bg-pattern

Brödernas Kungsholmen Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Brödernas Kungsholmen (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Brödernas Kungsholmen (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Brödernas Kungsholmen (SE)

Vilka är de populäraste rätterna på Brödernas Kungsholmen (SE)-menyn?

Storebror Pizza

A signature favorite with a delightful blend of savory toppings, perfect for those seeking a satisfying pizza experience.

El Diablo Pizza

Known for its fiery kick and bold flavors, this spicy option is a top choice among heat enthusiasts.

Capricciosa Pizza

A classic combination of ham, mushrooms, olives, and artichokes, loved for its timeless appeal.

Margherita Pizza

Simple yet sublime, this pizza showcases fresh tomato sauce, creamy mozzarella, and fragrant basil.

Napolitan Pizza

Authentic and delicious, featuring a thin crust and premium ingredients for a taste of Italy.

Salsiccia Pizza

Bursting with the bold flavors of Italian sausage, this pizza is a hearty choice for meat lovers.

Hur är priset på Brödernas Kungsholmen (SE)?

Priserna på Brödernas Kungsholmen är ganska rimliga och ger bra värde för kvalitet och portionsstorlekar. Pizzor varierar från cirka 110 kr till 155 kr, med hamburgare som kostar cirka 79 kr och 95 kr.

Vilka är öppettiderna för Brödernas Kungsholmen (SE)?

Brödernas Kungsholmen har öppet från 11:00 till 23:00 varje fredag, med lunch serverad från 11:00 till 14:00 och hela menyn tillgänglig från 14:00 till stängningstid.

Kan de beställa Brödernas Kungsholmen (SE) för leverans?

Ja, kunder kan beställa från Brödernas Kungsholmen via deras hemsida för leverans. Dessutom erbjuder leveranstjänster som Foodora, Uber Eats och Wolt även leveransalternativ för Brödernas Kungsholmen.

Hur kryddig är Spicy Chicken Sandwich på Brödernas Kungsholmen (SE)?

Spicy Chicken Sandwich på Brödernas Kungsholmen erbjuder en smakrik kick utan överväldigande värme, vilket ger en tillfredsställande balans mellan kryddighet och smak.

Görs desserterna på Brödernas Kungsholmen (Sverige) i egen regi?

Ja, desserterna på Brödernas Kungsholmen görs i egen regi, vilket säkerställer fräschör och kvalitet vid varje tugga.

Hur stora är portionsstorlekarna på Brödernas Kungsholmen (SE)?

Portionsstorlekarna på Brödernas Kungsholmen är generösa, vilket garanterar tillfredsställelse vid varje måltid.

Vilka är konkurrenterna till Brödernas Kungsholmen (SE)?

Pizza Playa (SE)

På Pizza Playa avnjuter kunder Vesuvio-pizzan, som erbjuder en läcker kombination av tomatsås, mozzarellaost, skinka och champinjoner, bakad till perfektion för en smak av Italiens finaste smaker.

Pizza Royal (SE)

Pizza Royal gläder besökare med sin Vennezia-pizza, toppad med smakrik tomatsås, mozzarellaost, skinka, champinjoner, kronärtskockor, oliver och oregano, vilket ger en smakrik smak av Venedig.

Pizza Quattro (SE)

Pizza Quattro är känd för sin klassiska Pizza Margherita, som erbjuder en enkel men läcker kombination av tomatsås, färsk mozzarellaost och basilikablad, vilket representerar färgerna på Italiens flagga.

Pizza Specialisten (SE)

Pizza Specialisten tillfredsställer cravings med sin Parma-pizza, toppad med tomatsås, mozzarellaost, Parma-skinka, ruccolasallad och Parmesanost, vilket erbjuder en härlig blandning av smakrika och syrliga smaker.

Pizza stugan malmö (SE)

Pizza stugan malmö är känd för sin Pizza Pepperoni, som erbjuder ett generöst antal kryddiga pepperonisorter ovanpå ett lager av smält mozzarellaost och syrlig tomatsås, vilket ger en tillfredsställande och smakrik pizzoupplevelse.

Pizza Time (SE)

Pizza Time erbjuder Margherita-pizza tillsammans med en gratis dryck, vilket inkluderar en klassisk kombination av tomatsås, mozzarellaost och färska basilikablad, vilket ger en läcker och uppfriskande måltidsdeal.

Pizza9 Kungsholmen (SE)

Pizza9 Kungsholmen är en favoritplats för köttälskare och erbjuder All Meat-pizzan laddad med olika saftiga köttsorter som skinka, pepperoni, korv och bacon, vilket ger en hjärtlig och tillfredsställande pizzoupplevelse.

 

 

 

Category Restaurants
Brödernas Kungsholmen (SE) prices

Popular Restauranger