bg-pattern

Moon Brasserie Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Moon Brasserie (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Moon Brasserie (RO) prețurile din 3 locații în baza noastră de date.

Salt la secțiune
Spectacol Ascunde
Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Moon Brasserie (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Moon Brasserie (RO)?

Risotto cu ciuperci porcini

Risotto cremos infuzat cu ciuperci porcini bogate.

Piept de curcan

Curcan suculent, perfect prăjit, asezonat cu ierburi.

File de porc

File de porc suculent marinat și la grătar la perfecțiune.

Pui Teriaki

Piept fraged de pui în sos teriyaki dulce și sărat.

Gnocchi

Gnocchi moale, serviți cu sosul la alegere.

Risotto cu bacon și ardei afumat

Orez cremos cu bacon afumat și ardei.

Cum sunt prețurile la Moon Brasserie (RO)?

Aperitivele și salatele variază de la 26,00 lei la 36,00 lei, în timp ce felurile principale precum fileuri și risottouri au prețuri între 39,00 și 54,00 lei. Deserturi precum Mille Feuille au un preț de 26,00 lei.

Care sunt programul Moon Brasserie (RO)?

Moon Brasserie (RO) întâmpină oaspeții între orele 11:00 și 23:00 în timpul săptămânii, prelungind programul până la miezul nopții în weekend.

Moon Brasserie (RO) are meniu pentru copii?

Da, Moon Brasserie (RO) oferă un meniu pentru copii care include mini porții de Teriaki de pui, piept de curcan și gnocchi.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Moon Brasserie (RO)?

Moon Brasserie (RO) satisface diverse preferințe dietetice, oferind opțiuni precum salata de quinoa, caviar de vinete și salată brie pentru vegetarieni și adaptări fără gluten pentru mâncăruri precum salata de quinoa și teriaki de pui, la cerere.

Pot comanda Moon Brasserie (RO) pentru livrare?

Da, Moon Brasserie (RO) oferă o comandă convenabilă prin site-ul lor și este disponibilă pe platformele de livrare populare.

Există deserturi speciale sau dulciuri unice pentru Moon Brasserie (RO)?

Răsfățați-vă cu încântătoarea Mille Feuille, un desert caracteristic care echilibrează straturile de patiserie și smântână.

Cum este atmosfera la Moon Brasserie (RO)? Este potrivit pentru o cină romantică?

Moon Brasserie (RO) oferă o ambianță caldă și primitoare, ideală pentru cine romantice, întâlniri de familie și ieșiri casual.

Cine sunt concurenții Moon Brasserie (RO)?

Brasseria by N'Joy (RO)

Încântă-te cu o combinație de arome internaționale oferită de meniul popular al Brasseria by N'Joy, inclusiv preparate precum steak-uri suculente și delicii din fructe de mare.

Brasseria Pinocchio (RO)

Brasseria Pinocchio din România îți oferă un meniu diversificat de preparate inspirate din bucătăria italiană, inclusiv paste clasice și pizza la cuptor pe lemne, îndrăgite de clienți.

Brasserie 15 (RO)

Brasserie 15 îi atrage pe clienți cu atmosfera sa sofisticată și un meniu ce evidențiază bucătăria franceză gourmet, inclusiv sufléuri exquisite și coq au vin perfect preparat.

Brasserie 41 (RO)

La Brasserie 41, clienții se bucură de o selecție de preparate europene consistente, inclusiv cârnați și șnițele tradiționale germane, servite într-o atmosferă primitoare și plăcută.

Brasserie 7 (RO)

Brasserie 7 își încântă clienții cu o reinterpretare modernă a bucătăriei românești, cu preparate inovatoare precum rață confit cu sos de prune și mamaliga tradițională.

Brasserie Arena (RO)

Brasserie Arena se mândrește cu o atmosferă vibrantă și un meniu ce evidențiază preparatele preferate în pub-uri, precum burgeri suculenți, pește și chips-uri crocante și bere artizanală revigorantă.

Brasserie Dumbravita (RO)

Bucură-te de aromele bucătăriei românești la Brasserie Dumbravita, unde meniul pune în valoare specialitățile regionale precum sarmalele și micii, servite într-o atmosferă relaxată și primitoare.

 

 

Category Restaurants
Moon Brasserie (RO) prices

Popular Restaurante