bg-pattern

Domino's Meny Priser (NO)

Gjennomsnittlige priser

PriceListo er ikke assosiert med Domino's (NO)

Redigert av: Redaksjon
Oppdatert på: November 19, 2023

Menu

Beta Prisendringsdata vist nedenfor er forskjellen mellom forrige og siste post i vår database. De to postene kan utledes fra forskjellige kilder, og bør derfor kun brukes som estimater.
0.00
basert på 0 items ratings
NOK prices currency
kr96.07
Gjennomsnittlig varepris

Du ser på gjennomsnitt Domino's (NO) priser fra 20 steder i vår database.

Ansvarsfraskrivelse:

PriceListo samler faktisk prisinformasjon fra kilder som besøk på stedet, forretningsnettsteder og telefonintervjuer. Prisene som er rapportert på denne nettsiden stammer fra en eller flere av disse kildene. Naturligvis kan det hende at prisene som er rapportert på denne nettsiden ikke er gjeldende, og de gjelder kanskje ikke for alle lokasjoner for et gitt forretningsmerke. For å få gjeldende priser, ta kontakt med det enkelte forretningsstedet som er av interesse for deg.

Om Domino's (NO)

Hva er de mest populære elementene på Domino's (NO)-menyen?

Margherita

En tidløs klassiker, Margherita-pizzaen på Domino's (NO) er en symfoni av fyldig tomatsaus, premium mozzarella og aromatisk oregano. Enkel, men likevel deilig, det er en hyllest til essensen av tradisjonell pizza.

Osteaktig bacon

For baconelskere er Cheesy Bacon-pizzaen en velsmakende fryd. Sprøtt bacon møter et sjenerøst lag med smeltet ost, og skaper en perfekt balanse mellom røykfylt og osteaktig godhet i hver bit.

Klassisk

Den klassiske pizzaen på Domino's (NO) er en allsidig favoritt, og tilbyr en perfekt kombinasjon av robust tomatsaus, mozzarella og muligheten til å tilpasse med favorittpålegg. Det er et godt valg for de som søker en kjent og tilfredsstillende pizzaopplevelse.

Varm Pepperoni

Krydre pizzaeventyret ditt med Hot Pepperoni-pizzaen. Klassisk pepperoni møter et flott kick, og skaper en smakfull og dristig pizza som er en favoritt blant krydderentusiaster.

Sterk kylling

For de som har lyst på varme, kombinerer Spicy Chicken-pizzaen saftige kyllingbiter med krydret krydder. Det er en smaksrik reise som blander rikdommen av ost med dristigheten til krydret kylling.

Manhattan

Manhattan-pizzaen er en gourmetfryd, med pepperoni, grønn paprika, rødløk og et snev av chiliflak. Det er et toppvalg for de som søker en pizza som går utover det vanlige, og tilbyr en dristig og tilfredsstillende matopplevelse.

Hvordan er prisene hos Domino's (NO)?

Prisene hos Domino's (NO) varierer basert på pizzakategorien. Klassiske alternativer som Margherita starter på 108,41 kr, mens spesialpizzaer som Kebabpizza og Tennessee BBQ Chicken koster 198,41 kr. Tilbehør som Cheesy Bread og Parm Bites er rimelig priset til kr 59,00, og forfriskende drikker som Coca-Cola og Fanta er tilgjengelig fra kr 37,76. Vær oppmerksom på at dette er anslag, og prisene kan variere basert på plassering og kampanjer.

Hva er åpningstidene til Domino's (NO)?

Domino's (NO) åpner vanligvis rundt 11:00 og stenger rundt 23:00. Det er imidlertid tilrådelig å sjekke med din lokale Domino's-butikk for spesifikke åpningstider, da de kan variere fra sted til sted. Noen butikker kan tilby utvidede åpningstider, spesielt i helgene.

Har Domino's (NO) en barnemeny?

Domino's (NO) har ikke en spesifikk barnemeny. Imidlertid kan yngre gjester nyte de klassiske pizzaalternativene med mildere pålegg som Margherita eller velge en mindre del av sider som Cheesy Bread eller Cinna Stix.

Er det noen veganske, vegetariske eller glutenfrie alternativer på Domino's (NO)?

Domino's (NO) imøtekommer ulike kostholdspreferanser. Vegetarianere kan unne seg Margherita, Veggie Supreme eller Kebabpizza, mens veganere kan nyte Vegan Veggie-pizza. For de med glutensensitivitet tilbyr dessverre ikke Domino's (NO) for øyeblikket et glutenfritt skorpealternativ.

Hva er de mest populære pizzapåleggene på Domino's (NO)?

Domino's (NO)-kunder trekker ofte mot klassiske pålegg som pepperoni, bacon og ost. I tillegg er kyllingalternativer som Spicy Chicken og Corny Chicken populære valg. Vegetarisk pålegg, inkludert ulike grønnsaker og tomatsaus, har også en dedikert fanbase.

Hvor store er pizzastørrelsene på Domino's (NO)?

Domino's (NO) tilbyr pizza i tre størrelser: Vanlig (10 tommer), Large (12 tommer) og X-Large (14 tommer). Størrelsesutvalget lar kundene velge den perfekte porsjonen basert på appetitt og gruppestørrelse.

Finnes det noen eksklusive eller unike pizzasmaker hos Domino's (NO)?

Domino's (NO) introduserer eksklusive og unike pizzasmaker, som Hangry med sin fristende blanding av pepperoni, jalapeños og chiliflak. Manhattan-pizzaen, med pepperoni, grønn paprika, rødløk og chiliflak, er et annet særegent valg som fanger essensen av dristige smaker.

Hvilke skorpealternativer er tilgjengelige for Domino's (NO)-pizzaer?

Domino's (NO) tilbyr en rekke skorpealternativer for å dekke ulike preferanser. Kunder kan velge mellom Classic Hand Tossed, Thin 'n' Crispy eller Cheesy Crust, og legger til et ekstra lag med deilig ost til skorpen.

Hvilke tilbehør er populære på Domino's (NO)?

Som komplement til pizzaene inkluderer populære sideretter på Domino's (NO) Cheesy Bread, Parm Bites, Breadsticks og Loaded Cheesy Bread. Disse sidene tilbyr et velsmakende akkompagnement til pizzabestillingen din, og forbedrer den generelle matopplevelsen.

Kan jeg bestille dessert fra Domino's (NO)?

Skjem bort søtsuget ved å legge til en deilig dessert til din Domino's (NO)-bestilling. Velg mellom de fristende Cinna Stix, Choco Sticks eller Cinna Buns for en herlig finish på måltidet.

Hvilke betalingsalternativer aksepteres hos Domino's (NO)?

Domino's (NO) aksepterer en rekke betalingsmetoder, inkludert kreditt- og debetkort. Online bestillinger via nettsiden deres kan enkelt betales for å bruke store kortleverandører.

Hvem er konkurrentene til Domino's (NO)?

Pizza Kebab Huset (NO)

Pizza Kebab Huset i Norge er kjent for sin Kebabpizza, en herlig fusjon av saftig kebabkjøtt, friske grønnsaker og smakfulle sauser, tilpasset de med en eventyrlysten smaksløk.

Pizza Kiosken (NO)

En lokal perle i Norge, Pizza Kiosken feires for sine klassiske Margherita og Pepperoni pizzaer, og tilbyr en enkel men tilfredsstillende pizzaopplevelse med fokus på kvalitetsingredienser.

Pizza Kongen Oppegård - Leveres av Restauranten (NO)

I Oppegård, Norge, imponerer Pizza Kongen med Cheesy Bacon og Mighty Meat pizzaene, viser kulinarisk dyktighet og blir et pålitelig valg for pizzaentusiaster i området.

Pizza Kongen Oppegård (NO)

Pizza Kongen Oppegård i Norge skiller seg ut med sine Classic og Veggie Supreme pizzaer, som gir en perfekt balanse mellom enkelhet og friske, livlige ingredienser, og gjør det til en lokal favoritt.

Pizza Lab - Leveres av Restauranten (NO)

I Norge bringer Pizza Lab innovasjon til pizza med unike smaker som Hangry og Corny Chicken, appellert til de som søker en avstikker fra tradisjonelle tilbud samtidig som kvaliteten opprettholdes.


Category Restaurants
Domino's (NO) prices

Popular Restauranter