bg-pattern

Milky Мени Цене (RS)

Просечне цене

ПрицеЛисто није повезан са Milky (RS)

Уредио: Admir S., PriceListo Едитор
Ажурирано на: March 15, 2024

Menu

Бета Подаци о промени цене приказани испод су разлика између претходног и последњег записа у нашој бази података. Ова два записа могу бити изведена из различитих извора и као таква треба да се користе само као процене.
0.00
На основу 0 items ratings
RSD prices currency
дин511.97
Просечна цена артикла

Ви гледате просек Milky (RS) цене из 12 локације у нашој бази података.

Одрицање од одговорности:

ПрицеЛисто прикупља информације о стварним ценама из извора као што су посете на лицу места, пословне веб странице и телефонски интервјуи. Цене објављене на овој веб страници потичу из једног или више тих извора. Наравно, цене наведене на овој веб страници можда нису актуелне и можда се не односе на све локације датог пословног бренда. Да бисте добили тренутне цене, контактирајте појединачну пословну локацију која вас занима.

О томе Milky (RS)

Koji su radni sati Milky (RS) restorana?

Milky (RS) restoran radi svakog dana u nedelji. Radno vreme je od 08:00 ujutru do 22:00 sata uveče.

Koje su najpopularnije stavke na meniju u Milky (RS) restoranu?

Među najpopularnijim stavkama na meniju u Milky (RS) restoranu su raznovrsni specijaliteti od mleka, kao što su mlečni kokteli, sladoledi, kolači i kafa sa mlekom.

Da li Milky (RS) restoran nudi doručak?

Da, Milky (RS) restoran nudi širok izbor doručka, uključujući tople napitke, sveže sokove, sendviče, palačinke i jaja na različite načine.

Da li Milky (RS) restoran ima vegetarijanske opcije na meniju?

Da, Milky (RS) restoran ima vegetarijanske opcije na meniju. Gosti mogu uživati u raznovrsnim salatama, voćnim koktelima, kao i vegetarijanskim sendvičima i palačinkama.

Kakvi su specijaliteti od mleka dostupni u Milky (RS) restoranu?

U Milky (RS) restoranu možete pronaći razne specijalitete od mleka kao što su mlečni kokteli, voćni smoothie-ji, sladoledi, palačinke sa šlagom, i razne vrste kolača.

Koliko dugo obično traje dostava hrane iz Milky (RS) restorana?

Vreme dostave hrane iz Milky (RS) restorana može varirati u zavisnosti od lokacije i trenutne potražnje, ali uobičajeno vreme dostave je između 30 minuta do sat vremena.

Da li Milky (RS) restoran prihvata rezervacije za stolove?

Milky (RS) restoran je brza usluga sa šalterom za naručivanje hrane i obično ne prihvata rezervacije za stolove.

Da li Milky (RS) restoran ima opciju za preuzimanje hrane?

Da, Milky (RS) restoran ima opciju za preuzimanje hrane. Gosti mogu naručiti hranu online ili putem telefona i preuzeti je na šalteru u restoranu.

Kakve vrste pića se služe u Milky (RS) restoranu?

U Milky (RS) restoranu možete pronaći širok izbor pića, uključujući kafu, čajeve, sveže sokove, mlečne koktele, i gazirane napitke.

Da li Milky (RS) restoran ima desertnu ponudu?

Da, Milky (RS) restoran ima raznovrsnu desertnu ponudu koja uključuje sladoled, voćne salate, torte, palačinke sa različitim prelivima i slatkišima.

Da li Milky (RS) restoran ima Wi-Fi dostupan za goste?

Da, mnogi Milky (RS) restorani imaju besplatan Wi-Fi dostupan za goste kako bi mogli da surfuju internetom dok uživaju u hrani i piću.

Ko su glavni konkurenti Milky (RS)?

Sweet House (RS)

Mesto poznato po raznovrsnim slatkim poslasticama i kolačima.

Sweet Pastino (RS)

Restoran specijalizovan za pripremu tradicionalnih slatkih testenina.

Keops (RS)

Keops je restoran specijalizovan za palačinke koji nudi raznovrsne i ukusne palačinke sa različitim punjenjima i dodacima, idealan za doručak ili poslasticu tokom dana.

Palačinkalo (RS)

Palačinkalo je mesto gde možete uživati u širokom izboru palačinki, kako slanih tako i slatkih, sa kreativnim i ukusnim punjenjima, pružajući autentično iskustvo za ljubitelje palačinki.

Palačinkarnica Bella (RS)

Palačinkarnica Bella je popularna destinacija za ljubitelje palačinki, nudeći širok spektar slatkih i slanih palačinki sa različitim nadevima i poslasticama, uz udobnu atmosferu za uživanje u obroku.

Palačinkarnica Čalabrčak (RS)

Palačinkarnica Čalabrčak je omiljeno mesto među lokalnim stanovništvom za uživanje u tradicionalnim i modernim palačinkama sa različitim filovima, pružajući autentično iskustvo uz šarmantan ambijent.

Palačinkarnica Čoko Sweet (RS)

Palačinkarnica Čoko Sweet je raj za ljubitelje slatkih palačinki, sa bogatim izborom čokoladnih poslastica i raznovrsnim dodacima, obezbeđujući neodoljive i ukusne obroke za doručak ili poslasticu.Category Restaurants
Milky (RS) prices

Popular Ресторани