bg-pattern

K-Jjang! By Seoul Garden Group Harga Menu (MY)

Harga Purata

PriceListo tidak dikaitkan dengan K-Jjang! By Seoul Garden Group (MY)

Diedit oleh: Admir S., PriceListo Editor
Dikemas kini pada: February 16, 2024

Menu

Beta Data perubahan harga yang dipaparkan di bawah adalah perbezaan antara rekod sebelumnya dan terakhir dalam pangkalan data kami. Kedua-dua rekod boleh diperoleh daripada sumber yang berbeza, dan oleh itu, hanya boleh digunakan sebagai anggaran.
0.00
berdasarkan 0 items ratings
MYR prices currency
RM19.68
Harga Barang Purata

Anda sedang melihat purata K-Jjang! By Seoul Garden Group (MY) harga daripada 13 lokasi dalam pangkalan data kami.

Penafian:

PriceListo mengumpulkan maklumat harga sebenar daripada sumber seperti lawatan di tapak, tapak web perniagaan dan wawancara telefon. Harga yang dilaporkan pada halaman web ini berasal daripada satu atau lebih daripada sumber tersebut. Sememangnya, harga yang dilaporkan di tapak web ini mungkin tidak terkini dan mungkin tidak digunakan untuk semua lokasi jenama perniagaan tertentu. Untuk mendapatkan harga semasa, hubungi lokasi perniagaan individu yang anda minati.

Tentang K-Jjang! By Seoul Garden Group (MY)

Apakah barangan yang paling popular di K-Jjang! Mengikut menu Kumpulan Seoul Garden (MY)?

Mangkuk Nasi Ayam Teriyaki

Ayam teriyaki berperisa di atas nasi gebu, dengan Acar Kimchi, sayur-sayuran, dan telur masak – nikmat yang manis dan berperisa.

Mangkuk Nasi Daging Bulgogi Pedas

Daging lembu yang diperap pedas di atas nasi hangat, menampilkan Acar Kimchi, sayur-sayuran dan telur yang lazat - pilihan berani untuk penggemar rempah ratus.

Mangkuk Nasi Ayam Bulgogi Berempah

Panaskan citarasa anda dengan ayam perap berempah di atas nasi gebu, diiringi dengan Acar Kimchi, sayur-sayuran dan telur masak – pilihan utama untuk rasa yang berani.

Bebas Daging Japchae

Hidangan sayur-sayuran dengan mi kenyal, sayur-sayuran segar dan warna-warna cerah – mempamerkan pelbagai pilihan.

Mangkuk Nasi Ayam Lada Hitam

Ayam lada hitam yang menggoda di atas nasi hangat, dilengkapi dengan Acar Kimchi, sayur-sayuran, dan telur masak – hidangan berperisa untuk penggemar rempah ratus.

Mangkuk Nasi Daging Kopi

Serlahkan hidangan anda dengan daging lembu yang diselit kopi di atas nasi gebu, dihidangkan dengan Acar Kimchi, sayur-sayuran dan telur masak – pengalaman yang unik dan kaya.

Mangkuk Nasi Ayam Mala Kimchi

Alami rasa masakan Mala dan ayam yang direbus dengan kimchi di atas nasi gebu, digandingkan dengan Acar Kimchi, sayur-sayuran dan telur masak – pilihan yang menggembirakan untuk penggemar rempah ratus.

Bagaimanakah harga di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

Mangkuk Nasi Individu berkisar antara RM 16 hingga RM 21, manakala pilihan Pinggan untuk kumpulan bermula dari RM 58 hingga RM 128. Pilihan Periuk Panas peribadi berharga antara RM 25 dan RM 35, mengikut bajet yang berbeza. Sisi adalah harga individu, dengan barangan seperti Japchae Meat Free pada harga RM 16 dan Original Wings bermula dari RM 12. Minuman, termasuk Teh Epal dan Kopi Putih Ais, berharga RM 5 hingga RM 6.

Apakah waktu operasi K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) mengalu-alukan tetamu dari 11:00 AM hingga 10:00 PM. Waktu operasi yang dilanjutkan memberikan fleksibiliti kepada pelanggan untuk menikmati masakan Korea yang lazat untuk makan tengah hari dan makan malam.

Adakah K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) ada menu kanak-kanak?

Sudah tentu! K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) memastikan pengalaman mesra keluarga dengan menu kanak-kanak yang berdedikasi. Pengunjung muda boleh menikmati pilihan seperti Chicken Cubes atau Original Wings, mewujudkan pengalaman makan yang menyeronokkan untuk keluarga.

Adakah terdapat pilihan vegan, vegetarian atau bebas gluten di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

betul-betul. K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) memenuhi pilihan diet yang pelbagai. Vegan boleh menikmati Japchae Meat Free, vegetarian boleh menikmati Assorted Mushroom Rice Bowl, dan pilihan bebas gluten termasuk Black Pepper Chicken Rice Bowl dan Spicy Bulgogi Mutton Rice Bowl.

Boleh order K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY) untuk penghantaran?

Ya, pelanggan boleh memesan K-Jjang dengan mudah! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY) untuk penghantaran melalui laman web rasmi di https://www.seoulgarden.com.my/delivery. Selain itu, restoran ini tersedia di platform penghantaran popular seperti GrabFood, Foodpanda dan DeliverEat, memastikan pengalaman yang lancar dalam keselesaan rumah.

Apakah jenis nasi yang dihidangkan di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) menyajikan nasi gebu berkualiti tinggi sebagai asas untuk Rice Bowls mereka yang istimewa. Nasi premium ini melengkapkan daging dan sayur-sayuran yang diperap, meningkatkan rasa asli dan tekstur masakan Korea.

Adakah K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY) yang terkenal dengan sebarang pencuci mulut yang unik?

Walaupun mengkhususkan diri dalam hidangan Korea yang lazat, K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) menawarkan pilihan pencuci mulut. Daripada gula-gula tradisional Korea kepada ciptaan inovatif, restoran memastikan penutup yang manis untuk hidangan.

Apakah pilihan minuman yang terdapat di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

Hilangkan dahaga anda dengan minuman yang menyegarkan di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY). Menu ini termasuk Teh Epal, Teh Lemon, Kopi Putih Ais, Minuman Berkarbonat, Lemonade, Coca-Cola Rasa Asli dan Coca-Cola Zero Sugar, melengkapkan rasa masakan Korea yang berani.

Bagaimana suasana di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY) untuk perhimpunan kumpulan?

K-Jjang! Oleh Seoul Garden Group (MY) menawarkan suasana yang mesra dan meriah, sesuai untuk perhimpunan berkumpulan. Restoran ini direka bentuk untuk menampung pelbagai saiz kumpulan, memastikan ruang yang selesa dan meriah untuk rakan dan keluarga berkumpul.

Apakah pembuka selera yang mesti dicuba di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

Mulakan perjalanan kulinari anda dengan pembuka selera yang mesti dicuba di K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY). Manjakan diri dengan hidangan kegemaran seperti Japchae Meat Free dan Original Wings, menyediakan pentas untuk pengalaman menjamu selera yang menyeronokkan.

Siapakah pesaing K-Jjang! Oleh Kumpulan Seoul Garden (MY)?

K-Pop Bibimbap (MY)

K-Pop Bibimbap di Malaysia terkenal dengan Bibimbapnya yang khas, gabungan nasi, sayur, protein, dan telur goreng yang memikat selera.

K-PoPo Korean Food (MY)

Di K-PoPo Korean Food di Malaysia, Bulgogi menjadi pilihan utama, menunjukkan komitmen restoran untuk cita rasa Korea yang sejati.

KOREA CORNER (MY)

Korea Corner Malaysia dikenali dengan menu pelbagai, dan Kimbap menjadi pilihan utama pengunjung.

Korea Melayu Citarasa (MY)

Di Korea Melayu Citarasa di Malaysia, hidangan Kimchi Fried Rice menjadi pujaan dengan perpaduan unik citarasa Korea dan Malaysia.

KOREAN & WESTERN NASI LEMAK (MY)

Nasi Lemak Korea & Barat di Malaysia menggabungkan unsur Korea dan Barat ke dalam hidangan tradisional Nasi Lemak yang disukai.

Korean cheesy chikin (MY)

Korean Cheesy Chikin di Malaysia menjadi tempat pilihan pencinta keju, menampilkan pelbagai hidangan keju, dengan Korean Cheesy Chicken menjadi tarikan utama.

Korean Cuisine (MY)

Cawangan Korean Cuisine di Malaysia terkenal dengan hidangan mereka yang menghiburkan seperti Kimchi Jjigae, sup kimchi yang kaya dengan citarasa Korea.

Korean Food (MY)

Dengan menu yang pelbagai, Korean Food di Malaysia dikenali dengan Fishcake dan Samyang Buldak mereka yang rangup dan lazat.

 

 

Category Restaurants
K-Jjang! By Seoul Garden Group (MY) prices

Popular Restoran