bg-pattern

La bucătărie Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu La bucătărie (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie La bucătărie (RO) prețurile din 4 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre La bucătărie (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul La bucătărie (RO)?

Shaorma

O alegere îndrăgită la La bucătărie, fie în folie, fie pe farfurie. Carnea fragedă, legumele proaspete și sosurile aromate învelite într-o pita caldă sau servite pe o farfurie oferă o masă satisfăcătoare.

Farfurie Falafel

O opțiune remarcabilă pentru vegetarieni, cu chifteluțe crocante de falafel cu orez parfumat, salată proaspătă și sosuri.

Meniu Schnitzel

Cotlet crocante servite cu acompaniament, satisfacand orice pofta cu optiuni precum burgeri si wrap-uri.

Farfurie Shawarma

Ideal pentru poftele consistente, oferind carne fragedă, orez aromat, salată proaspătă și sosuri generoase.

Big Falafel Wrap

Popular printre vegetarieni și consumatorii de carne deopotrivă, învelind chiftele crocante de falafel într-o pita moale cu salată proaspătă și sosuri pentru o masă satisfăcătoare din mers.

Mic Shawarma Wrap

Perfect pentru o masă rapidă și gustoasă, cu arome tradiționale împachetate într-un pachet portabil convenabil.

Înveliș de șnițel

Combinând cotlet crocante cu salată proaspătă și sosuri aromate, oferind o opțiune satisfăcătoare pentru poftele de mâncare reconfortante.

Kebab

O alegere clasică, cu carne fragedă, legume proaspete și sosuri aromate, frigăruite și la grătar la perfecțiune.

Cum sunt prețurile la La bucătărie (RO)?

Prețurile la La bucătărie (RO) variază, cu sandvișuri precum shawarma, falafel și kebab variind de la 10,40 lei la 26,00 lei. Opțiunile de șnițel, inclusiv burgeri, wrapuri și combo-uri, au prețuri între 13,00 lei și 23,40 lei.

Care sunt programul La bucătărie (RO)?

La bucătărie (RO) funcționează între orele 10:30 și 21:00, oferind o fereastră largă pentru ca mesenii să-și savureze mesele.

La bucătărie (RO) are un meniu pentru copii?

Da, La bucătărie (RO) oferă un meniu pentru copii care include porții mai mici de produse populare, cum ar fi Small Shawarma Wrap sau Falafel Wrap.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la La bucătărie (RO)?

La bucătărie (RO) se adresează diferitelor preferințe dietetice cu opțiuni precum farfuria Falafel, ambalajele mari și mici cu Falafel pentru vegani și vegetarieni. La cerere, multe produse pot fi făcute fără gluten.

Pot comanda La bucătărie (RO) pentru livrare?

Da, La bucătărie (RO) oferă servicii de livrare prin intermediul site-ului lor web și al furnizorilor de livrare populari.

Există aperitive sau aperitive recomandate la La bucătărie (RO)?

Aperitivele recomandate includ cartofi prăjiți crocanți sau salate proaspete pentru a vă deschide pofta înainte de a savura felurile principale.

Este La bucătărie (RO) potrivită pentru grupuri mari sau evenimente?

Da, La bucătărie (RO) poate găzdui grupuri mari sau evenimente cu zona de luat masa spațioasă și opțiunile variate de meniu.

Pot face rezervări la La bucătărie (RO) în avans?

Da, La bucătărie (RO) acceptă rezervări în avans pentru a asigura o experiență culinară fără probleme.

La bucătărie (RO) are opțiuni de relaxare în aer liber?

Da, La bucătărie (RO) oferă locuri în aer liber pentru mesenii care preferă mesele în aer liber.

Cine sunt concurenții La bucătărie (RO)?

Shaorma Best Food (RO)

Cunoscut pentru wrap-urile și farfuriile sale delicioase de shaorma, Shaorma Best Food oferă o varietate de opțiuni cu carne fragedă, legume proaspete și sosuri aromate.

Shaorma CORESSY (RO)

O alegere populară printre localnici, Shaorma CORESSY este renumit pentru wrap-urile sale de shaorma pline de gust și porțiile generoase.

Shaorma Dacia (RO)

Cu aromele sale tradiționale și ingrediente de calitate, Shaorma Dacia este un loc preferat pentru iubitorii autentici de shaorma din România.

Shaorma Express (RO)

Oferind servicii rapide și convenabile, Shaorma Express este destinația ideală pentru cei care doresc o shaorma delicioasă în mișcare.

Shaorma Factory (RO)

La Shaorma Factory, clienții se pot bucura de o gamă largă de opțiuni de shaorma, de la wrap-uri clasice la combinații creative, toate pregătite cu ingrediente proaspete.

Shaorma Farsica (RO)

Shaorma Farsica se remarcă prin porțiile generoase și umpluturile gustoase, fiind o alegere populară pentru o masă satisfăcătoare.

Shaorma Genin (RO)

Renumat pentru porțiile sale generoase și umpluturile gustoase, Shaorma Genin este preferat atât de localnici, cât și de vizitatori.

Shaorma Grill Oltenitei (RO)

Cu carnea sa la grătar, salatele proaspete și sosurile aromate, Shaorma Grill Oltenitei oferă o experiență culinară delicioasă pentru iubitorii de shaorma.

 

 

Category Restaurants
La bucătărie (RO) prices

Popular Restaurante