bg-pattern

Foodie Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s Foodie (HR)

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek Foodie (HR) cijene iz 7 lokacije u našoj bazi podataka.

Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko Foodie (HR)

Koje su najpopularnije stavke na jelovniku Foodie (HR)?

Posebna ponuda 5 (Special Offer 5)

Kulinarsko remek-djelo, miješanje okusa i tekstura kako bi se prikazala predanost Foodie (HR) iznimnim doživljajima objedovanja.

Posebna ponuda 3 (Special Offer 3)

Poznata po divnim kombinacijama, Posebna ponuda 3 dokaz je predanosti Foodie (HR) stvaranju jedinstvenih kulinarskih kreacija.

Bečki odrezak - piletina

Klasični favorit, sa sočnim pilećim bečkim šniclom hrskave vanjštine i mekanog, aromatičnog mesa.

Juha goveđa s rezancima

Ugodna zdjela sa sporo kuhanom goveđom juhom i savršeno kuhanim rezancima, nudi topao i privlačan okus doma.

Pržene lignje

Hrskavo savršenstvo s nježnim lignjama prženim do zlatnog užitka, posluženim s pikantnim umakom za umakanje za ljubitelje plodova mora.

Salata kupus (kupus salata)

Osvježavajući i hrskavi užitak, Salata kupus je jednostavna, aromatična salata od kupusa koja savršeno nadopunjuje glavna jela.

Sezonska salata

Mješavina svježeg povrća s aromatičnim preljevom, Sezonska salata odražava predanost Foodie (HR) lokalnim, sezonskim namirnicama.

Graševina 0,187 l (Vino Graševina 0,187L)

Lokalno omiljeno bijelo vino s oštrim i voćnim notama, koje dodaje sofisticiranost svakom obroku u praktičnoj porciji od 0,187 litara.

Kakve su cijene u Foodie (HR)?

Foodie (HR) osigurava pristupačnost s glavnim jelima poput "Bečkog odrezaka - piletine" po cijeni od 7,60 €. Dodatni užici poput "Pire krumpira" i napitaka poput "Coca-Cole PET 500ml" dolaze po razumnim cijenama, što omogućuje prilagođeno iskustvo objedovanja.

Koje je radno vrijeme Foodie (HR)?

Foodie (HR) ima raznolike rasporede, otvoren je radnim danom od 11:00 do 21:00, a vikendom od 10:00 do 22:00, pružajući dovoljno vremena posjetiteljima da uživaju u njihovoj ponudi.

Ima li Foodie (HR) jelovnik za djecu?

Da, Foodie (HR) zadovoljava ukuse mlađih uzrasta sa divnim jelovnikom za djecu koji sadrži opcije kao što su "Coca-Cola PET 500ml" i "Pire krumpir", osiguravajući obiteljsko iskustvo objedovanja.

Postoje li veganske, vegetarijanske ili opcije bez glutena u Foodie (HR)?

Foodie (HR) prihvaća raznolikost prehrane s opcijama poput veganske "Sezonske salate" i izbora bez glutena poput "Juhe goveđe s rezancima" i "Pržene lignje".

Mogu li naručiti Foodie (HR) za dostavu?

Sigurno! Kupci mogu povoljno naručiti Foodie (HR) putem službene web stranice https://foodie.hr ili pouzdanih dostavljača kao što je Uber Eats.

Koji su deserti s potpisom u Foodieju (HR)?

Prepustite se poslasticama s potpisom Foodie (HR), poput osvježavajućeg "Sensation Limeta-kiwano" i divne "Jana vitamin Happy naranča".

Postoji li mogućnost prilagođavanja narudžbi u Foodie (HR)?

Apsolutno! Foodie (HR) cijeni individualne preferencije, dopuštajući kupcima da skroje svoje narudžbe prema svojim željama, bilo da prilagođavaju razine začina ili biraju određene priloge.

Postoje li kombinirane ponude dostupne u Foodie (HR)?

Doista! Foodie (HR) nudi kombinirane ponude kao što su "Posebna ponuda 5" i "Posebna ponuda 3", pružajući raznolik izbor u jednom, zadovoljavajućem obroku.

Ima li Foodie (HR) usluge cateringa?

Da, Foodie (HR) proširuje svoju kulinarsku stručnost na usluge cateringa za posebne događaje i okupljanja, nudeći odabrani jelovnik za uljepšavanje nezaboravnih prigoda.

Koje načine plaćanja prihvaća Foodie (HR)?

Kako bi osigurao besprijekorno iskustvo, Foodie (HR) prihvaća glavne kreditne kartice, debitne kartice i gotovinu za prikladne transakcije.

Tko su konkurencija Foodie (HR)?

II Pomodoro (HR)

U Hrvatskoj, II Pomodoro je omiljeno mjesto poznato po autentičnoj talijanskoj kuhinji, s jelovnikom tradicionalnih pizza i tjestenina koje osvajaju nepce domaćih i posjetitelja.

Il Momento (HR)

Il Momento u Hrvatskoj očarava goste svojim suvremenim talijanskim šarmom, nudeći elegantan jelovnik s izvrsnim kreacijama tjestenina i morskih jela.

Il Mondo (HR)

U srcu Hrvatske, Il Mondo se ističe kao kulinarska destinacija poznata po prostranom jelovniku s raznovrsnim klasičnim i modernim talijanskim jelima, gdje posjetitelji mogu uživati u pravom okusu talijanske gastronomije.

IL Padrino (HR)

IL Padrino, smješten u Hrvatskoj, slavi se po obiteljskoj atmosferi i jelovniku s bogatim talijanskim omiljenim jelima, uključujući ukusne pizze i obilne porcije tjestenine, čineći ga omiljenim odabirom za okupljanja i proslave.

Il Pomodoro (HR)

Il Pomodoro u Hrvatskoj je omiljena destinacija lokalaca zbog svoje šarmantne atmosfere i primamljivog jelovnika, koji nudi niz tradicionalnih talijanskih pizza i tjestenina koje prenose goste u srce Italije s svakim užitkom.

 

 

 

 

Category Restaurants
Foodie (HR) prices

Popular Restorani