Menu

Béta Az alábbiakban megjelenített árváltozási adatok az adatbázisunkban szereplő előző és utolsó rekord közötti különbségek. A két rekord származhat különböző forrásokból, és mint ilyenek, csak becslésként használhatók.
0.00
alapján 0 items ratings
HUF prices currency
Ft3668.25
Átlagos cikkár

Ön nézi átlagos Pizza Hut (HU) árak tól től 22 helyek adatbázisunkban.

Jogi nyilatkozat:

A PriceListo a tényleges árinformációkat olyan forrásokból gyűjti össze, mint például a helyszíni látogatások, az üzleti webhelyek és a telefonos interjúk. Az ezen a weboldalon közölt árak egy vagy több ilyen forrásból származnak. Természetesen előfordulhat, hogy az ezen a weboldalon közölt árak nem aktuálisak, és nem vonatkoznak egy adott üzleti márka minden helyére. Az aktuális árak megtekintéséhez vegye fel a kapcsolatot az Önt érdeklő vállalkozási hellyel.

Ról ről Pizza Hut (HU)

Melyek a legnépszerűbb tételek a Pizza Hut (HU) menüjében?

Magnum Menü

Teljes étkezési élmény, pizzával és frissítő itallal.

Pepsi Menü

Klasszikus választás, a Pepsi ikonikus ízével rendelkező pizzát kínálva.

2x közepes pizza kedvező áron

Kedvező árú lehetőség két közepes méretű pizza élvezetéhez vonzó áron.

#EgyüttaCsalád menü - 2 közepes pizza + 1l Pepsi

Családbarát menü két közepes pizzával és egy 1 literes Pepsivel.

2x 100 ml BandJ jégkrém + 2x közepes pizza

Édes és sós kombó két közepes pizzával és kényeztető 100 ml-es BENandJERRY'S fagylalttal.

3x közepes pizza kedvező áron

Pénztárcabarát lehetőség három közepes pizza elfogyasztásához.

BandJ MENU - 2X KÖZEPES MÉRETŰ PIZZA + 465ML BandJ FAGYLALT

Prémium élmény két közepes pizzával és egy bőséges, 465 ml-es BENandJERRY'S fagylalttal.

BBQ-Bacon

Ízletes finomság grillízekkel és ropogós szalonnával, ínycsiklandó pizzaélményt kínálva.

Milyenek az árak a Pizza Hutban (HU)?

A Pizza Hut (HU) árai pénztárcabarátak. A Magnum Menü ára 7550 Ft, a csomagban kapható pizza opciók pedig 4995 Ft-tól 7995 Ft-ig terjednek, mindenki számára megfizethető választást biztosítva.

Mi a Pizza Hut (HU) nyitva tartása?

A Pizza Hut (HU) alkalmazkodik a menetrendekhez, hétköznapokon 11:00-kor nyit és 22:00-kor zár. Hétvégén 10:00 és 23:00 óra között meghosszabbított nyitvatartási lehetőséget kínálnak.

A Pizza Hutban (HU) van gyerekmenü?

Igen, a Pizza Hut (HU) olyan választékkal várja a gyerekeket, mint az Olaszkolbászos és a Sonkás-Kukoricás pizzák közepes és nagy méretben, valamint a vegetáriánus Veggie Sült Tészta tészták.

Vannak vegán, vegetáriánus vagy gluténmentes ételek a Pizza Hutban (HU)?

A Pizza Hut (HU) kielégíti az étkezési igényeket. A vegánok a Veggie Sült Tésztát, a vegetáriánusok pedig a Megavega és a Margarita pizzákat kóstolják. A gluténmentes Fokhagymás Sült Tészta gluténérzékeny egyéneket szolgál ki.

Megrendelhetik a Pizza Hut (HU) házhozszállítást?

Biztosan! A Pizza Hut (HU) weboldalán keresztül megkönnyíti az online rendeléseket. A magyarországi vásárlók zökkenőmentes szállítást is választhatnak olyan platformokon, mint a Wolt, a NetPincér vagy a Bolt Food.

Milyen italok kaphatók a Pizza Hutban (HU)?

A Pizza Hut (HU) változatos italválasztékot kínál, köztük üdítőket, mint a Pepsi, Coca Cola és Fanta, valamint ásványvizeket, mint a Szentkirályi és a NaturAqua. Gyümölcslevek, például a Toma őszibaracklé és a Happy Day Alma is kaphatók.

Tudnak ajánlani családi méretű étkezési ajánlatot a Pizza Hutban (HU)?

Biztosan! A Pizza Hut (HU) az #EgyüttaCsalád menüt ajánlja 5295 Ft-ért, melyben 2 db közepes pizza különféle feltétekkel és egy frissítő 1 literes Pepsi található.

Melyek a legnépszerűbb desszertek a Pizza Hutban (HU)?

Kóstolja meg a népszerű desszerteket a Pizza Hutban (HU), köztük a BENandJERRY'S SUNDAE BANOFEE PIE-t és a vegán BENandJERRY'S VEGAN SUNDAE BERRY REVOLUTIONARY-t. Klasszikus fagylalt ízek, például a BandJ Cookie Dough és a Choco Fudge Brownie is elérhetők.

Mekkora a pizzák mérettartománya a Pizza Hutban (HU)?

A Pizza Hut (HU) többféle étvágyat kínál rugalmas méretválasztékkal. Válasszon a közepes méretű pizzák közül az egyéni élvezetekhez, vagy a nagy méretű pizzák közül a nagyobb összejövetelekhez.

Milyen kéregfajtákat kínál a Pizza Hut (HU) a pizzáihoz?

A Pizza Hut (HU) változatos kéregválasztékot kínál változatos preferenciákhoz. A lehetőségek közé tartozik a kézzel dobott, vékony kéreg és a töltött kéreg, amelyek mindegyike egyedi textúrát és ízt ad a pizza élményéhez.

Melyek a legjobbra értékelt köretek a Pizza Hutban (HU)?

A Pizza Hut (HU) legjobb köretei közé tartozik az ízletes Fokhagymás Sült Tészta és a frissítő Cézár Saláta. Kényeztesse magát desszertként olyan népszerű márkák fagylaltjával és fagylaltával, mint a BENandJERRY'S és a Magnum.

Testreszabhatják a pizza feltéteket a Pizza Hutban (HU)?

Teljesen! A Pizza Hut (HU) a feltétek széles választékával ösztönzi a testreszabást. Készítse el a tökéletes pizzát extra sajtok, kedvenc húsok vagy zöldségek kombinációjával.

Kik a Pizza Hut (HU) versenytársai?

PIZZA MEDO (HU)

A PIZZA MEDO Magyarországon kivételes pizzakreációiról és bőséges feltéteiről híres, állandóan megnyerővé téve azok számára, akik értékelik az ízletes és kielégítő lehetőségeket.

Pizza Minimal (HU)

A Pizza Minimal Magyarországon egyedi megközelítésével tűnik ki, ahol az egyszerűség és minőség találkozik, kínálva egy olyan palettát, amely minimalista, mégis ízletes pizzákat kínál az ínyenc ízlésűeknek.

Pizza Monkey | Budaörs (HU)

A Budaörsi Pizza Monkey a pizzarajongók kedvenc helye Magyarországon, ismert a hagyományos kedvencek játékos fordításáért és az ötletes kombinációiért.

Pizza Monster (HU)

A Pizza Monster a monstruózus adagok és bátor ízek miatt ünnepelt, ami azt teszi népszerűvé, akik az ízletes és kielégítő pizzaelélményekre vágynak.

Pizza Most (HU)

A Pizza Most Magyarországon a pizzakészítéshez modern megközelítést alkalmazva egy olyan étlapot kínál, amely tükrözi a legfrissebb gasztronómiai trendeket és ízeket.

Papa-Razzi's Pizzeria (HU)

A Papa-Razzi's Pizzeria különféle pizzákat kínál, friss és ízletes alapanyagok felhasználásával, így kielégítve a pizzakedvelők ízlését.

Little Nero's Pizza (HU)

A Little Nero's Pizza Magyarországon ismert és kedvelt pizzériaként ismert, különféle pizzákat kínálva, amelyek friss és minőségi alapanyagokból készülnek.

Don Giovanni Pizzéria (HU)

A Don Giovanni Pizzéria Magyarországon híres a minőségi olasz stílusú pizzáiról, amelyeket gondosan készítenek, és gazdag ízekkel rendelkeznek.

 

 

 

Category Restaurants
Pizza Hut (HU) prices

Popular Éttermek