Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency
kr71.58
Genomsnittligt artikelpris

Du tittar medel Pizza Hut (SE) priser från 30 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Pizza Hut (SE)

Vilka är de mest populära föremålen på Pizza Hut (SE)-menyn?

Margherita Pizza

En tidlös klassiker med rik tomatsås, smält mozzarella och basilika på en gyllene skorpa.

White Chicken and Bacon Pizza

Krämig vit sås, öm kyckling, knaprig bacon och smält ost.

Buffalo Margherita Pizza

Klassisk Margherita med en het buffelsås.

Forest Pizza

Mustiga champinjoner, örter och smält ost på en gyllene skorpa.

My Box Meal Deal

Små panpizzor till ett bra pris för en tillfredsställande måltid.

Hur är priset på Pizza Hut (SE)?

Pizza Hut (SE) erbjuder en rad prisalternativ, med individuella pizzor som vanligtvis kostar mellan 85 kr till 120 kr, medan sidor och desserter ligger mellan 15 kr och 100 kr, vilket säkerställer att det finns något för varje budget.

Vilka är öppettiderna för Pizza Hut (SE)?

Pizza Hut (SE) fungerar vanligtvis från sen morgon till sen kväll, med öppettider på vardagar vanligtvis från 11:00 till 22:00 och utökade öppettider på helger till 23:00 eller midnatt, men det rekommenderas att kontrollera med den specifika platsen för exakta tider.

Har Pizza Hut (SE) en barnmeny?

Ja, Pizza Hut (SE) erbjuder en dedikerad barnmeny med barnvänliga alternativ som Chicken Pops Nuggets och Crispy Chicken Wings, tillsammans med tillbehör och desserter, vilket säkerställer att yngre matgäster har läckra val.

Kan de beställa Pizza Hut (SE) för leverans?

Ja, kunder kan enkelt beställa Pizza Hut (SE) för leverans via webbplatsen eller leveransleverantörer som DoorDash, Uber Eats eller Wolt, så att de kan njuta av sina favoritpizzor i bekvämligheten av sina hem.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Pizza Hut (SE)?

Pizza Hut (SE) tillgodoser olika kostpreferenser med alternativ som Vegan Lovers och Veggie Lovers pizzor för veganer och vegetarianer, och glutenfria pizzaskorpor för dem som undviker gluten, vilket säkerställer att alla kan njuta av sin favoritpizza.

Vilka storlekar på pizzor erbjuder Pizza Hut (SE)?

Pizza Hut (SE) erbjuder en mängd olika pizzastorlekar inklusive små, medelstora och stora, lämpliga för individuella serveringar eller för att delas med vänner och familj, vilket säkerställer att det finns ett alternativ för varje aptit.

Finns det några specialpizzor som är unika för Pizza Hut (SE)?

Ja, Pizza Hut (SE) erbjuder unika specialpizzor som Buffalo Margherita och Forest pizza, som visar upp innovativa smakkombinationer exklusiva för deras meny.

Vilka sidor och desserter erbjuder Pizza Hut (SE)?

Pizza Hut (SE) erbjuder en mängd olika sidor som vitlöksbröd, pommes frites och osttrianglar, tillsammans med frestande desserter som kakdeg och Ben och Jerrys glass, och erbjuder en komplett matupplevelse.

Vilka drycker finns tillgängliga på Pizza Hut (SE)?

Pizza Hut (SE) erbjuder ett urval av drycker inklusive läsk som Coca Cola och Fanta, samt icke-kolsyrade alternativ som Capri Sun och Ramlösa mineralvatten, för olika smaker.

Erbjuder Pizza Hut (SE) några specialerbjudanden för stora grupper eller fester?

Ja, Pizza Hut (SE) erbjuder ofta specialerbjudanden för stora grupper eller sällskap, och erbjuder rabatter på bulkbeställningar eller måltidspaket, vilket säkerställer att alla kan njuta av läcker pizza tillsammans utan att bryta pengarna.

Vilka är konkurrenterna till Pizza Hut (SE)?

Pitza. (SE)

Pitza. är välkänt för sin Tryffel pizza, med en läcker kombination av tryffelolja, svampar och ost, vilket erbjuder en lyxig och njutbar upplevelse för pizzalovers i Sverige.

Pizza 'n' Burger House (SE)

Pizza 'n' Burger House är en favorit bland pizzafantaster med sin Kycklingkebabpizza, fylld med mört kycklingkebab och en blandning av smakrika toppings, vilket ger ett tillfredsställande måltidsalternativ i Sverige.

Pizza & Curry (SE)

Pizza & Curry utmärker sig med sin Ananaspizza, ett kontroversiellt men älskat val bland kunderna, som visar den söta och salta kombinationen av ananas och skinka på en pizzabotten i Sverige.

Pizza & Kebabhuset (SE)

Pizza & Kebabhuset imponerar på besökarna med sin Paesana pizza, med en härlig kombination av italiensk korv, svamp och ost, vilket ger en smak av Italien till kunderna i Sverige.

Pizza & Döner House (SE)

Pizza & Döner House gläder kunderna med sin Capricciosa pizza, toppad med skinka, champinjoner och kronärtskockor, vilket erbjuder ett klassiskt och smakrikt alternativ för pizzafantaster i Sverige.

Pizza 08 (SE)

Pizza 08 firas för sin Pizza Paradiso, ett publikälskat val med en variation av toppings inklusive pepperoni, champinjoner och paprika, vilket ger ett tillfredsställande måltidsalternativ för kunderna i Sverige.

Pizza 4 You (SE)

Pizza 4 You erbjuder den populära Bella pizzan, med en klassisk kombination av tomatsås, mozzarellaost och färsk basilika, vilket ger ett enkelt men läckert alternativ för pizzafantaster i Sverige.

Pizza Anatolia (SE)

Pizza Anatolia är känt för sin Kycklingpizza, som visar mört kycklingkött och olika färska toppings, vilket erbjuder ett smakrikt val för kunder som söker en smak av turkisk mat i Sverige.

 

 

 

Category Restaurants
Pizza Hut (SE) prices

Popular Restauranger