bg-pattern

McDonald's Τιμές μενού (CY)

Μέσες Τιμές

Το PriceListo δεν σχετίζεται με McDonald's (CY)

Επεξεργάστηκε από: Admir S., PriceListo Συντάκτης
Ενημερώθηκε στις: January 29, 2024

Menu

Βήτα Τα δεδομένα αλλαγής τιμής που εμφανίζονται παρακάτω είναι η διαφορά μεταξύ της προηγούμενης και της τελευταίας εγγραφής στη βάση δεδομένων μας. Οι δύο εγγραφές θα μπορούσαν να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως εκτιμήσεις.
0.00
βασισμένο στο 0 items ratings
EUR prices currency
€3.55
Μέση τιμή προϊόντος

Βλέπετε μέση τιμή McDonald's (CY) τιμές από 14 τοποθεσίες στη βάση δεδομένων μας.

Αποποίηση ευθυνών:

Το PriceListo συλλέγει πραγματικές πληροφορίες τιμολόγησης από πηγές όπως επιτόπιες επισκέψεις, ιστότοπους επιχειρήσεων και τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προέρχονται από μία ή περισσότερες από αυτές τις πηγές. Φυσικά, οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι τρέχουσες και ενδέχεται να μην ισχύουν για όλες τις τοποθεσίες μιας συγκεκριμένης επωνυμίας επιχείρησης. Για να λάβετε την τρέχουσα τιμολόγηση, επικοινωνήστε με την τοποθεσία της μεμονωμένης επιχείρησης που σας ενδιαφέρει.

Σχετικά με McDonald's (CY)

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στο μενού του McDonald's (CY);

Big Mac

Το εμβληματικό Big Mac στο McDonald's (CY) είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο αγαπημένο, με δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια, ειδική σάλτσα, μαρούλι, τυρί, τουρσιά και κρεμμύδια σε ένα τσουρέκι με σουσάμι.

McChicken

Μια τραγανή απόλαυση, το McChicken στο McDonald's (CY) είναι μια δημοφιλής επιλογή με ένα παναρισμένο μπιφτέκι κοτόπουλου, μαρούλι και μαγιονέζα σε ένα μαλακό ψωμάκι.

Grand Chicken Special

Το Grand Chicken Special ξεχωρίζει στο McDonald's (CY) με το χυμώδες μπιφτέκι κοτόπουλου, το φρέσκο μαρούλι και την ιδιαίτερη σάλτσα, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Big Tasty

Για γερή γεύση, το Big Tasty περιλαμβάνει ένα καρυκευμένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί Emmental, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδια και την χαρακτηριστική σάλτσα Big Tasty.

Μπέργκερ χορτοφάγων

Για χορτοφάγους, το Veggie Burger είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση με βάση τα φυτά, με μπιφτέκι λαχανικών, φρέσκο μαρούλι, ντομάτα και το κλασικό ψωμάκι McDonald's (CY).

Lotus Biscoff McFlurry

Μια γλυκιά απόλαυση, το Lotus Biscoff McFlurry στο McDonald's (CY) συνδυάζει το μαλακό σερβίρισμα βανίλιας με κομμάτια μπισκότου Lotus Biscoff.

Happy Meal Chickenburger

Προσαρμοσμένο για μικρούς επισκέπτες, το Happy Meal Chickenburger στο McDonald's (CY) περιλαμβάνει ένα μπιφτέκι κοτόπουλου φιλικό προς τα παιδιά, πλευρές και ένα ποτό.

Μηλόπιτα

Η κλασική μηλόπιτα στο McDonald's (CY) διαθέτει μια χρυσή, νιφάδα κρούστας γεμάτη με ζεστή γέμιση μήλου με καρυκεύματα κανέλας, παρέχοντας ένα διαχρονικό και νόστιμο τέλος σε κάθε γεύμα.

Πώς είναι οι τιμές στα McDonald's (CY);

Οι τιμές στα McDonald's (CY) ποικίλλουν. Τα μπιφτέκια κυμαίνονται από 1,90€ έως 7,50€, το Happy Meals είναι 4,20€, τα επιδόρπια από 2,00€ έως 3,10€, οι σαλάτες από 2,70€ έως 5,50€ και τα ποτά γενικά από 1,00€ έως 3,00€.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του McDonald's (CY);

Το McDonald's (CY) συνήθως ανοίγει στις 6:00 π.μ. για πρωινό και κλείνει γύρω στις 23:00. Οι συγκεκριμένες ώρες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, επομένως καλό είναι να ελέγξετε το πλησιέστερο McDonald's.

Το McDonald's (CY) έχει παιδικό μενού;

Σίγουρα! Το McDonald's (CY) διαθέτει ένα απολαυστικό μενού Happy Meal προσαρμοσμένο για παιδιά, με επιλογές όπως το Hamburger, το Cheeseburger, το Chickenburger, το Nuggets και το McFish, όλα με τιμή 4,20 €.

Υπάρχουν επιλογές για vegan, χορτοφάγους ή χωρίς γλουτένη στο McDonald's (CY);

Οι επιλογές για χορτοφάγους περιλαμβάνουν το Veggie Burger και τις σαλάτες, αλλά επί του παρόντος, δεν υπάρχουν ρητά επισημασμένα είδη vegan ή χωρίς γλουτένη. Οι πελάτες με διατροφικούς περιορισμούς ενθαρρύνονται να ελέγξουν για ενημερώσεις ή να ρωτήσουν για τα συστατικά.

Μπορούν να παραγγείλουν McDonald's (CY) για παράδοση;

Ναι, οι πελάτες στην Κύπρο μπορούν να παραγγείλουν McDonald's μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για παράδοση στο σπίτι. Οι τοπικοί πάροχοι παράδοσης όπως [παραδείγματα παρόχων] προσφέρουν επίσης υπηρεσίες παράδοσης McDonald's.

Ποιες είναι οι τρέχουσες προσφορές ή ειδικές προσφορές στα McDonald's (CY);

Η McDonald's (CY) εισάγει συχνά συναρπαστικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένων συνδυαστικών γευμάτων με έκπτωση, ειδών μενού περιορισμένου χρόνου ή αποκλειστικών προσφορών. Μείνετε ενημερωμένοι στον ιστότοπο ή την εφαρμογή McDonald's για τις πιο πρόσφατες προσφορές.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό πιάτο ή γεύμα για το οποίο είναι γνωστό το McDonald's (CY);

Το Big Mac είναι το βασικό πιάτο με την υπογραφή του McDonald's (CY), παγκοσμίως γνωστό για την ιδιαίτερη σάλτσα και τον μοναδικό γευστικό του συνδυασμό.

Υπάρχει επιλογή προσαρμογής παραγγελιών στα McDonald's (CY);

Απολύτως! Η McDonald's (CY) επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν τις παραγγελίες τους, προσαρμόζοντάς τις στις προτιμήσεις τους. Απλώς ενημερώστε το προσωπικό για τις προτιμήσεις σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Υπάρχουν διαθέσιμες σύνθετες προσφορές στα McDonald's (CY);

Σίγουρα! Το McDonald's (CY) προσφέρει μια ποικιλία από σύνθετες προσφορές, όπως ένα κύριο είδος, πατάτες και ένα ποτό σε διαφορετικές τιμές.

Τα McDonald's (CY) έχουν υπηρεσίες catering;

Ενώ το McDonald's (CY) δεν προσφέρει επίσημο catering, οι πελάτες μπορούν να κάνουν μαζικές παραγγελίες για είδη όπως Chicken McNuggets ή χάμπουργκερ, καθιστώντας το κατάλληλο για ανεπίσημες συγκεντρώσεις.

Ποιοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί στα McDonald's (CY);

Η McDonald's (CY) δέχεται διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως μετρητά, πιστωτικές κάρτες και ανεπαφικές πληρωμές για μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές του McDonald's (CY);

Burger Hub (CY)

Το Burger Hub στην Κύπρο ξεχωρίζει για τον ποικίλο του κατάλογο, προσφέροντας κλασικά, gourmet, και δημιουργικά burger που ικανοποιούν διάφορες γευστικές προτιμήσεις.

Burger King (CY)

Η Burger King, ένας παγκόσμιος γίγαντας με ισχυρή παρουσία στην Κύπρο, προσφέρει τα διάσημα flame-grilled burgers της και τον περίφημο Whopper, ενθουσιάζοντας τους πελάτες με τις εμβληματικές γεύσεις και τις γενναιόδωρες μερίδες της.

Burger Makers (CY)

Στην Κύπρο, το Burger Makers διατηρεί τα πράγματα απλά με έναν κατάλογο επικεντρωμένο σε υψηλής ποιότητας συστατικά, προσφέροντας νόστιμα και απλά burgers.

Burger Maniac (CY)

Στην Κύπρο, το Burger Maniac ξεχωρίζει για το πάθος του για έντονες γεύσεις, προσφέροντας έναν κατάλογο γεμάτο με μοναδικούς συνδυασμούς burger και μια αφοσίωση στην ικανοποίηση των επιθυμιών των λάτρεων των burgers.

Burger O'Clock (CY)

Το Burger O'Clock στην Κύπρο είναι μια γρήγορη και ικανοποιητική επιλογή, προσφέροντας έναν κατάλογο με burgers φτιαγμένα με φρέσκα, τοπικά υλικά.

Burger Shack by Sticky Fingerz (CY)

Εγκατεστημένο στην Κύπρο, το Burger Shack by Sticky Fingerz προσφέρει μια γκουρμέ πινελιά στα burgers, προσφέροντας μια μοναδική και δημιουργική εμπειρία για τους λάτρεις των burgers.

Burger Shop (CY)

Με μια χαλαρή ατμόσφαιρα, το Burger Shop στην Κύπρο διατηρεί τα πράγματα απλά με έναν κατάλογο επικεντρωμένο σε υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας απλά και νόστιμα burgers.

 

 

 

 

Category Restaurants
McDonald's (CY) prices

Popular Εστιατόρια