bg-pattern

Gyotaku Sushi Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s Gyotaku Sushi (HR)

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek Gyotaku Sushi (HR) cijene iz 6 lokacije u našoj bazi podataka.

Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko Gyotaku Sushi (HR)

Koje su najpopularnije stavke na jelovniku Gyotaku Sushi (HR)?

Zdjela za tofu

Vegetarijanski užitak sa začinjenim kockicama tofua, svježim povrćem, rižom i posebnim umakom. Cjelovit i aromatičan izbor za preferencije biljnog porijekla.

Losos Selection

Vrhunski asortiman sushija na bazi lososa koji prikazuje različite komade i okuse, pružajući divno putovanje kroz okuse i teksture lososa.

Začinjeni Uramaki

Vatrena i aromatična rolada s pikantnim daškom, koja kombinira različite sastojke za skladan spoj tekstura i okusa.

Plava peraja tuna

Ističući bogate i sočne okuse plave perajne tune, stručno pripremljene i prezentirane kako bi se prikazala svježina i kvaliteta ribe.

California Roll

Klasični favorit s kremastim avokadom, svježim rakovima i hrskavim krastavcima, uvaljanim u rižu i alge za bezvremenski i ukusan izbor.

Dimljeni Losos Roll

Predstavljamo jedinstveni štih s dimljenim lososom, koji daje prepoznatljivu zadimljenost tradicionalnom sushi rolu.

Kakve su cijene u Gyotaku Sushi (HR)?

Gyotaku Sushi (HR) nudi raznolik raspon cijena. Sushi rolice kreću se između 49,00 i 65,00 €, s prepoznatljivim rolama na višoj razini. Opcije i zdjelice za sashimi dostupne su po cijeni od 18,50 €, pružajući ekonomičan izbor za različite preferencije.

Koje je radno vrijeme Gyotaku Sushi (HR)?

Gyotaku Sushi (HR) dočekuje goste od 12:00 do 22:00 svaki dan, osiguravajući prikladno iskustvo objedovanja i za ručak i za večeru.

Ima li Gyotaku Sushi (HR) jelovnik za djecu

Iako Gyotaku Sushi (HR) nema poseban jelovnik za djecu, mlađi gosti mogu uživati u redovnoj ponudi jelovnika. Osoblje je susretljivo i može prilagoditi jela kako bi odgovaralo mlađim posjetiteljima.

Postoje li veganske, vegetarijanske ili opcije bez glutena u Gyotaku Sushi (HR)?

Gyotaku Sushi (HR) zadovoljava različite prehrambene preferencije. Tofu Bowl idealan je za vegane/vegetarijance, a opcije bez glutena uključuju sashimi i određene peciva.

Mogu li naručiti Gyotaku Sushi (HR) za dostavu?

Da, Gyotaku Sushi (HR) nudi online naručivanje putem svoje web stranice za preuzimanje i dostavu. Restoran je dostupan i na popularnim platformama za dostavu hrane.

Postoji li sezonska ili vremenski ograničena ponuda sushija u Gyotaku Sushi (HR)?

Gyotaku Sushi (HR) često uvodi sezonske i vremenski ograničene ponude, pružajući jedinstvene sastojke, okuse i prezentacije. Provjerite web stranicu ili se tijekom posjeta raspitajte za najnovije sezonske užitke.

Koje je najekstravagantnije sushi jelo na jelovniku Gyotaku Sushi (HR)?

"Losos Selection" po cijeni od 65,00 € najekstravagantniji je, nudi vrhunski asortiman sushija na bazi lososa za luksuzno iskustvo objedovanja.

Mogu li preporučiti sashimi koji morate probati u Gyotaku Sushi (HR)?

Topla preporuka je "Blue Fin Tuna" po cijeni od 59,00 €, koja ističe bogate i sočne okuse plave tune.

Po čemu se posebna rolica Gyotaku Sushi (HR) razlikuje od ostalih rolica na jelovniku?

Posebna rolada ističe se jedinstvenom kombinacijom vrhunskih sastojaka i inventivnih profila okusa, prikazujući kreativnost i stručnost kuhara.

Je li sushi u Gyotaku Sushi (HR) napravljen od svježih, lokalnih namirnica?

Gyotaku Sushi (HR) ponosi se korištenjem najsvježijih i najkvalitetnijih sastojaka, domaćih i međunarodnih izvora.

Po kojem je prepoznatljivom jelu Gyotaku Sushi (HR) poznat?

Rolada s potpisom pažljivo je odabrano remek-djelo, kombinirajući vrhunske sastojke koji predstavljaju vrhunac kulinarskog identiteta Gyotaku Sushi (HR).

Tko su konkurenti Gyotaku Sushi (HR)?

Sushi Boutique (HR)

Poznat po svojoj šik atmosferi, Sushi Boutique u Hrvatskoj nudi raznolik jelovnik, a Boutique Roll je omiljeni izbor među posjetiteljima.

Sushi by Nomad (HR)

Sushi by Nomad u Hrvatskoj slavi se po svojem spajanju tradicionalnih i inovativnih rola, pri čemu je Nomad Special Roll lokalni favorit.

Sushi by Taboo (HR)

Sushi by Taboo ističe se u Hrvatskoj svojim inventivnim kombinacijama i umjetničkim prezentacijama, a Taboo Fusion Roll je nezaobilazan za sve koji žele kulinarsku avanturu.

Sushi Corner a la Carte (HR)

Sushi Corner a la Carte u Hrvatskoj je kulinarski dragulj koji očarava goste s omiljenim odabirom poput Crunchy Salmon Roll.

Sushi Corner Split (HR)

Još jedan dragulj u obitelji Sushi Corner u Hrvatskoj, Sushi Corner Split, mami goste raznolikim jelovnikom, ističući se roll-ovima poput Tiger Roll i Rainbow Roll.

Sushi Lulz (HR)

Sushi Lulz u Hrvatskoj iznenađuje ljubitelje sushija svojim igračkim jelovnikom, a posebno se ističe inovativni roll poput Lulz Fusion Roll.

Sushi Samuraj by Panda (HR)

U Hrvatskoj je Sushi Samuraj by Panda poznat po autentičnim japanskim okusima, a Samuraj Special Sashimi Plate odražava predanost chefa tradiciji i kvaliteti.

 

 

 

Category Restaurants
Gyotaku Sushi (HR) prices

Popular Restorani