bg-pattern

Plan B Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Plan B (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Plan B (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Plan B (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Plan B (RO)?

Burger de lux

Răsfățați-vă cu cea mai bună experiență de burger cu burgerul nostru Deluxe, cu ingrediente premium și arome îndrăznețe.

Cheeseburger

Un favorit clasic, Cheeseburger-ul nostru oferă o combinație satisfăcătoare de chiflă suculentă de vită, brânză topită și topping-uri proaspete.

Halloumi Burger

Perfect pentru vegetarieni, Burgerul nostru Halloumi prezintă brânză halloumi la grătar, amplasată între chifle moi, însoțită de condimente aromate.

Burger cu ciuperci și elvețian

Scufundați-vă într-un deliciu savuros cu Burgerul nostru cu ciuperci și elvețian, care oferă o combinație delicioasă de ciuperci pământești și brânză cremoasă elvețiană.

Burger de pește

Bucurați-vă de o opțiune mai ușoară cu burgerul nostru de pește, cu un file de pește crocant servit pe o chiflă moale cu sos tartar și salată verde proaspătă.

Cum sunt prețurile la Planul B (RO)?

Prețurile la Planul B (RO) variază în funcție de categoria de meniu. Burgerii variază de la aproximativ 17 lei la 43 lei, în timp ce garniturile precum cartofii prăjiți și salatele au prețuri între 5 și 20 lei. Băuturile precum apa, ceaiul cu gheață și băuturile răcoritoare sunt disponibile pentru aproximativ 4,50 lei până la 5 lei.

Care sunt programul Plan B (RO)?

Planul B (RO) funcționează zilnic între orele 10:30 și 23:00, permițând clienților să se bucure de ofertele noastre delicioase pe tot parcursul zilei.

Pot comanda din Planul B (RO) pentru livrare?

Da, puteți comanda convenabil din Planul B (RO) prin intermediul site-ului nostru. În plus, serviciile de livrare, cum ar fi Delivery Hero și Glovo, oferă, de asemenea, livrarea Planului B (RO) la ușa dumneavoastră.

Cum este atmosfera la Plan B (RO)?

Planul B (RO) se mândrește cu o ambianță vibrantă și primitoare, perfectă pentru experiențe culinare casual cu prietenii sau familia. Atmosfera este plină de viață și primitoare, creând un cadru confortabil pentru a vă bucura de mâncare delicioasă și companie grozavă.

Este Planul B (RO) potrivit pentru găzduirea de evenimente sau petreceri?

Da, Planul B (RO) poate găzdui evenimente și petreceri. Fie că este vorba de o sărbătoare de naștere, de o adunare corporativă sau de orice altă ocazie specială, personalul nostru prietenos va asigura o experiență de neuitat pentru tine și oaspeții tăi.

Cine sunt concurenții Planului B (RO)?

Burger 100% Original (RO)

Burger 100% Original din România se mândrește cu un meniu diversificat ce include burgerii lor de carne de vită originală 100%, pregătiți cu ingrediente premium.

Burger 2 Be (RO)

La locațiile Burger 2 Be din România, clienții se pot bucura de opțiuni de burgeri creative și personalizabile, alături de o varietate de garnituri și băuturi.

Burger Arena (RO)

Burger Arena din România este cunoscut pentru burgerii săi consistenți, serviti intr-o atmosferă vibrantă și primitoare, oferind o gamă variată de topping-uri și arome pentru a satisface orice gust.

Fancy Burger (RO)

Sucursalele Fancy Burger din întreaga Românie își mândresc cu servirea de burgeri delicioși preparați din ingrediente de înaltă calitate, cu opțiuni atât pentru iubitorii de carne, cât și pentru vegetarieni.

Burger Bar 2.0 (RO)

Burger Bar 2.0 își încântă clienții din România cu o reinterpretare modernă a burgerilor clasici, oferind topping-uri și combinații de arome inovatoare care ridică experiența culinară la un alt nivel.

Aria Gourmet Burger (RO)

Aria Gourmet Burger din România oferă o experiență gourmet de burgeri, cu accent pe ingrediente premium, chifle artizanale și profiluri de arome unice care atrag iubitorii de burgeri exigenti.

Burger Box & Sushi (RO)

Combinând cele mai bune din două lumi, Burger Box & Sushi din România oferă un meniu de fuziune ce include burgeri delicioși alături de opțiuni de sushi proaspete și creative.


Category Restaurants
Plan B (RO) prices

Popular Restaurante