bg-pattern

Cinnabon Τιμές μενού (GR)

Επαληθευμένες τιμές

Το PriceListo δεν σχετίζεται με Cinnabon (GR)

Menu

Βήτα Τα δεδομένα αλλαγής τιμής που εμφανίζονται παρακάτω είναι η διαφορά μεταξύ της προηγούμενης και της τελευταίας εγγραφής στη βάση δεδομένων μας. Οι δύο εγγραφές θα μπορούσαν να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως εκτιμήσεις.
0.00
βασισμένο στο 0 items ratings
EUR prices currency

Βλέπετε μέση τιμή Cinnabon (GR) τιμές από 2 τοποθεσίες στη βάση δεδομένων μας.

Αποποίηση ευθυνών:

Το PriceListo συλλέγει πραγματικές πληροφορίες τιμολόγησης από πηγές όπως επιτόπιες επισκέψεις, ιστότοπους επιχειρήσεων και τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προέρχονται από μία ή περισσότερες από αυτές τις πηγές. Φυσικά, οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι τρέχουσες και ενδέχεται να μην ισχύουν για όλες τις τοποθεσίες μιας συγκεκριμένης επωνυμίας επιχείρησης. Για να λάβετε την τρέχουσα τιμολόγηση, επικοινωνήστε με την τοποθεσία της μεμονωμένης επιχείρησης που σας ενδιαφέρει.

Σχετικά με Cinnabon (GR)

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στο μενού Cinnabon (GR);

Κλασική προσφορά

Απολαύστε τη διαχρονική γοητεία ενός τέλειου ρολού κανέλας, απαλών στρώσεων και γλυκιάς κανέλας.

Τέλειο ταίρι

Ένας απολαυστικός συνδυασμός κλασικού ρολού Cinnabon με ρόφημα της επιλογής σας, δημιουργώντας ένα παραδεισένιο ταίρι.

Σοκολατένιο πάθος

Αφεθείτε στην παρακμή με το Chocolate Passion – ένα κλασικό ρολό Cinnabon με μια λαχταριστή σοκολατένια πινελιά.

Φουντουκόφιλοι

Για τους λάτρεις των ξηρών καρπών, το ρολό Hazelnut Lovers Cinnabon προσφέρει μια απολαυστική τραγανή γεύση και πλούσια γεύση φουντουκιού.

Προσφορά για 2

Μοιραστείτε γλυκές στιγμές με δύο κλασικά ρολά Cinnabon, ιδανικά για απολαυστικές εμπειρίες με έναν φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο.

Οικογενειακή συμφωνία

Ιδανικό για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, το Family Deal προσφέρει πολλά κλασικά ρολά Cinnabon, ιδανικά για γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα.

Cinnabon (κλασικό)

Γευτείτε την επιτομή της απόλαυσης με το κλασικό ρολό Cinnabon – μαλακές, ζυμωμένες στρώσεις επικαλυμμένες με ζάχαρη κανέλας και κρέμα τυριού frosting.

Πώς είναι οι τιμές στο Cinnabon (GR);

Το Cinnabon (GR) προσφέρει προσιτές τιμές, με είδη όπως το Classic Deal στα 6,60 € και το Roll On The Go Classic στα 3,35 €. Οι τιμές ποικίλλουν ανά κατηγορία, παρέχοντας επιλογές για διαφορετικούς προϋπολογισμούς, εξασφαλίζοντας μια γλυκιά απόλαυση για όλους.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Cinnabon (GR);

Το Cinnabon (GR) διατηρεί βολικό ωράριο λειτουργίας, συνήθως ανοίγει στις 8:00 π.μ. και κλείνει στις 10:00 μ.μ. Ωστόσο, καλό είναι να ελέγξετε το πρόγραμμα του συγκεκριμένου καταστήματος για τυχόν παραλλαγές.

Το Cinnabon (GR) έχει παιδικό μενού;

Ενώ το Cinnabon (GR) δεν διαθέτει ειδικό μενού για παιδιά, οι νεότεροι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μικρότερες μερίδες όπως τα Roll On The Go MiniBons ή cupcakes, προσφέροντας μια εμπειρία Cinnabon φιλική για τα παιδιά.

Υπάρχουν επιλογές για vegan, χορτοφάγους ή χωρίς γλουτένη στο Cinnabon (GR);

Το Cinnabon (GR) καλύπτει διάφορες διατροφικές προτιμήσεις. Οι χορτοφάγοι μπορούν να απολαύσουν επιλογές όπως το Classic Cinnapack, ενώ οι vegans μπορούν να επιλέξουν το Roll On The Go Classic ή Lemon Coconut Minibon. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες συγκεκριμένες επιλογές χωρίς γλουτένη.

Μπορούν να παραγγείλουν Cinnabon (GR) για παράδοση;

Ναι, οι πελάτες μπορούν εύκολα να παραγγείλουν το Cinnabon (GR) για παράδοση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.cinnabongreece.com. Επιπλέον, δημοφιλείς πάροχοι παράδοσης τροφίμων όπως η Uber Eats, η Wolt και η Glovo προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης για παραγγελίες Cinnabon (GR).

Τι ειδικές επικαλύψεις ή γεμίσεις προσφέρει η Cinnabon (GR) για τα ρολά τους;

Τα ρολά Cinnabon (GR) συνοδεύονται από δελεαστικές επικαλύψεις και γεμίσεις, όπως κλασική κανέλα, σοκολάτα, καραμέλα, πεκάν και φουντούκια, ενισχύοντας τη συνολική γεύση και προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία.

Ποιες επιλογές ποτών συμπληρώνουν τη γλυκύτητα των ρολών Cinnabon (GR);

Το Cinnabon (GR) προσφέρει μια ποικιλία από ροφήματα για να συμπληρώσει τη γλυκύτητα των ρολών τους. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Chillattas σε γεύσεις όπως Cookies n Cream και Hazelnut Cream με Nutella, μαζί με παραδοσιακές επιλογές καφέ όπως Caramel Latte και Mochalatta Chill.

Πόσο προσαρμόσιμα είναι τα ρολά Cinnabon (GR) και ποιες επιλογές έχουν οι πελάτες για εξατομίκευση;

Ενώ το Cinnabon (GR) δεν προσφέρει εκτεταμένη προσαρμογή, οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους επιλέγοντας από διαφορετικές γεύσεις ρολό, όπως κλασικό, σοκομπόν ή φουντούκι. Μπορούν επίσης να συνδυάσουν τα ρολά τους με ένα ρόφημα της επιλογής τους.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα συνοδευτικά ή πρόσθετα που συνδυάζουν οι πελάτες με τις παραγγελίες Cinnabon (GR);

Οι πελάτες συχνά συνδυάζουν τις παραγγελίες τους Cinnabon (GR) με απολαυστικά συνοδευτικά όπως Cream Cheese Frosting Dip, Caramel Frosting Dip, Pecan Nuts Dip, Nutella Dip και Chocolate Dip, ενισχύοντας τη συνολική απόλαυση των λιχουδιών Cinnabon τους.

Υπάρχουν διαθέσιμες σύνθετες προσφορές στο Cinnabon (GR);

Ναι, το Cinnabon (GR) προσφέρει δελεαστικές σύνθετες προσφορές όπως το Classic Deal, το Deal for 2 και το Family Deal, παρέχοντας έναν ικανοποιητικό και οικονομικό τρόπο για να απολαύσετε μια ποικιλία από λιχουδιές.

Έχει το Cinnabon (GR) υπηρεσίες catering;

Ενώ η Cinnabon (GR) δεν διαφημίζει ρητά τις υπηρεσίες catering, οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν επιλογές μαζικών παραγγελιών όπως τα Cinnapacks για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις.

Ποιοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί στο Cinnabon (GR);

Η Cinnabon (GR) δέχεται διάφορους τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων μετρητών και μεγάλων πιστωτικών/χρεωστικών καρτών. Διατίθενται επίσης επιλογές ανεπαφικής πληρωμής για μεγαλύτερη ευκολία.

Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές του Cinnabon (GR);

Starbucks (GR)

Στην Ελλάδα, το Starbucks προσφέρει μια παγκόσμια εμπειρία καφεκοπτείου με αγαπημένα όπως το Caramel Macchiato και το τοπικά αγαπημένο Freddo Espresso.

Donuts (GR)

Τα Donuts είναι ένα γλυκό παράδεισο στην Ελλάδα, προσφέροντας φρεσκοψημένες απολαύσεις όπως γεμιστά με Nutella και γκλέιζ.

Bakeria (GR)

Η Bakeria (GR) ξεχωρίζει με αρτιζανάλ ψωμί, αρτοσκευάσματα και αγαπημένα όπως το Πίτα Σπανάκι και το Σαντουιτς Μεσογείων στις τοποθεσίες της στην Ελλάδα.

Bakery - Cafe Stavroulakis (GR)

Το Bakery - Cafe Stavroulakis μαγνητίζει τους ντόπιους στην Ελλάδα με αυθεντική ατμόσφαιρα και πρέπει-δοκιμή ελληνικά αρτοσκευάσματα όπως η Μπουγάτσα και ο πλούσιος Ελληνικός καφές.

Bakery "To Zimoto" (GR)

Το Bakery "To Zimoto" εξυπηρετεί υγιεινούς πελάτες στην Ελλάδα, προσφέροντας βιολογικές επιλογές όπως το δημοφιλές Avocado Toast και η Σαλάτα Κινόα.

Bakery Stories (GR)

Το Bakery Stories εντυπωσιάζει την Ελλάδα με αρτιζανάλ αρτοσκευάσματα, επικεντρώνοντας την προσοχή στα παστέλια Σοκολάτας και Φρουτών για μια απολαυστική εμπειρία ζαχαροπλαστικής.

 

 

 

 

Category Restaurants
Cinnabon (GR) prices

Popular Εστιατόρια