Menu

Béta Az alábbiakban megjelenített árváltozási adatok az adatbázisunkban szereplő előző és utolsó rekord közötti különbségek. A két rekord származhat különböző forrásokból, és mint ilyenek, csak becslésként használhatók.
0.00
alapján 0 items ratings
HUF prices currency
Ft2259.81
Átlagos cikkár

Ön nézi átlagos KFC (HU) árak tól től 74 helyek adatbázisunkban.

Jogi nyilatkozat:

A PriceListo a tényleges árinformációkat olyan forrásokból gyűjti össze, mint például a helyszíni látogatások, az üzleti webhelyek és a telefonos interjúk. Az ezen a weboldalon közölt árak egy vagy több ilyen forrásból származnak. Természetesen előfordulhat, hogy az ezen a weboldalon közölt árak nem aktuálisak, és nem vonatkoznak egy adott üzleti márka minden helyére. Az aktuális árak megtekintéséhez vegye fel a kapcsolatot az Önt érdeklő vállalkozási hellyel.

Ról ről KFC (HU)

Melyek a legnépszerűbb tételek a KFC (HU) menüjében?

Klasszikus XL kosár

Klasszikus egy kiadós adag Eredeti Recept csirkével.

30 csíkos kosár

Tökéletes a csirkecsíkok szerelmeseinek – ropogósan és fűszerezve.

Zöldséglehetőségek (pl. 15 zöldség és 3 szósz)

Növényi alapú élvezet vegetáriánusok számára, mint például a 15 zöldség és 3 szósz.

Hot Wings Kosár

Fűszerezze meg merész és tökéletesen fűszerezett Hot Wings-szel.

MacandCheese Lunchbox

Kényelmes oldal krémes makarónival és sajttal.

Whisky BBQ csomagolás

Kézi élvezet füstös grillízekkel.

Poké Bowl menük (pl. Poké Bowl California Sun Menü)

Friss és modern, mint a California Sun Menü rizzsel, zöldségekkel és fehérjével.

Kentucky Gold Grander

Kényeztesse magát zamatos csirkefilével és gazdag Kentucky Gold szósszal egy puha zsemlében.

Milyenek az árak a KFC-nél (HU)?

A KFC Hungary árai kategóriánként változnak. A zöldségmenük körülbelül 2359,67 és 3560,33 forint között mozognak. A csirkekosarak, mint például a Classic XL Basket vagy a 15 Strips Basket, 4741,06 Ft-tól 9251,94 Ft-ig terjednek. A Poké Bowl menük ára körülbelül 3027,27 és 3028,21 Ft, az egyes tételek, például a Whisky BBQ Wrapper vagy a Hot Wings Menü pedig 2838,89 és 3678,89 Ft között mozognak.

Mi a KFC (HU) nyitva tartása?

A KFC Hungary általában 10:30-kor nyit és 23:00-kor zár be, a hét minden napján. Az ügyfelek azonban bizonyos helyeken érdeklődjenek a pontos időzítésért, mivel ezek eltérőek lehetnek.

A KFC-nek (HU) van gyerekmenüje?

Igen, a KFC Hungary rendelkezik gyerekmenüvel, olyan lehetőségekkel, mint a Sajtburger Gyerek Menü, az iTwist Gyerek Menü és a Veggets Gyerek Menü, amelyek kellemes élményt nyújtanak a fiatalabb vásárlóknak.

Vannak vegán, vegetáriánus vagy gluténmentes lehetőségek a KFC-ben (HU)?

A KFC Hungary vegetáriánus ételeket kínál, mint például a Veggets menü, de jelenleg nem kínál konkrét gluténmentes választásokat. Az étlap folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a változatos étkezési igényeknek.

Rendelhetnek KFC-t (HU) szállításra?

Igen, az ügyfelek kényelmesen megrendelhetik a KFC Hungaryt a hivatalos weboldalon keresztül. Ezenkívül a külső kézbesítési szolgáltatók kézbesítési szolgáltatásokat kínálnak a zökkenőmentes élmény érdekében.

Hány darab van egy tipikus vödör csirkében a KFC-nél (HU)?

Egy KFC Hungary csirkés vödör darabszáma változó. Például a Classic Kosár általában 8 darabot tartalmaz, míg a 30 csíkos Kosár 30 csirkecsíkot kínál megosztásra.

Milyen oldalak állnak rendelkezésre a KFC-nél (HU) a főételek kiegészítésére?

A KFC Hungary olyan ízletes oldalakat kínál a főételhez, mint a MacandCheese, a Hagymakarika Kosár, a Kis Főtt Kukorica és még sok más.

Mennyire fűszeresek a fűszeres csirke opciók a KFC-nél (HU)?

A KFC Hungary Hot Wings opciói, amelyek 5, 15 vagy 30 Hot Wings Kosár mennyiségben kaphatók, ízletes és fűszeres lökést adnak a meleget kedvelőknek.

Milyen mártogatós szószokat kínál a KFC (HU) csirkehúshoz vagy nuggethez?

A csirkemell és rögök ízének fokozása érdekében a KFC Magyarország mártogatós szószokat kínál, köztük Kentucky Gold Szósz, Ketchup, Salsa Szósz stb.

Vannak különleges akciók vagy korlátozott idejű ajánlatok a KFC-nél (HU)?

A KFC Hungary gyakran vezet be különleges akciókat és korlátozott idejű ajánlatokat, hogy az étkezési élmény izgalmas maradjon. Az ügyfelek a hivatalos weboldalon, mobilalkalmazáson keresztül vagy az étteremben érdeklődhetnek.

Rendelhetnek-e KFC (HU) cateringet rendezvényekre, bulikra?

Biztosan! A KFC Hungary rendezvények, bulik lebonyolítására szolgál, változatos menüválasztékkal. Az ügyfelek felvehetik a kapcsolatot a helyi KFC éttermükkel, vagy felkereshetik a webhelyet a vendéglátó-ipari szolgáltatásokkal kapcsolatos információkért, beleértve a menüválasztást és az árakat.

Kik a KFC (HU) versenytársai?

Subway (HU)

A Subway Magyarországon testreszabható szendvicseiről ismert, beleértve az olyan lehetőségeket, mint a Pulyka Mell és a tápláló Italian B.M.T.

Popeye Burger & Greek Gyros (HU)

A Popeye Burger & Greek Gyros Magyarországon az amerikai és görög ízek egyedi keverékével tűnik ki, kínálva ízletes hamburgereket, autentikus görög gyrost és változatos ízesítésű mártásokat.

Chicken Box & Burger (HU)

A Chicken Box & Burger Magyarországon különféle csirkeételeket és hamburgereket kínál, így finom gyorsétel lehetőséget biztosítva az ügyfeleknek.

Chicken Box & Wrap (HU)

A Chicken Box & Wrap csirke tekercseket és más csirkéből készült ételeket kínál, így kényelmes és ízletes étkezési lehetőséget biztosítva.

Chicken Love Étterem és Street Food Bar (HU)

A Chicken Love Étterem és Street Food Bar széles választékban kínál csirke ételeket és utcai ételeket, kielégítve azokat az ügyfeleket, akik szeretik az ízletes és kielégítő ételeket.

Chicken Wings - Dunaújváros (HU)

A Chicken Wings a Dunaújvárosban, Magyarországon ismert és finom csirkeszárnyakat kínál különféle mártásokkal és fűszerezésekkel, így kiváló étkezési élményt nyújtva a szárny rajongóknak.

ChicKing (HU)

A ChicKing Magyarországon különféle csirkéből készült ételeket kínál, beleértve a sült csirkét és szendvicseket is, így ízletes és telítő lehetőséget biztosítva az ügyfeleknek.


 

Category Restaurants
KFC (HU) prices

Popular Éttermek