Menu

Beta Prisendringsdata vist nedenfor er forskjellen mellom forrige og siste post i vår database. De to postene kan utledes fra forskjellige kilder, og bør derfor kun brukes som estimater.
2.93
basert på 14 items ratings
NOK prices currency
kr65.98
Gjennomsnittlig varepris

Du ser på gjennomsnitt McDonald's (NO) priser fra 45 steder i vår database.

Ansvarsfraskrivelse:

PriceListo samler faktisk prisinformasjon fra kilder som besøk på stedet, forretningsnettsteder og telefonintervjuer. Prisene som er rapportert på denne nettsiden stammer fra en eller flere av disse kildene. Naturligvis kan det hende at prisene som er rapportert på denne nettsiden ikke er gjeldende, og de gjelder kanskje ikke for alle lokasjoner for et gitt forretningsmerke. For å få gjeldende priser, ta kontakt med det enkelte forretningsstedet som er av interesse for deg.

Om McDonald's (NO)

Hva er de mest populære varene på McDonald's (NO)-menyen?

Big Mac Meny

En klassisk favoritt med den ikoniske Big Mac-burgeren, mellomstore pommes frites og en drink.

Quarter Pounder Meny

Med en kvart pund storfekjøtt, mellomstore pommes frites og en drikkevare.

McFeast Meny

Et solid alternativ med en kvart pund biff patty, ost, bacon, salat, tomat og McFeast saus, akkompagnert av medium frites og en drink.

18 Chicken McNuggets

Bitestore, sprø kyllingbiter perfekt for deling, servert med dipsauser du ønsker.

McChicken Meny

En sprø McChicken-burger med salat og majones, komplett med mellomstore pommes frites og en drink.

Hvordan er prisene på McDonald's (NO)?

Burgere varierer fra kr 27,88 for en hamburger til kr 137,60 for en Dobbel Big Tasty Bacon. Menyer varierer vanligvis mellom kr121,29 og kr152,35. Tilbehør og desserter varierer fra kr 9,99 til kr 65,76. Drikker som Telemark uten kullsyre og Lettmelk 0,5% Fett varierer fra kr23,79 til kr46,01.

Hva er åpningstidene til McDonald's (NO)?

Vanligvis åpner McDonald's (NO) rundt 10:00 og stenger rundt 23:00. Spesifikke åpningstider kan imidlertid variere fra sted til sted.

Har McDonald's (NO) en barnemeny?

Ja, McDonald's (NO) tilbyr en Happy Meal-serie, inkludert alternativer som Happy Meal Hamburger, Happy Meal Cheeseburger og Happy Meal 4 Chicken McNuggets. Hvert måltid kommer med en side, en drink og et leketøy.

Er det noen veganske, vegetariske eller glutenfrie alternativer på McDonald's (NO)?

Ja, McDonald's (NO) imøtekommer ulike kostholdspreferanser. Vegetariske alternativer inkluderer Chili Mayo Cheese Vegetar og Veggie Salsa. Glutenfrie valg er begrenset, men varer som Makron Pistasj og Makron Bringebær kan være passende.

Kan jeg bestille McDonald's (NO) for levering?

Ja, McDonald's (NO) tilbyr leveringstjenester via nettsiden sin. I tillegg kan du bruke matleveringsplattformer som Uber Eats, Just Eat og Wolt.

Har McDonald's (NO) varme drikker?

Ja, McDonald's (NO) tilbyr varme drikker, inkludert kaffe, te og varm sjokolade.

Hvilke tilbehør og tilbehør er tilgjengelig på McDonald's (NO)?

Bortsett fra klassiske mellomstore frites, tilbyr McDonald's (NO) tilbehør som Chili Cheese Tops, Hot Wings og en delingsboks med McNuggets og dipsauser.

Hvilke desserter er tilgjengelig på McDonald's (NO)?

Unn deg søte godbiter som Makron Pistasj, Makron Bringebær, Makron Sjokolade, Donuts, Mini Donuts, Cookie, Oreo Muffin og Sjokolade Muffin.

Hvem er konkurrentene til McDonald's (NO)?

Burger King (NO)

Burger King i Norge tilbyr en variert meny med populære elementer som Chili Mayo Bacon King og Gourmet Grill Steakhouse. Med flere filialer over hele Norge imøtekommer de et bredt publikum som søker smakfullt, flammegrillet gods og ikoniske favoritter som WHOPPER®.

Domino's (NO)

Domino's i Norge er kjent for sitt brede utvalg av pizzaer, inkludert klassikere som Margherita og Pepperoni. Med mange filialer er de et naturlig valg for pizzaentusiaster som ønsker rask levering og et utvalg av smaksrike alternativer.

Subway (NO)

Subway i Norge er kjent for sine tilpassbare smørbrød, med valg som Italian B.M.T. og Chicken Teriyaki som vinner popularitet. Ved å tilby et sunnere alternativ, imøtekommer Subway's filialer over hele Norge de som søker friske og personlige smørbrødvalg.

Burger & Pizzacompaniet (NO)

Burger & Pizzacompaniet i Norge presenterer en fusjon av burgere og pizzaer, med favoritter som BBQ Bacon Cheeseburger og Meat Lover's Pizza. Med tilstedeværelse i Norge tilbyr de en variert meny som imøtekommer både burger- og pizzalyster.

Burger Arena (NO)

Burger Arena i Norge skiller seg ut med sitt utvalg av gourmetburgere, som Blue Cheese Bacon Burger. Med drift i Norge gir de en unik spiseopplevelse for de som ønsker å utforske utover tradisjonelle fastfood-alternativer.


Category Restaurants
McDonald's (NO) prices

Popular Restauranter