Juice Army Bucuresti Mall Pre╚Ťuri Meniu (RO)

Pre╚Ťuri Verificate
PriceListo nu este asociat cu Juice Army Bucuresti Mall (RO)
Viziona╚Ťi Juice Army Bucuresti Mall (RO) pre╚Ťuri confirmate de PriceListo la urm─âtoarea loca╚Ťie:
Calea Vitan nr. 55-59, Bucharest, 600000 RO 1(075) 309-0276
Comand─â Online
Pre╚Ťurile afi╚Öate ├«n: RON
Beta Datele privind modific─ârile pre╚Ťurilor afi╚Öate mai jos reprezint─â diferen╚Ťa dintre ├«nregistrarea anterioar─â ╚Öi ultima din baza noastr─â de date. Cele dou─â ├«nregistr─âri ar putea fi ob╚Ťinute din surse diferite ╚Öi, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estim─âri.
Articol Pre╚Ť Schimbare

Recommended

TROPICAL (portocal─â, kiwi, ananas)
Portocal─â, kiwi, ananas. Gust dulce acrisor, predomina vitamina C si enzimele. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
DIVISION (sfeclă, morcov, ţelină, lămâie, măr)
Sfeclă, morcov, ţelină, lămâie, măr. Un fresh dedicat celor care doresc sa incerce fresh-urile cu legume. Are un gust delicios, dulce-acrisor. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100% natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
HUNGER TRICK (m─âr, unt de arahide, afine, coac─âze, chia, fulgi de ov─âz)
Un smoothie hranitor ce contine suc de m─âr, unt de arahide, afine, coac─âze, chia si fulgi de ov─âz. 100% natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
HEALTH DEFENDER (ghimbir, măr, lamâie)
Ghimbir, măr, lamâie. Un fresh picant, foarte bun pentru intarirea sistemului imunitar. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
Pachet 5 fresh-uri
Economiseste cu pachetul de 5 fresh-uri. Alege ce fresh-uri sa contina pachetul. Noi le preparam cu drag! Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100% natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei50,00 - -

Sucuri naturale

APPLE JUICE (m─âr)
Un fresh obtinut in totalitate din stoarcerea merelor. Extrem de parfumat. Pur si simplu delicios! Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
DETOX (măr, morcov, lămâie, castravete)
Măr, morcov, lămâie, castravete. O reteta clasica de suc natural care ajuta organismul in curele de detoxifiere. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
DIGESTIVE DELIGHT (ananas, grepfrut, portocal─â)
Ananas, grepfrut, portocal─â. Fresh-ul cel mai abundent in enzime naturale care ajuta la digestie si la absortia nutrientilor. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
DIVISION (sfeclă, morcov, ţelină, lămâie, măr) (Sucuri naturale) lei12,00 - -
ENERGIZER (măr, lămâie, morcov, ananas)
Măr, lămâie, morcov, ananas. Un fresh energizant si revigorant, in top vanzari in toate barurile Juice Army. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100% natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
HEALTH DEFENDER (ghimbir, măr, lamâie) (Sucuri naturale) lei12,00 - -
HUNGER TRICK (m─âr, unt de arahide, afine, coac─âze, chia, fulgi de ov─âz) (Sucuri naturale) lei12,00 - -
IMMUNE BOOSTER (ghimbir, morcov, m─âr, portocal─â)
Ghimbir, morcov, m─âr, portocal─â. Un fresh delicios plin de antioxidanti. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
MIRACLE DRINK (m─âr, morcov, sfecl─â)
M─âr, morcov, sfecl─â. Fresh-ul cel mai popular in lume, cu efecte curative si energizante. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
MY GREEN (apio, spanac, castravete, măr, lămâie)
Apio, spanac, castravete, măr, lămâie. Un fresh verde. Bioenergie din legume verzi. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100% natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
ORANGE JUICE (portocal─â)
Un fresh obtinut prin stoarcere lenta si presare la rece, dulce-acrisor si delicios! Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100% natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
SLIM TRIGGER (m─âr, ghimbir, ananas)
M─âr, ghimbir, ananas. Stimuleaza sistemul imunitar si arderile din organism. Foarte bun in curele de slabire si nu numai. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
SO FRESH (lămâie, măr, portocală)
Contine lămâie, măr, portocală. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
SWEET BITTER (grepfrut, portocal─â, m─âr)
Un fresh delicios daca iti place grepfrutul. Fresh-ul are un gust dulce amar acrisor. Storcere lenta prin presare la rece pentru a-ti oferi un ultra-fresh de calitate maxima. 100%natural. Nu contine apa, zahar sau conservanti.
lei12,00 - -
TROPICAL (portocal─â, kiwi, ananas) (Sucuri naturale) lei12,00 - -

Pachete de fresh-uri

Pachet 5 fresh-uri (Pachete de fresh-uri) lei50,00 - -
Act de Renun╚Ťare: PriceListo adun─â informa╚Ťii reale despre pre╚Ťuri din surse, cum ar fi vizite la fa╚Ťa locului, site-uri web de afaceri ╚Öi interviuri telefonice. Pre╚Ťurile raportate pe aceast─â pagin─â web deriv─â din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, pre╚Ťurile raportate pe acest site nu pot fi curente ╚Öi s-ar putea s─â nu se aplice pentru toate loca╚Ťiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a ob╚Ťine pre╚Ťuri curente, contacta╚Ťi loca╚Ťia individual─â de afaceri care v─â intereseaz─â.