Menu

Beta Prisendringsdata vist nedenfor er forskjellen mellom forrige og siste post i vår database. De to postene kan utledes fra forskjellige kilder, og bør derfor kun brukes som estimater.
0.00
basert på 0 items ratings
NOK prices currency
kr81.33
Gjennomsnittlig varepris

Du ser på gjennomsnitt Burger King (NO) priser fra 33 steder i vår database.

Ansvarsfraskrivelse:

PriceListo samler faktisk prisinformasjon fra kilder som besøk på stedet, forretningsnettsteder og telefonintervjuer. Prisene som er rapportert på denne nettsiden stammer fra en eller flere av disse kildene. Naturligvis kan det hende at prisene som er rapportert på denne nettsiden ikke er gjeldende, og de gjelder kanskje ikke for alle lokasjoner for et gitt forretningsmerke. For å få gjeldende priser, ta kontakt med det enkelte forretningsstedet som er av interesse for deg.

Om Burger King (NO)

Hva er de mest populære varene på Burger King (NO)-menyen?

Chili Mayo Bacon King

En velsmakende fryd som blander baconrikdom med frisk chilimayo.

Gourmet Grill Steakhouse

Opplev en førsteklasses grillet biff i hver matbit.

Dobbel Gourmet Grill Steakhouse

Dobbel overbærenhet for et solid, tilfredsstillende måltid.

Cheesy Cheeeese

En feiring av klebrig, smeltet ost.

Hvordan er prisene hos Burger King (NO)?

Burger King (NO) tilbyr flammegrillede burgere fra 79 NOK til 149 NOK, med tilsvarende pris for plantebaserte alternativer. Chicken & More varer vanligvis fra 69 NOK til 139 NOK. Snacks & Sides varierer fra 19 NOK for små dipp til 59 NOK for store pommes frites. Desserter og søtsaker, inkludert shakes, varierer fra 29 NOK til 79 NOK. Drikke og varme drikker varierer fra 25 NOK for brus til 39 NOK for store varme drikker.

Hva er åpningstidene til Burger King (NO)?

Burger King (NO) opererer med varierte åpningstider, vanligvis fra 10:00 til 23:00 på hverdager, med helgetimer som strekker seg til 12:00 for sent på kvelden.

Har Burger King (NO) en barnemeny?

Ja, Burger King (NO) henvender seg til yngre gjester med en dedikert barnemeny, som tilbyr alternativer som Kids Fish, Kids Hamburger, Kids Cheeseburger, Kids Pannekaker og King Fries Kids.

Er det noen veganske, vegetariske eller glutenfrie alternativer på Burger King (NO)?

Burger King (NO) dekker ulike kostholdsbehov med plantebaserte alternativer som plantebasert osteburger og plantebasert Whopper. Men på grunn av delt utstyr kan disse inneholde spor av storfekjøtt. Vegetariske valg inkluderer Chili Cheese Fries, mens glutenfrie alternativer er begrenset.

Kan jeg bestille Burger King (NO) for levering?

Ja, Burger King (NO) tilbyr levering gjennom sin nettside https://www.burgerking.no og plattformer som DoorDash, Just Eat og Wolt.

Har Burger King (NO) varme drikker?

Absolutt, Burger King (NO) henvender seg til varme drikkeentusiaster, og tilbyr alternativer som kaffe, cappuccino, Kaffe Latte, espresso, dobbel espresso, te og varm sjokolade.

Har de kombinasjonsalternativer på Burger King (NO)?

Faktisk tilbyr Burger King (NO) kombinasjoner, vanligvis inkludert en burger, pommes frites (King Fries) og en brus for en komplett måltidsopplevelse.

Har Burger King (NO) cateringtjenester?

Mens Burger King (NO) primært fokuserer på servering og levering i butikk, tilbyr de ikke tradisjonelle cateringtjenester. For store bestillinger eller spesielle forespørsler, er det tilrådelig å kontakte det spesifikke Burger King-stedet.

Hvilke drikkevarer er tilgjengelig på Burger King (NO)?

Burger King (NO) tilbyr et omfattende utvalg, inkludert Monster energidrikker, Coca-Cola®, Fanta, Sprite Zero, Q Eplejuice, Q Appelsinjuice, kaffe, cappuccino, Kaffe Latte, espresso, dobbel espresso, te og varm sjokolade.

Hvilke tilbehør og tilbehør er tilgjengelig på Burger King (NO)?

Unn deg tilbehør som Chili Mayo Dip, Chili Cheese Fries, Chicken Nuggets, Chili Cheese, Løkringer, King Fries, Majones dip, Hot Cheese dip, Hvitløksdip, Sweet & Sour dip, BBQ dip og klassisk ketchup.

Hvem er konkurrentene til Burger King (NO)?

McDonald's (NO)

McDonald's i Norge står som en kjær fastfood-gigant, kjent for sin ikoniske Big Mac og McNuggets. Med utbredte lokasjoner forblir det et kjent valg for de som lengter etter den klassiske smaken av McDonald's verdensomspennende favoritter.

Subway (NO)

Subway i Norge er kjent for sine tilpassbare smørbrød, med valg som Italian B.M.T. og Chicken Teriyaki som vinner popularitet. Ved å tilby et sunnere alternativ, imøtekommer Subway's filialer over hele Norge de som søker friske og personlige smørbrødvalg.

Burger & Pizzacompaniet (NO)

Burger & Pizzacompaniet i Norge presenterer en fusjon av burgere og pizzaer, med favoritter som BBQ Bacon Cheeseburger og Meat Lover's Pizza. Med tilstedeværelse i Norge tilbyr de en variert meny som imøtekommer både burger- og pizzalyster.

Burger Arena (NO)

Burger Arena i Norge skiller seg ut med sitt utvalg av gourmetburgere, som Blue Cheese Bacon Burger. Med drift i Norge gir de en unik spiseopplevelse for de som ønsker å utforske utover tradisjonelle fastfood-alternativer.

Burger Bangs (NO)

Burger Bangs i Norge er kjent for sin varierte burgermeny, med populære valg som Bangin' BBQ Burger. Plassert i Norge tiltrekker de kunder som søker smaksrike og oppfinnsomme burgeralternativer.

Burger Bite (NO)

Burger Bite i Norge er anerkjent for sitt utvalg av klassiske og signaturburgere, med alternativer som Bacon & Cheese Deluxe Burger. Med drift i Norge appellerer de til burgerentusiaster som ønsker en tilfredsstillende og rett-fram fastfood-opplevelse.


Category Restaurants
Burger King (NO) prices

Popular Restauranter