bg-pattern

INA gastro Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s INA gastro (HR)

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek INA gastro (HR) cijene iz 8 lokacije u našoj bazi podataka.

Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko INA gastro (HR)

Koje su najpopularnije stavke na INA gastro (HR) jelovniku?

Hot dog Hrskava slanina

Klasična hrenovka naglašena slanim dodatkom hrskave slanine stvarajući ukusnu i zadovoljavajuću kombinaciju.

Hot Dog Divlji pas

Avanturistički zaokret u tradicionalnom hot dogu, s aromatičnom mješavinom preljeva i umaka za odvažno iskustvo okusa.

Sendvič s pohanom piletinom gradom

Sendvič za publiku punjen stručno pohanom i prženom piletinom, koji nudi savršenu ravnotežu hrskavih i mekanih tekstura.

Voda Sensation Limeta-Kiwano

Osvježavajuća Voda Sensation s jedinstvenom mješavinom ljute limete i egzotičnih okusa kiwana, stvarajući hidratantno i intrigantno piće.

Ledeni Čaj Jamnica Breskva

Očaravajuće iskustvo ledenog čaja s esencijom sočnih breskvi, postižući skladnu ravnotežu između slatkoće i okusa čaja.

Kakve su cijene u INA gastro (HR)?

Cijene u INA gastro (HR) variraju. Raspon pića kreće se od 6,99 € za "Vodu Cetinu 0,75L" do 54,99 € za "Vino bijelo malvazija vina Laguna 0,75l." Hrenovke poput "Hot Dog Original Senf" koštaju 8,00 €, dok su složeniji izbori poput "Hot Dog Crispy Bacon" 14,00 €. Sendviči, poput "Sendviča s pohanom piletinom gradom", koštaju 16,00 €.

Koje je radno vrijeme INA gastro (HR)?

INA gastro (HR) od ponedjeljka do subote otvara se u 8:00 sati, a zatvara u 22:00 sata. Nedjeljom se otvara u 10:00 sati, a zatvara u 20:00 sati.

Ima li INA gastro (HR) dječji meni?

Da, INA gastro (HR) nudi posebno osmišljen dječji jelovnik. Djeca mogu uživati u opcijama kao što su "Hot Dog Original Ketchup" ili "Doručak U Čaši - Jagoda."

Ima li u INA gastro (HR) veganske, vegetarijanske ili bezglutenske opcije?

INA gastro (HR) zadovoljava različite prehrambene potrebe. Za vegetarijance, "Fresh Sendvič Vegetarijanski" je opcija bez mesa. Vegani mogu uživati u Tortilji s Purećom Šunkom, a bezglutenske opcije uključuju Vodu Jana.

Mogu li naručiti INA gastro (HR) za dostavu?

Da, kupci mogu naručiti iz INA gastro (HR) putem njihove web stranice. Dostava je također dostupna putem popularnih pružatelja usluga kao što su Glovo, Wolt i Uber Eats.

Postoji li mogućnost prilagođavanja narudžbi u INA gastro (HR)?

Sigurno! INA gastro (HR) kupcima omogućuje prilagođavanje narudžbi dodavanjem ili isključivanjem određenih sastojaka prema svojim željama.

Postoje li kombinirane ponude u INA gastro (HR)?

Apsolutno! INA gastro (HR) nudi primamljive kombinirane ponude, osiguravajući kupcima odabran izbor njihovih omiljenih artikala po pristupačnijoj cijeni.

Ima li INA gastro (HR) usluge cateringa?

Da, INA gastro (HR) nudi usluge cateringa, osiguravajući događaje i okupljanja popraćene izvrsnim jelovnikom.

Koje načine plaćanja prihvaća INA gastro (HR)?

INA gastro (HR) prihvaća kreditne i debitne kartice, kao i opcije mobilnog plaćanja kao što su Apple Pay i Google Pay.

Koja pića su dostupna u INA gastro (HR)?

INA gastro (HR) nudi raznoliku ponudu, uključujući flaširane vode, klasične gazirane napitke, sokove, ledene čajeve, vina i žestoka pića za potpuni gastronomski doživljaj.

Koje priloge i priloge nudi INA gastro (HR)?

INA gastro (HR) nudi razne priloge i priloge, uključujući ukusne umake za hrenovke i slasne tortilje s nadjevom od puretine ili pršuta.

Preporučuju li se rezervacije u INA gastro (HR)?

Preporučuju se rezervacije u INA gastro (HR), posebno tijekom vršnih sati, kako biste osigurali željeno vrijeme objedovanja.

Tko su konkurenti INA gastro (HR)?

Burger & Kebab (HR)

Burger & Kebab u Hrvatskoj mami raznolikim jelovnikom, s popularnim kebabima i hamburgerima za jedinstveno kulinarsko iskustvo.

Burger & Pizza Bar (HR)

Burger & Pizza Bar u Hrvatskoj privlači raznolikostima jelovnika, nudeći prekrasan izbor hamburgera i pizza za zadovoljenje različitih kulinarskih ukusa.

Burger & Wok (HR)

Burger & Wok u Hrvatskoj donosi dinamičan pristup, kombinirajući burgere i jela pripremljena wokom kako bi zadovoljio različite kulinarske preferencije.

Burger Bar - Dubrava (HR)

U Dubravi, Burger Bar ističe lokalni štih s pažljivo izrađenim hamburgerima, pružajući jedinstveno i zadovoljavajuće gastronomsko iskustvo.


Category Restaurants
INA gastro (HR) prices

Popular Restorani