bg-pattern

Johannebar Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Johannebar (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Johannebar (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Johannebar (SE)

Vilka är de mest populära alternativen på Johannebar (SE)-menyn?

Black'n Blue Burger

En favorit bland besökarna, denna burgare har en saftig nötköttsbiff toppad med kryddig blåmögelost och knaprigt bacon, vilket ger en smakfull tugga.

Umami Truffle Burger

Njut av de lyxiga smakerna i denna burgare med tryffelaioli, som perfekt kompletterar nötköttsbiffen och smält osten för en dekadent upplevelse.

Slow Cooked Ribs

Noggrant tillagade, dessa möra revben är glaserade med barbecuesås och erbjuder en mumsig blandning av söta och salta toner.

Löjromspizza Bianco

En gourmetnöje, denna pizza visar upp svensk löjrom på en krämig vit bas, tillsammans med ost och doftande örter för en minnesvärd smakupplevelse.

Caesar Salad (Steak & Stuff)

Denna omförflyttade klassiker har grillade biffskivor på krispig romansallad, kastad i krämig caesardressing, vilket erbjuder en tillfredsställande blandning av texturer och smaker.

Pasta Pepe Rosa (Steak & Stuff)

Njut av al dente-pasta i en rosa pepparsås, förbättrad med möra biffbitar, för en hjärtlig och smakfull rätt.

Prosciutto Pizza

Förfrynt dig i tunn skorppizza toppad med smakrik prosciutto, mozzarella och söta tomater, vilket ger en perfekt balans av smaker.

Buffalo Wings

Knapriga kycklingvingar överdragna med kryddig buffelssås, serverade med ranchdressing, gör till ett oemotståndligt aptitretarval.

Hur är priset på Johannebar (SE)?

Hos Johannebar (SE) varierar priserna efter kategori. Till exempel varierar aptitretare från kr110,00 till kr120,00, medan hamburgare kostar mellan kr199,00 och kr255,00. Huvudrätter ligger vanligtvis mellan kr187,00 och kr240,00, med pizzor och sallader från kr199,00 till kr255,00.

Vilka är öppettiderna för Johannebar (SE)?

Johannebar (SE) välkomnar besökare dagligen från 16:00 till 22:00, vilket ger en idealisk miljö för kvällsmat och umgänge. Till exempel öppnar de klockan 16:00 på vardagar och helger, vilket garanterar gott om tid för gästerna att njuta av sina måltider.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Johannebar (SE)?

Johannebar (SE) erbjuder en mängd olika alternativ för olika kostpreferenser. Till exempel har de Vegetarisk Pizza, Getostsallad (Biff & Stuff) utan biff och Vegetarisk Pasta Tortelloni, tillmötesgående vegan, vegetarisk och glutenfri dieter utan att kompromissa med smaken.

Kan de beställa Johannebar (SE) för leverans?

Ja, Johannebar (SE) tillhandahåller leveranstjänster via sin webbplats och samarbetar med leveransleverantörer som Foodora och Uber Eats, vilket säkerställer att kunderna kan njuta av sina favoritmåltider bekvämt hemma.

Vilka drycker finns på Johannebar (SE)?

Johannebar (SE) erbjuder ett varierat urval av drycker inklusive läsk, lokala och internationella ölsorter, viner, cocktails och alkoholfria alternativ som juicer och mocktails.

Vilka tillbehör och tillbehör finns på Johannebar (SE)?

Johannebar (SE) erbjuder en mängd olika tillbehör och tillbehör som pommes frites, lökringar, coleslaw, blandad grönsallad, vitlöksbröd, rispilaff och grillade grönsaker som komplement till deras huvudrätter.

Passar Johannebar (SE) för en snabblunch?

Medan Johannebar (SE) i första hand verkar på kvällstid, erbjuder de effektiv service och en varierad meny, vilket gör det möjligt för kunderna att njuta av en mättande måltid under sitt besök.

Finns det några familjemålserbjudanden eller kombinationer på Johannebar (SE)?

Ja, Johannebar (SE) erbjuder erbjudanden och kombinationer av familjemåltider, och erbjuder alternativ som kombinationer med ett urval av hamburgare, tillbehör och drycker till ett fast pris, catering till familjer och större grupper.

Finns det några säsongsbetonade eller tidsbegränsade menyalternativ på Johannebar (SE)?

Ja, Johannebar (SE) introducerar säsongsbetonade eller tidsbegränsade menyalternativ för att hålla sina erbjudanden fräscha och spännande, till exempel uppfriskande sallader med säsongens råvaror eller speciella grillrätter under sommarmånaderna.

Vilka är Johannebars (SE) konkurrenter?

Burger Love (SE)

Burger Love lockar kunder med sin Bacon and Cheese Burger, som har en saftig biff toppad med knaperigt bacon och smält ost för en läcker smakexplosion.

Burger Mansion (SE)

Burger Mansion sticker ut med sin signaturkreation, The Mansion, som stoltserar med en tornande stapel av premiumbiffar, ost och gourmet-tillbehör, vilket lovar en kunglig matupplevelse.

Burger Mob Brogatan (SE)

På Burger Mob Brogatan regerar Klassikern, som erbjuder en tidlös smak av perfektion med sin klassiska burgerkombination av biff, ost, sallad och tomat.

Burger Thirteen (SE)

Burger Thirteen erövrar hjärtan med sin Cheezy Burgare, som har en saftig biff toppad med kletig ost, vilket skapar en tillfredsställande ostig njutning.

Burger Time (SE)

Burger Time tillfredsställer cravings med sin Liten Cheeseburgare, en liten men smakfull ostburgare perfekt för dem som söker en snabb och läcker bit.

Burgerian Falafel & Grill (SE)

Burgerian Falafel & Grill introducerar kunderna för Katastrofrulle, en unik blandning av falafel, grillat kött och smakrika såser, vilket erbjuder en frestande twist på traditionell frukostmat.

 

 

Category Restaurants
Johannebar (SE) prices

Popular Restauranger