bg-pattern

Ichiban Sushi Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Ichiban Sushi (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Ichiban Sushi (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Ichiban Sushi (SE)

Vilka är de mest populära föremålen på Ichiban Sushi (SE)-menyn?

Tempura Roll

Krispiga tempura-räkor och krämig avocado insvept i sjögräs och sushiris, erbjuder en härlig blandning av texturer och smaker.

Bibimbap

Hjärtlig koreansk risrätt med färgglada grönsaker, marinerat nötkött och ett stekt ägg, toppat med kryddig gochujang-sås för en tillfredsställande måltid.

Yakiniku

Grillade nötköttskivor marinerade i en söt-syrlig sås, serverade med ris och färsk sallad, ger en munvattenande umami-upplevelse.

Veggie Roll

Uppfriskande sushirulle med knapriga grönsaker som gurka, morot och avocado, erbjuder en explosion av fräschhet och smak.

Wakame Sjögrässallad

Sjögrässallad kastad i sesamdressing, ger havsinspirerade smaker och en tillfredsställande krispighet.

Hur är priset på Ichiban Sushi (SE)?

Priserna på Ichiban Sushi (SE) varierar beroende på kategori. Sushirullar varierar vanligtvis från 95 kr till 179 kr, medan huvudrätter som Yakiniku är runt 139 kr. Sashimi-alternativ kostar mellan 159 kr och 189 kr, och komboplattor som Familjesushi 30 bitar är runt 329 kr.

Vilka är öppettiderna för Ichiban Sushi (SE)?

Ichiban Sushi (SE) är öppet från 12:30 till 19:30. Emellertid kan öppettiderna variera på helgdagar eller speciella tillfällen, så det är lämpligt att kolla i förväg.

Har Ichiban Sushi (SE) en barnmeny?

Ja, Ichiban Sushi (SE) erbjuder en barnmeny med rätter som Kyckling Dumplings med Sushi och Yakitori med Sushi, speciellt designad för yngre matgäster.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Ichiban Sushi (SE)?

Ichiban Sushi (SE) erbjuder en mängd olika veganska, vegetariska och glutenfria alternativ som Veggie Roll, Vegetarisk Poké och vissa glutenfria sushirullar på begäran.

Finns det några specialerbjudanden eller kampanjer för sushiälskare på Ichiban Sushi (SE)?

Ja, Ichiban Sushi (SE) erbjuder ibland specialerbjudanden och kampanjer för sushiälskare, inklusive rabatter på utvalda menyalternativ och säsongsbetonade kampanjer.

Vad finns det för populära tillbehör eller aptitretare på Ichiban Sushi (SE) som komplement till sushibeställningar?

Populära tillbehör och aptitretare på Ichiban Sushi (SE) inkluderar Wakame Sjögrässallad, Kimchi, Edamame och Misosoppa, som erbjuder en rad smaker och texturer för att komplettera sushibeställningar.

Finns det ett alternativ för att anpassa beställningar på Ichiban Sushi (SE)?

Ja, Ichiban Sushi (SE) erbjuder alternativ för att anpassa beställningar för att passa individuella preferenser, inklusive justeringar av sushirulleingredienser eller modifieringar av dietrestriktioner.

Vilka är konkurrenterna till Ichiban Sushi (SE)?

Sushi City Stortorget (SE)

Känd för sin A10 DAGENS KOMBO, erbjuder Sushi City Stortorget en tillfredsställande kombination av olika sushi-rullar, nigiri och sashimi, perfekt för dem som letar efter variation i sin sushimåltid.

Sushi Combo Örebro (SE)

Sushi Combo Örebro är känd för sin Philadelphia-rulle, med krämig avocado, knaprig gurka och smakrik rökt lax, vilket skapar ett rikt och smakfullt sushialternativ älskat av många.

Sushi Corner (SE)

Sushi Corners Liten sushi-platta erbjuder en smak av Japan i varje tugga, med ett urval av sushi-rullar och nigiri noggrant utformade för att tillfredsställa alla sushikrav i en bekväm och tillfredsställande portion.

Sushi House (SE)

På Sushi House utmärker sig Grillad Lax Roll som en favorit bland besökarna, med saftig grillad lax, färska grönsaker och en touch av smakrik sås, vilket ger en härlig fusion av smaker i varje rulle.

Sushi Ika (SE)

Sushi Ikas Mamma sushi-platta är en hit bland gästerna, med ett generöst urval av sushi och sashimi-bitar som är perfekta att dela med vänner och familj, vilket ger en smak av Japans kulinariska läckerheter i varje tugga.

Wagamama (SE)

Wagamama är känd för sin Sashimi Salmon and Avocado Salad, som kittlar smaklökarna med sina djärva smaker och perfekta balans av kryddig salmon, knapriga grönsaker och syrlig sås, vilket gör den till ett självklart val för sushi-entusiaster som söker en het smakupplevelse.

 

 

Category Restaurants
Ichiban Sushi (SE) prices

Popular Restauranger