Do you have a minute to take our survey to help us improve our website? Take a Quick Survey

Bun Bun Menypriser (SE)

Verifierade Priser
PriceListo är inte associerad med Bun Bun (SE)
Du tittar Bun Bun (SE) priser bekräftade av PriceListo på en eller flera platser i Sweden
Priserna i: SEK
Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
Artikel Pris Förändra

Baguetter

Brässerad Fläsksida
Grovmalen fläsksida brässerad viet-style med socker, massor av vitlök, lök, svartpeppar och fisksås serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -
Five Spice Pork
Vårt hemgjorda "bacon" marinerat i massor av five spice. Toppas med smakrik vietnamesisk grillsås (Xá Xíu, Char Siu, Bánh Mi) och vietnamesisk paté i en luftig baguette.
kr100,00 - -
Konfiterad Kyckling
Kycklingen rimmas i minst 12 timmar och konfiteras sedan i olja i 4 timmar. Resultatet blir saftigt kycklingkött som serveras tillsammans med vår smakrika spicy hoisinsås, serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -
Marinerad Tofu
Tofun marineras i olja, soja, sesamolja, vitlök, chili och sriracha och grillas sedan i ugnen, serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -
Portabello I Spicy Hoisin
Matiga skivor portabello, marineras i spicy hoisin och vänds på stekbordet för yta, serveras i en luftig baguette.
kr90,00 - -

Dryck

Coca-Cola kr20,00 - -
Coca-Cola Zero kr20,00 - -
Trocadero kr20,00 - -
Ramlösa kr20,00 - -
Ramlösa Citrus kr20,00 - -

Sallader

Brässerad Fläsksida sallad
Grovmalen fläsksida brässerad viet-style med socker, massor av vitlök, lök, svartpeppar och fisksås, serveras med sallad.
kr90,00 - -
Five Spice Pork Sallad
Vårt hemgjorda "bacon" marinerat i massor av five spice. Toppas med smakrik vietnamesisk grillsås (Xá Xíu, Char Siu, Bánh Mi) och vietnamesisk paté serveras med sallad.
kr100,00 - -
Konfiterad Kyckling Sallad
Kycklingen rimmas i minst 12 timmar och konfiteras sedan i olja i 4 timmar. Resultatet blir saftigt kycklingkött som serveras tillsammans med vår smakrika spicy hoisinsås, serverad med sallad.
kr90,00 - -
Marinerad Tofu Sallad
Tofun marineras i olja, soja, sesamolja, vitlök, chili och sriracha och grillas sedan i ugnen, serverad med sallad.
kr90,00 - -
Portabello I Spicy Hoisin Sallad
Matiga skivor portabello, marineras i spicy hoisin och vänds på stekbordet för yta, serveras med sallad.
kr90,00 - -
Varning: PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.
Back to Top