bg-pattern

Café no.77 Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Café no.77 (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Café no.77 (SE) priser från 2 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Café no.77 (SE)

Vilka är de populäraste rätterna på Café nr.77-menyn?

Mike's Toast

Grillat surdegsbröd toppat med smakfulla ingredienser, en klassiker på Café no.77 för en tillfredsställande måltid.

Kycklingsallad (Chicken Salad)

Färsk och smakrik med mört kycklingkött, krispiga grönsaker och olika toppningar, ringlad med en frestande dressing, erbjuder ett näringsrikt alternativ.

Hemgjorda Grönsaksfyllda Dumplings (Homemade Vegetable Stuffed Dumplings)

Fyllda med smakrika grönsaksfyllningar, insvepta i ett delikat dumplingskal, en älskad smakupplevelse.

Kycklingtoast (Chicken Toast)

Grillat surdegsbröd med möra kycklingskivor och kompletterande ingredienser, skapar ett fylligt och läckert val.

Paprikatoast (Grilled Sourdough)

Grillat surdegsbröd generöst toppat med paprikakryddade ingredienser, en smakrik behandling.

Hur är priset på Café no.77?

Prissättningen på Café nr.77 varierar beroende på kategori; till exempel, rostat bröd varierar från kr49,00 till kr89,00, medan sallader vanligtvis kostar kr99,00 till kr119,00.

Vilka är öppettiderna på Café nr.77?

Café no.77 välkomnar gäster från 10:30 till 17:00 varje dag för härliga måltider hela dagen.

Har Café no.77 en barnmeny?

Ja, Café no.77 erbjuder alternativ som passar yngre matgäster, inklusive "Mike's Toast" och barnvänliga sallader.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Café nr.77?

Café nr.77 tillgodoser olika kostbehov och erbjuder alternativ som "Vegansallad" för veganer och "Paprikatoast" för vegetarianer. De som undviker gluten kan njuta av "Hemgjorda Grönsaksfyllda Dumplings".

Kan de beställa Café nr.77 för leverans?

Ja, kunder kan bekvämt beställa från Café nr.77 via deras hemsida, eller använda leveranstjänster.

Finns det möjlighet att anpassa beställningar på Café nr.77?

Säkert! Café no.77 låter kunderna skräddarsy beställningar efter deras preferenser för en personlig matupplevelse.

Finns det komboerbjudanden på Café nr.77?

Även om Café no.77 inte erbjuder kombinationserbjudanden, kan kunderna blanda och matcha föremål för att skapa sina egna tillfredsställande kombinationer.

Vilka är konkurrenterna till Café nr.77?

Sandwichery (SE)

Sandwichery är känd för sina noga komponerade smörgåsar fyllda med färska och högkvalitativa ingredienser. Deras varierade meny erbjuder allt från klassiska smörgåsar till unika och innovativa smaker, vilket gör det till en perfekt destination för alla smaker och preferenser.

Smörrebröd by FreDa (SE)

Smörrebröd by FreDa är specialiserad på danska smörrebröd, en traditionell nordisk delikatess. Deras smörgåsar är kända för sin höga kvalitet och autentiska smaker, och de erbjuder ett brett utbud av beläggningar och toppingar för att tillfredsställa alla smaker.

Smøriga Brød (SE)

Smøriga Brød är en charmig smörgåsbutik som erbjuder ett urval av smöriga danska bröd med olika pålägg och fyllningar. Deras smörgåsar är berömda för sin enkelhet och utsökta smaker, och de är ett populärt val för dem som söker en lätt och läcker måltid.

Kyckling Kebaben Mirum (SE)

På Kyckling Kebaben Mirum njuter besökare av den Liten Kycklingkebaben, med mört kycklingkebabkött insvept i en varm pita med färska grönsaker och krämig sås, vilket erbjuder en läcker och tillfredsställande måltid.

Kycklingkebaben (SE) 

Kycklingkebaben är känd för sin Mellan Kycklingkebab, som visar upp saftig grillad kycklingkebab serverad i ett mjukt flatbröd med krispig sallad, saftiga tomater och syrlig sås, vilket ger ett smakrikt och mättande alternativ för kunderna.

Saladzone (SE)

Saladzone erbjuder Kyckling- och Ostsalladen, en matig sallad med grillad kyckling, krämig ost, krispig sallad och en mängd färska grönsaker, blandad med en smakrik dressing, vilket ger ett hälsosamt och tillfredsställande måltidsalternativ.

Salata (SE)

På Salata njuter besökare av Kyckling- and Fetaost-salladen, med möra kycklingbitar, syrlig fetaost, blandad sallad och en mängd grönsaker, ringlad med en syrlig vinaigrette, vilket erbjuder ett läckert och näringsrikt salladsalternativ.

 

 

 

Category Restaurants
Café no.77 (SE) prices

Popular Restauranger