Menu

Beta Podatki o spremembi cene, prikazani spodaj, so razlika med prejšnjim in zadnjim zapisom v naši bazi podatkov. Oba zapisa bi lahko bila izpeljana iz različnih virov in bi se kot taka morala uporabljati samo kot ocene.
0.00
temelji na 0 items ratings
EUR prices currency
€6.02
Povprečna cena artikla

Ogledujete si povprečno McDonald's (SI) cene od 39 lokacije v naši bazi podatkov.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

PriceListo zbira dejanske informacije o cenah iz virov, kot so obiski na kraju samem, poslovna spletna mesta in telefonski intervjuji. Cene, navedene na tej spletni strani, izhajajo iz enega ali več teh virov. Seveda cene, navedene na tem spletnem mestu, morda niso aktualne in morda ne veljajo za vse lokacije določene poslovne blagovne znamke. Za pridobitev trenutne cene se obrnite na posamezno poslovno lokacijo, ki vas zanima.

O McDonald's (SI)

Kje se nahaja McDonald's (SI)?

McDonald's (SI) ima več lokacij po Sloveniji, vključno z restavracijami v večjih mestih, nakupovalnih centrih in ob avtocestah.

Kakšen je delovni čas McDonald's (SI)?

Delovni čas McDonald's (SI) se lahko razlikuje glede na lokacijo, vendar večina restavracij obratuje od zgodnjih jutranjih ur do pozne noči. Za natančne informacije o delovnem času posamezne restavracije priporočamo, da obiščete uradno spletno stran ali pokličete izbrano lokacijo.

Kateri so najbolj priljubljeni izdelki v McDonald's (SI)?

Med najbolj priljubljene izdelke v McDonald's (SI) spadajo Big Mac burger, Cheeseburger, McNuggets, McFlurry sladoled in pomfri.

Ali McDonald's (SI) ponuja tudi vegetarijanske možnosti jedi?

Da, McDonald's (SI) ponuja vegetarijanske možnosti jedi, kot so Veggie Burger, Veggie Wrap in solate. Vegetarijanski izdelki so označeni na meniju.

Ali je v McDonald's (SI) na voljo brezglutenska hrana?

Da, McDonald's (SI) ponuja tudi brezglutenske možnosti, kot so brezglutenski burgerji in pomfri. Brezglutenski izdelki so označeni na meniju.

Ali je v McDonald's (SI) na voljo veganska hrana?

McDonald's (SI) ponuja omejene možnosti za vegane, kot so solate brez prelivov in nekateri prigrizki, vendar ni posebej označenih veganskih izdelkov na meniju.

Ali je v McDonald's (SI) možno prevzeti hrano?

Da, v McDonald's (SI) je možen prevzem hrane. Za hitrejše naročanje in prevzem priporočamo uporabo mobilne aplikacije ali spletne strani.

Ali McDonald's (SI) sprejema plačilo s kreditnimi karticami?

Da, McDonald's (SI) sprejema plačila s kreditnimi karticami, debetnimi karticami ter gotovino. Možno je tudi plačilo s stikom.

Ali McDonald's (SI) ponuja brezplačen Wi-Fi za goste?

Da, McDonald's (SI) ponuja brezplačen Wi-Fi za vse svoje goste. Povezava je običajno na voljo vsem obiskovalcem restavracije.

Ali McDonald's (SI) ponuja otroške menije?

Da, McDonald's (SI) ponuja posebne otroške menije, ki vključujejo manjše porcije priljubljenih jedi, kot so Cheeseburger, McNuggets in Happy Meal.

Ali je v McDonald's (SI) na voljo parkirišče za goste?

Večina McDonald's (SI) restavracij ponuja parkirišče za goste, vendar razpoložljivost parkirišča lahko variira glede na lokacijo. Za več informacij se obrnite na izbrano restavracijo.

Ali McDonald's (SI) sprejema naročila za dostavo hrane?

Da, McDonald's (SI) ponuja tudi možnost dostave hrane preko sodelujočih dostavnih storitev. Za več informacij in naročila obiščite spletno stran ali aplikacijo dostavne storitve.

Kdo so najboljši konkurenti restavracije McDonald's (SI)?

KFC (SI)

KFC ponuja hrustljave piščančje jedi in priljubljene priloge.

Proper Burger (SI)

Proper Burger je specializiran za sočne burgerje in domače pomfri.

Subway (SI)

Subway je znan po svežih sendvičih in raznolikih nadevih.

Fast Food Primorska (SI)

Fast Food Primorska je znan po primorskih specialitetah, kot so pršut, kraški pršut in sir.

Fast food Slast (SI)

Fast food Slast ponuja hitro hrano, kot so hamburgerji, hot dogi in ocvrti krompirček.

Fast Food Zmaj (SI)

Fast Food Zmaj je specializiran za pečene jedi, kot so pečene piščančje perutničke in ocvrti krompirček.

Burger Bar Mundič (SI)

Burger Bar Mundič je priljubljena destinacija v Sloveniji za okusne burgerje, ki jih odlikujejo sveže sestavine in edinstvene recepture.

Burger Time (SI)

Veriga hitre prehrane Burger Time v Sloveniji je znana po kakovostnih burgerjih in prijazni storitvi, ki privablja številne ljubitelje hitre hrane.

Burgerija Ptuj (SI)

Burgerija Ptuj je priljubljena restavracija na Ptuju, ki slovi po svojih odličnih burgerjih, pripravljenih s svežimi sestavinami in domačimi omakami.


Category Restaurants
McDonald's (SI) prices

Popular Restavracije