bg-pattern

Hygge Pizza Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Hygge Pizza (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 8, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei41.30
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Hygge Pizza (RO) prețurile din 12 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Hygge Pizza (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Hygge Pizza (RO)?

Pizza Merit Recompensa

O alegere favorizată, îmbinând armonios aromele sărate.

Pizza Pescarului

Un deliciu cu fructe de mare, care oferă prospețime și savoare.

Pizza 4 Anotimpuri

Capturând esența tuturor anotimpurilor într-o plăcintă gustoasă.

Pizza Ca La Tara

Un farmec rustic cu ingrediente sănătoase.

Pizza Regina Branzeturilor

Visul unui iubitor de brânzeturi, indulgent și bogat.

Pizza Buchet De Legume

Colorat și sănătos, perfect pentru pasionații de legume.

Care sunt programul Hygge Pizza (RO)?

De obicei, Hygge Pizza (RO) funcționează între orele 11:00 și 23:00 în zilele lucrătoare și între orele 12:00 și 23:00 în weekend. Pot apărea variații, mai ales în timpul sărbătorilor.

Hygge Pizza (RO) are meniu pentru copii?

Da, Hygge Pizza (RO) oferă opțiuni pentru copii precum Pizza Puișor, Donut Vanilie și sandvișuri precum Sandwich cu Salam sau Sandwich cu Sunca.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Hygge Pizza (RO)?

Da, opțiunile vegetariene includ Pizza Buchet De Legume. Opțiuni vegane sunt disponibile la cerere. La cerere, sunt disponibile și opțiuni fără gluten.

Pot comanda Hygge Pizza (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda în mod convenabil Hygge Pizza (RO) prin intermediul site-ului lor web sau al furnizorilor de livrare populari precum Glovo, Bolt Food sau Food Panda.

Ce opțiuni de băutură completează bine pizza Hygge Pizza (RO)?

Băuturi răcoritoare precum Pepsi sau Lipton Ice Tea se potrivesc minunat cu pizza Hygge Pizza (RO).

Cum este aranjarea locurilor la restaurantul lui Hygge Pizza (RO)?

Pentru clienții care iau masa la masă sunt oferite locuri confortabile.

Există garnituri sau aperitive disponibile pentru a însoți pizza Hygge Pizza (RO)?

Da, sunt disponibile diverse garnituri și aperitive pentru a completa pizza.

Cine sunt concurenții Hygge Pizza (RO)?

Pizza Time (RO)

Pizza Time în România oferă un meniu diversificat, incluzând favorite clasice precum Margherita și Pepperoni, alături de creații unice precum Exotica, asigurând ceva pentru orice gust de pizza.

Pizza Toscana (RO)

Meniul Pizza Toscana prezintă arome tradiționale italiene cu specialități precum Pizza Toscana, ce mândrește o combinație delicioasă de prosciutto, rucola și parmezan, oferind o gustare autentică a Toscanei chiar în România.

Pizza Transilvania (RO)

La Pizza Transilvania, clienții se pot bucura de arome regionale cu pizza Transilvania Special, evidențiind ingrediente locale și tradiții culinare, făcând-o o alegere populară printre localnici și vizitatori deopotrivă.

Pizza Trattoria Uno (RO)

Pizza Trattoria Uno încântă clienții cu meniul său inspirat italian, oferind pizza gourmet precum Quattro Formaggi și Prosciutto e Funghi, pregătite cu ingrediente de înaltă calitate și tehnici culinare experte, asigurând o experiență culinară memorabilă.

Pizza Tripizino (RO)

Pizza Tripizino se remarcă prin pizza sa unică în formă triunghiulară, oferind o variantă neobișnuită a prăjiturilor rotunde tradiționale și tentând clienții cu topping-uri creative precum Tripizino Special, făcându-l o destinație obligatorie pentru iubitorii de pizza în căutare de ceva ieșit din comun.

Pizza Unica (RO)

Pizza Unica se mândrește cu pizza sa personalizabilă, permițând clienților să-și creeze pizza perfectă dintr-o selecție largă de topping-uri și sosuri, asigurându-se că fiecare pizza este unic adaptată preferințelor și gusturilor individuale.

Pizza Vef (RO)

Pizza Vef se adresează celor conștienți de sănătate cu meniul său de opțiuni mai ușoare precum Pizza Vef Fit, incorporând legume proaspete și proteine slabe, oferind bucurie fără vinovăție fără a compromite gustul sau calitatea.

 

Category Restaurants
Hygge Pizza (RO) prices

Popular Restaurante