bg-pattern

Papa John's Τιμές μενού (CY)

Επαληθευμένες τιμές

Το PriceListo δεν σχετίζεται με Papa John's (CY)

Menu

Βήτα Τα δεδομένα αλλαγής τιμής που εμφανίζονται παρακάτω είναι η διαφορά μεταξύ της προηγούμενης και της τελευταίας εγγραφής στη βάση δεδομένων μας. Οι δύο εγγραφές θα μπορούσαν να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως εκτιμήσεις.
0.00
βασισμένο στο 0 items ratings
EUR prices currency

Βλέπετε μέση τιμή Papa John's (CY) τιμές από 8 τοποθεσίες στη βάση δεδομένων μας.

Αποποίηση ευθυνών:

Το PriceListo συλλέγει πραγματικές πληροφορίες τιμολόγησης από πηγές όπως επιτόπιες επισκέψεις, ιστότοπους επιχειρήσεων και τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προέρχονται από μία ή περισσότερες από αυτές τις πηγές. Φυσικά, οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι τρέχουσες και ενδέχεται να μην ισχύουν για όλες τις τοποθεσίες μιας συγκεκριμένης επωνυμίας επιχείρησης. Για να λάβετε την τρέχουσα τιμολόγηση, επικοινωνήστε με την τοποθεσία της μεμονωμένης επιχείρησης που σας ενδιαφέρει.

Σχετικά με Papa John's (CY)

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στο μενού του Papa John's (CY);

Garden Special Pizza

Μια χορτοφαγική απόλαυση με μείγμα φρέσκων λαχανικών.

Super Papa's Pizza

Ένα πλούσιο μείγμα από διάφορα κρέατα για την απόλυτη σαρκοφάγα εμπειρία.

Πίτσα με όλα τα κρέατα

Ένας παράδεισος για τους λάτρεις του κρέατος με έναν αλμυρό συνδυασμό από γευστικά κρέατα.

Πίτσα με πεπερόνι

Ένα κλασικό αγαπημένο με γενναιόδωρες μερίδες από τέλεια καρυκευμένο πεπερόνι.

Πίτσα μπάρμπεκιου με κοτόπουλο

Το ψητό κοτόπουλο συναντά τη γλυκιά σάλτσα μπάρμπεκιου για μια απολαυστική γευστική ισορροπία.

Πώς είναι οι τιμές στο Papa John's (CY);

Η τιμολόγηση του Papa John's (CY) καλύπτει διάφορες προτιμήσεις. Δημιουργήστε τις δικές σας πίτσες κυμαίνονται από 7,99 € έως 15,99 €, ενώ οι σπεσιαλιτέ πίτσες όπως η Cyprus Special και η New Orleans Jazz έχουν τιμές από 8,99 € έως 18,99 €. Οι Combo προσφορές όπως το Pasta Combo και το Rolls Combo Lunch είναι διαθέσιμες στα €9,99 έως €12,99.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Papa John's (CY);

Το Papa John's (CY) ανοίγει στις 11:00 π.μ. τις καθημερινές, κλείνει στις 23:00. Τα Σαββατοκύριακα, συμπεριλαμβανομένων της Παρασκευής και του Σαββάτου, επεκτείνει τις υπηρεσίες του από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ.

Το Papa John's (CY) έχει παιδικό μενού;

Το Papa John's (CY) εξυπηρετεί οικογένειες με παιδικό μενού που προσφέρει απολαύσεις όπως Cheesesticks, Spicy Potato Wedges, Chicken Poppers και Cheese Rolls.

Υπάρχουν επιλογές για vegan, χορτοφάγους ή χωρίς γλουτένη στο Papa John's (CY);

Το Papa John's (CY) προσφέρει διάφορες επιλογές, όπως Vegan Cheese Classic Pizza, Veggie Mix Pizza για χορτοφάγους και κρούστα χωρίς γλουτένη για όσους έχουν διατροφικούς περιορισμούς.

Μπορούν να παραγγείλουν Papa John's (CY) για παράδοση;

Ναι, η Papa John's (CY) παρέχει εύκολη παράδοση μέσω του ιστότοπού της και δημοφιλών παρόχων παράδοσης όπως το Uber Eats.

Μπορούν να προτείνουν μερικές χαρακτηριστικές πίτσες από το Papa John's (CY);

Το Papa John's (CY) προτείνει να δοκιμάσετε πίτσες με την υπογραφή όπως η Super Papa's Pizza, η Cyprus Special Pizza και η New Orleans Jazz Pizza για μια απολαυστική εμπειρία.

Πώς προσαρμόζει η Papa John's (CY) τις πίτσες της για πελάτες;

Στο Papa John's (CY), οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν τις πίτσες τους επιλέγοντας επιλογές κρούστας όπως κλασική, λεπτή ή χωρίς γλουτένη. Η λειτουργία Create Your Own Pizza επιτρέπει εξατομικευμένες επικαλύψεις και μεγέθη.

Ποιες είναι οι ειδικές γαρνιτούρες που διατίθενται στο Papa John's (CY);

Το Papa John's (CY) προσφέρει ποικίλες επικαλύψεις, συμπεριλαμβανομένων κλασικών επιλογών όπως πεπερόνι και λουκάνικο, καθώς και μοναδικές επιλογές όπως vegan τυρί και φτερούγες κουνουπιδιού.

Το Papa John's (CY) προσφέρει μοναδικές ή αποκλειστικές γεύσεις πίτσας;

Πράγματι, το Papa John's (CY) υπερηφανεύεται για αποκλειστικές γεύσεις όπως η Vegan Vegeroni Pizzaz και η American Hot Pizza, επιδεικνύοντας τη γαστρονομική τους καινοτομία.

Υπάρχουν ειδικές προσφορές ή προσφορές για πίτσες στο Papa John's (CY);

Το Papa John's (CY) κάνει συχνά ειδικές προσφορές όπως τους συνδυασμούς 25,99 € και 28,99 €. Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για τις πιο πρόσφατες προσφορές.

Τι μεγέθη πίτσας προσφέρει το Papa John's (CY) και ποιες είναι οι τιμές τους;

Το Papa John's (CY) ικανοποιεί διαφορετικές ορέξεις με μικρές πίτσες στα €7,99, τις μεσαίες στα €11,99 έως €13,99 και τις μεγάλες στα €15,99 έως €18,99.

Μπορούν να προσαρμόσουν την κρούστα στο Papa John's (CY); Αν ναι, πώς;

Σίγουρα! Το Papa John's (CY) επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν την κρούστα πίτσας τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε κλασικές, λεπτές ή χωρίς γλουτένη επιλογές.

Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές του Papa John's (CY);

Pizza Box (CY)

Το Pizza Box (CY) στην Κύπρο είναι γνωστό για τον ποικιλόμορφο κατάλογό του, προσφέροντας κλασικές και καινοτόμες επιλογές για να ικανοποιήσει διάφορες προτιμήσεις.

Pizza Hut (CY)

Ως γίγαντας των πιτσών στην Κύπρο, η Pizza Hut ξεχωρίζει με έναν εκτεταμένο κατάλογο που περιλαμβάνει περισσότερα από απλές πίτσες, προσφέροντας πάστα, φτερούγες και καινοτόμες επιλογές κορμού για μια ολοκληρωμένη εμπειρία φαγητού.

Pizza King Paralimni (CY)

Το τοπικό αγαπημένο Pizza King Paralimni (CY) κερδίζει τις καρδιές με τις νόστιμες πίτσες του, φτιαγμένες από φρέσκα και τοπικά υλικά, προσφέροντας μια χαρούμενη γεύση του Paralimni

Pizza Mine Aglatzia (CY)

Στην Αγλαντζιά, το Pizza Mine (CY) είναι ο προορισμός για τους λάτρεις της πίτσας, προσφέροντας έναν κατάλογο γεμάτο με νόστιμες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων προσαρμόσιμων πιτσών και πλήθους γευστικών συνοδευτικών.

Pizza Mine Engomi (CY)

Αγαπημένο στην Έγκωμη, το Pizza Mine (CY) προσφέρει έναν ποικίλο κατάλογο με κλασικές και ειδικές πίτσες, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική εμπειρία για κάτοικους και επισκέπτες.

Dodo Pizza (CY)

Η Dodo Pizza στην Κύπρο είναι γνωστή για τα ποιοτικά και φρέσκα υλικά στις πίτσες της, προσφέροντας μια ποικιλία γεύσεων και δημιουργικών συνδυασμών που ικανοποιούν κάθε γευστική προτίμηση.

Domino's (CY)

Το Domino's στην Κύπρο προσφέρει δημοφιλείς πίτσες με φρέσκα υλικά και επιλογές γεύσης, χαρακτηριζόμενο για την γρήγορη παράδοση και την ποικιλία των κατασκευών που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Pizza Mine Germasogia (CY)

Στη Γερμασόγεια, το Pizza Mine (CY) είναι ένας δημοφιλής προορισμός, προσφέροντας έναν κατάλογο γεμάτο με νόστιμες πίτσες και συνοδευτικά, προσφέροντας μια νόστιμη απόδραση για τους λάτρεις της πίτσας στην περιοχή.

 

 

Category Restaurants
Papa John's (CY) prices

Popular Εστιατόρια