Bun Bun Menypriser (SE)

Verifierade Priser
PriceListo Àr inte associerad med Bun Bun (SE)
Du tittar Bun Bun (SE) priser bekrÀftade av PriceListo pÄ en eller flera platser i Sweden
Priserna i: SEK
Beta PrisÀndringsdata som visas nedan Àr skillnaden mellan föregÄende och sista post i vÄr databas. De tvÄ posterna kan hÀrledas frÄn olika kÀllor och bör som sÄdan endast anvÀndas som uppskattningar.
Artikel Pris FörÀndra

Baguetter

BrÀsserad FlÀsksida
Grovmalen flÀsksida brÀsserad viet-style med socker, massor av vitlök, lök, svartpeppar och fisksÄs serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -
Five Spice Pork
VÄrt hemgjorda "bacon" marinerat i massor av five spice. Toppas med smakrik vietnamesisk grillsÄs (Xå Xíu, Char Siu, Bånh Mi) och vietnamesisk paté i en luftig baguette.
kr100,00 - -
Konfiterad Kyckling
Kycklingen rimmas i minst 12 timmar och konfiteras sedan i olja i 4 timmar. Resultatet blir saftigt kycklingkött som serveras tillsammans med vÄr smakrika spicy hoisinsÄs, serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -
Marinerad Tofu
Tofun marineras i olja, soja, sesamolja, vitlök, chili och sriracha och grillas sedan i ugnen, serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -
Portabello I Spicy Hoisin
Matiga skivor portabello, marineras i spicy hoisin och vÀnds pÄ stekbordet för yta, serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -

Dryck

Coca-Cola kr20,00 - -
Coca-Cola Zero kr20,00 - -
Trocadero kr20,00 - -
Ramlösa kr20,00 - -
Ramlösa Citrus kr20,00 - -

Sallader

BrÀsserad FlÀsksida sallad
Grovmalen flÀsksida brÀsserad viet-style med socker, massor av vitlök, lök, svartpeppar och fisksÄs, serveras med sallad.
kr90,00 - -
Five Spice Pork Sallad
VÄrt hemgjorda "bacon" marinerat i massor av five spice. Toppas med smakrik vietnamesisk grillsÄs (Xå Xíu, Char Siu, Bånh Mi) och vietnamesisk paté serveras med sallad.
kr100,00 - -
Konfiterad Kyckling Sallad
Kycklingen rimmas i minst 12 timmar och konfiteras sedan i olja i 4 timmar. Resultatet blir saftigt kycklingkött som serveras tillsammans med vÄr smakrika spicy hoisinsÄs, serverad med sallad.
kr90,00 - -
Marinerad Tofu Sallad
Tofun marineras i olja, soja, sesamolja, vitlök, chili och sriracha och grillas sedan i ugnen, serverad med sallad.
kr90,00 - -
Portabello I Spicy Hoisin Sallad
Matiga skivor portabello, marineras i spicy hoisin och vÀnds pÄ stekbordet för yta, serveras med sallad.
kr90,00 - -
Varning: PriceListo samlar in faktisk prisinformation frÄn kÀllor som besök pÄ plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras pÄ denna webbsida kommer frÄn en eller flera av dessa kÀllor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras pÄ denna webbplats inte Àr aktuella och kanske inte gÀller alla platser för ett visst affÀrsmÀrke. Kontakta den enskilda affÀrsplatsen som Àr intresserad för att fÄ aktuell prissÀttning.
Back to Top