bg-pattern

Domino's Harga Menu (MY)

Harga Purata

PriceListo tidak dikaitkan dengan Domino's (MY)

Diedit oleh: Admir S., PriceListo Editor
Dikemas kini pada: February 16, 2024

Menu

Beta Data perubahan harga yang dipaparkan di bawah adalah perbezaan antara rekod sebelumnya dan terakhir dalam pangkalan data kami. Kedua-dua rekod boleh diperoleh daripada sumber yang berbeza, dan oleh itu, hanya boleh digunakan sebagai anggaran.
0.00
berdasarkan 0 items ratings
MYR prices currency
RM15.88
Harga Barang Purata

Anda sedang melihat purata Domino's (MY) harga daripada 49 lokasi dalam pangkalan data kami.

Penafian:

PriceListo mengumpulkan maklumat harga sebenar daripada sumber seperti lawatan di tapak, tapak web perniagaan dan wawancara telefon. Harga yang dilaporkan pada halaman web ini berasal daripada satu atau lebih daripada sumber tersebut. Sememangnya, harga yang dilaporkan di tapak web ini mungkin tidak terkini dan mungkin tidak digunakan untuk semua lokasi jenama perniagaan tertentu. Untuk mendapatkan harga semasa, hubungi lokasi perniagaan individu yang anda minati.

Tentang Domino's (MY)

Apakah item yang paling popular di Domino's (MY)?

Fabulous Four

Rakan kongsi yang sesuai untuk piza anda, menampilkan gabungan hidangan yang lazat dan hidangan manis.

Drummet Ayam Panggang (6 pcs)

Drummet ayam berair diperap dalam oregano kering, lada hitam dan bawang putih, dipanggang dengan sempurna.

Pizza Ayam Aloha

100% keju Mozzarella dengan ayam cincang yang berair dan sejumlah besar nanas berair.

Pizza Lada Ayam

Kegemaran sepanjang masa dengan bahagian besar pepperoni ayam dan 100% keju mozzarella.

Piza Lembu Quattro Signature

Kebaikan 4-dalam-1 dengan pepperoni daging lembu yang dimuatkan, ayam aloha, sensasi udang, dan hanya keju dengan cendawan.

Pizza Cendawan Smoky Pepperoni

Sarat dengan 50% lebih daging pepperoni dan 100% lagi cendawan pada sos BBQ berasap.

Hanya Pizza Keju

100% keju Mozzarella, keju parmesan dan oregano pada sos istimewa mereka.

Pizza Sambal Pedas

Rasa Malaysia yang unik dengan ikan bilis, ayam cincang, dan cili di atas sos sambal pedas.

Berapakah harga piza di Domino's (MY)?

Harga pizza di Domino's (MY) berbeza mengikut jenis dan saiz. Julatnya adalah dari RM 24.63 hingga RM 45.80. Kategori lain seperti Lipat & Baji, Pasta, Sisi, Pencuci mulut dan Minuman mempunyai julat harga masing-masing.

Apakah waktu operasi Domino's (MY)?

Domino's (MY) dibuka dari 10:00 AM hingga 11:00 PM, tujuh hari seminggu. Untuk waktu tertentu, adalah dinasihatkan untuk menyemak dengan outlet terdekat.

Adakah Domino's (MY) mempunyai menu kanak-kanak?

Walaupun Domino's (MY) tidak mempunyai menu khusus untuk kanak-kanak, pilihan mesra keluarga seperti Fabulous Four dan piza ringan lain sesuai untuk kanak-kanak.

Adakah terdapat pilihan vegan atau bebas gluten di Domino's (MY)?

Domino's (MY) mempunyai pilihan terhad untuk vegan dan vegetarian. Malangnya, tiada pilihan bebas gluten yang jelas tersedia.

Bolehkah saya memesan Domino's (MY) untuk penghantaran?

Ya, Domino's (MY) menawarkan perkhidmatan penghantaran, dan pelanggan boleh membuat pesanan melalui laman web mereka di https://www.dominos.com.my atau melalui penyedia penghantaran popular seperti Foodpanda, GrabFood dan DeliverEat.

Bolehkah saya menyesuaikan topping piza di Domino's (MY)?

Ya, pelanggan boleh menyesuaikan topping piza mereka di Domino's (MY) dengan memilih daripada pelbagai bahan, termasuk daging, sayur-sayuran dan sos.

Apakah hidangan sampingan dan pembuka selera yang popular di Domino's (MY)?

Hidangan dan pembuka selera yang popular di Domino's (MY) termasuk kombo Fabulous Four, Roasted Chicken Drummets dan pelbagai pilihan Loaded Potato Wedges.

Adakah Domino's (MY) menawarkan pasta?

Ya, Domino's (MY) menawarkan pilihan pasta yang pelbagai, termasuk pilihan seperti Tuna Temptation, Classified Chicken, Veggie Galore, Chicken Pepperoni, Beef Pepperoni dan Spaghetti Chicken.

Apakah pencuci mulut yang terdapat di Domino's (MY)?

Pilihan pencuci mulut di Domino's (MY) termasuk Fudgy Brownies dan Chocolate Lava Cake, menyediakan hidangan manis dan memanjakan untuk pelanggan.

Siapakah pesaing Domino's (MY)?

PAPA'S PIZZA (MY)

Papa's Pizza di Malaysia diiktiraf kerana menu yang pelbagai, termasuk pilihan popular seperti Cili Padi Pizza dan Zaatar and Olive Oil Pizza, yang boleh didapati di beberapa cawangan.

PizzaBoom (MY)

PizzaBoom adalah destinasi pizza terkemuka di Malaysia, menawarkan menu yang luas dengan pilihan inovatif seperti Beef Pepperoni dan Roman Style Pizza, menarik peminat di pelbagai cawangannya.

Pizzalicious (MY)

Pizzalicious menonjol di Malaysia dengan menu yang lazat, menampilkan kegemaran seperti BBQ Chicken Delight dan Vegetarian Extravaganza, menyediakan pengalaman pizza yang memuaskan di cawangannya.

Pizzaria (MY)

Pizzaria, dengan suasana yang selesa, adalah tempat pizza yang ketara di Malaysia, dikenali dengan pilihan istimewa seperti Pizzaria Special dan Seafood Galore, menyajikan penggemar pizza di cawangannya.

Pizza Hub (MY)

Pizza Hub adalah pilihan popular di Malaysia, menampilkan menu yang pelbagai dengan pilihan menarik seperti Hub's Meat Feast dan Zesty Veggie Delight, menjadikannya pusat untuk peminat pizza di cawangannya.

Pezzo Pizza (MY)

Pezzo Pizza telah mencipta namanya di Malaysia dengan konsep pizza potongan, menawarkan pilihan seperti Big Daddy dan Hola Hawaiian, memberikan pengalaman pizza yang cepat dan lazat di pelbagai cawangannya.

Pizza Hut (MY)

Dikenali dengan pelbagai jenis pizza yang lazat, hidangan sampingan, dan promosi yang menarik, Pizza Hut merupakan destinasi yang popular untuk makanan seisi keluarga atau perjumpaan bersama rakan-rakan.

 

 

Category Restaurants
Domino's (MY) prices

Popular Restoran