgers naar een hoger niveau met unieke toppings en sauzen, waardoor het smaakprofiel van elke creatie wordt versterkt. Van de romige Holy Guacamole tot de hartige toppings van de Barney's Supreme, de combinatie van hoogwaardige ingrediënten en inventieve smaken onderscheidt hun burgers.

Welke BARNEY's BURGERS (BE) burger zou jij aanraden aan iemand die op zoek is naar een pittige optie?

Voor wie op zoek is naar een pittige kick is de Fried Chick Burger een echte aanrader. Deze smaakvolle creatie combineert de sappigheid van gebakken kip met een pittige twist en zorgt voor een opwindende en bevredigende eetervaring.

Wat is de lekkerste burgeroptie die verkrijgbaar is bij BARNEY's BURGERS (BE)?

Verwennerij bereikt zijn hoogtepunt met de Barney's Supreme. Deze burger, geprijsd op € 14,74, is een eersteklas genot, met voortreffelijke ingrediënten die zorgvuldig zijn vervaardigd om een werkelijk heerlijke en bevredigende burgerervaring te creëren.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij BARNEY's BURGERS (BE)?

BARNEY's BURGERS (BE) biedt een gevarieerde selectie dranken, waaronder frisdranken voor € 3,24, koudgeperste sappen (250 ml) voor € 4,74, en een verscheidenheid aan waters voor € 2,99. Bierliefhebbers kunnen ook genieten van een verfrissende selectie bieren voor € 3,24.

Welke bijgerechten en bijgerechten zijn verkrijgbaar bij BARNEY's BURGERS (BE)?

Verbeter uw burgerervaring met een verscheidenheid aan bijgerechten en bijgerechten bij BARNEY's BURGERS (BE). Opties zijn onder meer aardappelwafelfrietjes, zoete aardappelfrietjes, koolsalade, aardappelpartjes en nacho's met guacamole, allemaal gemaakt om uw maaltijd aan te vullen en te verbeteren.

Hoe herbergt BARNEY's BURGERS (BE) grote groepen of evenementen voor cateringdoeleinden?

BARNEY's BURGERS (BE) begrijpt het belang van catering voor grote groepen en evenementen. Klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met het restaurant om de cateringmogelijkheden te bespreken, zodat iedereen op de bijeenkomst kan genieten van de heerlijke smaken van BARNEY's BURGERS (BE).

Hoe is de ambiance en sfeer bij BARNEY's BURGERS (BE)?

De ambiance bij BARNEY's BURGERS (BE) wordt gekenmerkt door een gastvrije en levendige sfeer. Met een eigentijdse inrichting en een focus op het creëren van een comfortabele eetomgeving kunnen klanten genieten van een informele maar stijlvolle omgeving, waardoor het een ideale plek is om van hun heerlijke hamburgers te genieten.

Wie zijn de concurrenten van BARNEY's BURGERS (BE)?

Bun's Restaurant (BE)

Bun's Restaurant in België wordt gevierd om zijn Bun's Classic Burger, een favoriet onder de lokale bevolking vanwege zijn essentiële smaak.

Bunki Buns (BE)

Bij Bunki Buns in België biedt de kenmerkende Bunki Burger een unieke draai aan traditionele smaken, waardoor het een opvallende keuze is.

Five Guys (BE)

Een populaire Amerikaanse keten die bekend staat om zijn verse hamburgers, verse friet en zelf te kiezen toppings, waardoor het een favoriete bestemming is voor liefhebbers van klassieke fastfood.

Smashburger (BE)

Een eigentijdse burgerketen die zich onderscheidt door handgevormde burgers die op een hete bakplaat worden "geplet", wat zorgt voor een sappige smaakervaring, en biedt een gevarieerd menu voor liefhebbers van innovatieve hamburgers.

Bunny (BE)

Het Belgische Bunny is een gastronomisch paradijs, waar de Bunny's Deluxe Burger de hoofdrol speelt vanwege zijn hoogwaardige ingrediënten en culinaire finesse.

Burger Beef & Beer (BE)

Burger Beef & Beer in België brengt hulde aan de drievuldigheid van burger, rundvlees en bier, met de kenmerkende BBB Burger die de harten van klanten verovert.

 


Category Restaurants
BARNEY's BURGERS (BE) prices

Popular Restaurants