Rawyal Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate
PriceListo nu este asociat cu Rawyal (RO)
Vizionați Rawyal (RO) prețuri confirmate de PriceListo la una sau mai multe locații din Romania
Prețurile afișate în: RON
Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
Articol Preț Schimbare

Picked For You

Lasagna
Zucchini, cashew, green onion, garlic, dill, lemon, yeast flakes, sare, tomatos, bell pepper, dried tomatos, ginger, onion, basil, chilly, pine buds, olive oil, olives, cherry tomatoes, rucola, baby spinach, thyme. (200g)
lei22,90 - -
Supă de spanac
Dovlecel, baby spanac, avocado, țelină, ceapă, ulei de măsline, pătrunjel, lămâie și sare. Nu conține miere sau gluten. (250g)
lei15,90 - -
Spaghete cu sos pesto
Dovlecel, avocado, nuci, muguri de pin, busuioc, ulei de măsline, lămâie, usturoi și sare. Nu conține gluten sau miere. (200g)
lei20,90 - -
Tartă cu ciocolată și caramel
Migdale, fulgi de hrișcă, fulgi de cocos, curmale, caju, mesquite, ulei de cocos, nuci, cacao raw, pudră de vanilie și sare. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (100g)
lei14,90 - -
Supă de mazăre
Mazăre, lămâie, avocado, usturoi, pătrunjel, curmale, cimbru, sare, piper și ulei de măsline. Din produs congelat. Nu conține gluten sau miere. (250g
lei15,90 - -

Cele mai populare

Hamburger
Țelină, morcov, păstârnac, sfeclă roșie, salată, caju, nuci, măsline, ardei roșu, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, semințe de in, gulie, fulgi de hrișcă, tărâțe de psyllium, rucola, cimbru, busuioc, turmeric, sare, lămâie, ulei de măsline, castravete, migdale, fulgi de drojdie, usturoi, mărar și ceapă verde. Nu conține gluten sau miere. (200g)
lei22,90 - -
Pizza
Caju, ardei roșu, fulgi de hrișcă, semințe de in, tărâțe de psyllium, ceapă verde, usturoi, mărar, lămâie, fulgi de drojdie inactivă, sare, avocado, măsline Kalamata, roșii cherry, ulei de măsline, rucola, oregano, roșii, semințe de floarea soarelui, roșii uscate, ghimbir, cimbru, ceapă, busuioc și chilly. Nu conține gluten sau miere. (220g)
lei24,90 - -
Sushi
Păstârnac, caju, castravete, avocado, ardei gras, ciuperci pleurotus, alge nori, sare, oțet balsamic și miere. Nu conține gluten.
lei23,90 - -
Spaghete cu sos pesto (Cele mai populare) lei20,90 - -
Supă de spanac (Cele mai populare) lei15,90 - -
Brânză de caju
Caju, ceapă verde, usturoi, mărar, lămâie, fulgi de drojdie inactivă și sare. Nu conține gluten sau miere. (150g)
lei15,90 - -
Brânză de caju (Cele mai populare) lei15,90 - -
Fresh salad
Roșii cherry, ridiche, ceapă verde, baby spanac, semințe de floarea soarelui, fistic, rodie, oțet, miere și sare. Nu conține gluten. (200g)
lei21,90 - -
Fresh salad (Cele mai populare) lei21,90 - -
Amandină
Cacao raw, caju, curmale, semințe de floarea soarelui, migdale, sirop de agave, ulei de cocos, unt de cacao, esență de rom și sare. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (100g)
lei14,90 - -
Tort cu fructe de pădure
Curmale, caju, nuci, portocale, fructe de pădure, ulei de cocos, miere, sare și fulgi de hrișcă. Nu conține gluten. Produs congelat. (100g)
lei14,90 - -

Aperitive

Crackers
Fulgi de ovăz, fulgi de hrișcă, semințe de susan, tărâțe de psyllium, semințe de mac, ulei de măsline, oregano și sare. Nu conține miere. (50g)
lei7,90 - -
Crackers fără gluten
Semințe de floarea soarelui, caju, semințe de in, tărâțe de psyllium, fulgi de drojdie, oregano, sare, ardei, roșii și roșii uscate. Nu conțin gluten sau miere. (50g)
lei7,90 - -
Guacamole
Avocado, parsley, lemon, olive oil, garlic, salt (150g)
lei17,90 - -
Guacamole (Aperitive) lei17,90 - -
Pastă de măsline Kalamata
Măsline Kalamata, caju, ulei de măsline și usturoi. Nu conține gluten sau miere. (150g)
lei14,90 - -
Pastă de pătrunjel
Pătrunjel, caju, semințe de floarea soarelui, lămâie, usturoi și sare. Nu conține gluten sau miere. (150g)
lei14,90 - -
Salată de crudități cu turmeric
Țelină, cartof dulce, morcov, caju, lămâie, turmeric și sare. Nu conține gluten sau miere. (150g)
lei14,90 - -
Salată de crudități cu turmeric (Aperitive) lei14,90 - -
Bețișoare de legume
Morcov, țelină și ardei. Nu conține gluten sau miere. (50g)
lei5,00 - -

Fel Principal

Lasagna (Fel Principal) lei22,90 - -
Spaghete cu sos de roșii
Dovlecel, roșii, ardei, roșii uscate, lămâie, ghimbir, cimbru, busuioc, chilly, pătrunjel, usturoi și ceapă albă. Nu conține gluten sau miere. (200g)
lei20,90 - -

Salate

Light salad
Varză China, valeriană, gulie, semințe de dovleac, avocado, nuci, caju, lămâie, fulgi de drojdie inactivă, usturoi, mărar, ceapă verde și sare. Nu conține gluten sau miere. (200g)
lei21,90 - -
Mushroom salad
Cucumber, baby spinach, mushrooms champignon, almonds, cashew nuts, lemon, inactive yeast flakes, garlic, dill, green onion, salt. (200g)
lei21,90 - -

Supe

Gazpacho
Roșii, ardei, castravete, sare, cimbru, usturoi, roșii uscate și lămâie. Nu conține gluten sau miere. (250g)
lei15,90 - -
Supă de bureți de fag
Caju, usturoi, sare, ciuperci pleurotus, sos de soia, foi de dafin, oțet, cimbru, chilly și miere. Nu conține gluten. (250g)
lei15,90 - -
Supă de cocos
Cocos, usturoi, turmeric, curry, sare, ghimbir, lămâie, castravete, roșii, ardei, ciuperci champignon și avocado. Nu conține gluten sau miere. (250g)
lei15,90 - -
Supă de mazăre (Supe) lei15,90 - -

Prăjituri

Baton cu caramel
Caju, ulei de cocos, lucuma, curmale, mesquite, unt de cacao, sirop de agave, nuci, sare și fulgi de hrișcă. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (50g)
lei11,90 - -
Baton cu nucă de cocos
Fulgi de cocos, unt de cacao, ulei de cocos, pudră de vanilie, sirop de agave, cacao raw și sare. Produs congelat. Nu conține gluten sau miere. (50g)
lei11,90 - -
Baton digestiv
Semințe de in, fulgi de ovăz, nuci, prune, curmale și pudră de vanilie. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (50g)
lei10,90 - -
Baton energizant
Caju, curmale, semințe de floarea soarelui, merișoare, goji, tărâțe de psyllium și fulgi de ovăz. Nu conține miere. Produs congelat. (50g)
lei10,90 - -
Baton energizant cu ciocolată
Caju, curmale, cocos, semințe de floarea soarelui, merișoare, cacao raw și tărâțe de psyllium. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (50g)
lei10,90 - -
Bomboane cu cacao
Migdale, curmale, nucă de cocos, tărâțe de psyllium, pudră de vanilie, cacao raw și nuci. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (15g)
lei3,90 - -
Budincă de chia
Cocos, semințe de chia, scorțișoară, pudră de vanilie, sare, miere, rodie, smochine și curmale. Nu conține gluten. (150g)
lei14,90 - -
Caramele cu mentă
Migdale, cacao raw, carob, pudră de vanilie, unt de cacao, miere, ulei de cocos, ulei esențial de mentă și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (15g)
lei2,90 - -
Caramele cu mesquite
Mesquite, lucuma, caju, pudră de vanilie, fistic, ulei de cocos, sare și miere. Nu conține gluten. Produs congelat. (15g)
lei2,90 - -
Cinnamon rolls
Buckwheat flakes, raisins, dates, salt, vanilla powder, cinnamon. (35g)
lei5,90 - -
Cozonac
Caju, cocos, migdale, nuci, curmale, fulgi de ovăz, ulei de cocos, miere, cacao raw, pudră de vanilie și sare. Produs congelat. (600g)
lei89,90 - -
Cozonac la porție
Caju, cocos, migdale, nuci, curmale, fulgi de ovăz, ulei de cocos, miere, cacao raw, pudră de vanilie și sare. Produs congelat. (100g)
lei14,90 -lei2.00 -11.83%
Cupcake choco crunchy
Cashew nuts, walnuts, gooseberry, buckwheat flakes, cocoa raw, coconut oil, raisins, oranges. (60g)
lei11,90 - -
Cupcake cu banană
Caju, curmale, banane, fulgi de hrișcă, fulgi de cocos, ulei de cocos, miere, cacao raw, pudră de vanilie, nuci și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (80g)
lei11,90 - -
Cupcake cu mentă
Caju, migdale, curmale, ulei de cocos, fulgi de hrișcă, miere, semințe de cânepă, lămâie, cacao raw, ulei esențial de mentă, spirulină, pudră de vanilie și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (80g)
lei11,90 - -
Cupcake cu fructe de pădure
Curmale, caju, nuci, portocale, fructe de pădure, ulei de cocos, miere și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (80g)
lei11,90 - -
Cupcake cu mure și kiwi
Nuci, caju, fulgi de hrișcă, merișor, cocos, banane, kiwi, ulei de cocos, spirulină, stafide și fructe de pădure. Nu conține miere sau gluten. Produs congelat. (60g)
lei11,90 - -
Donuts cu ciocolată
Fulgi de hrișcă, curmale, semințe de floarea soarelui, nuci, cacao raw, portocale, sare, unt de cacao, ulei de cocos și sirop de agave. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (80g)
lei11,90 - -
Donuts cu măr și caramel
Fulgi de hrișcă, curmale, mere, nuci, scorțișoară, sare, caju, mesquite și ulei de cocos. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (80g)
lei11,90 - -
Inimioare de ciocolată
Unt de cacao, cacao raw, sirop de agave, ulei de cocos, mesquite, pudră de vanilie și sare . Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (15g)
lei2,90 - -
Pătrățele cu ciocolată
Migdale, caju, curmale, fulgi de hrișcă, fulgi de cocos, ulei de cocos, cacao raw, pudră de vanilie și sare. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (45g)
lei7,90 - -
Plăcintă
Fulgi de hrișcă, nuci, curmale, tărâțe de psyllium, caju, lămâie, miere, ulei de cocos, turmeric, pudră de vanilie, stafide și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (600g)
lei64,90 - -
Plăcintă la porție
Fulgi de hrișcă, nuci, curmale, tărâțe de psyllium, caju, lămâie, miere, ulei de cocos, turmeric, pudră de vanilie, stafide și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (100g)
lei10,90 - -
Prăjitură cu mentă
Caju, migdale, curmale, ulei de cocos, fulgi de hrișcă, miere, semințe de cânepă, lămâie, cacao raw, ulei esențial de mentă, spirulină, pudră de vanilie, sare, unt de cacao și sirop de agave. Nu conține gluten. Produs congelat. (65g)
lei9,90 - -
Tartă cu ciocolată și caramel (Prăjituri) lei14,90 - -
Tartă cu lămâie
Lămâie, migdale, semințe de floarea soarelui, curmale, nuci, caju, miere, ulei de cocos și sare. Nu conține gluten. Produs congelat. (100g)
lei14,90 - -
Tiramisu
Almonds, dates, salt, vanilla powder, raw cocoa, walnuts, cashew nuts, coconut oil, honey, lemon, lukum, raw coffee. (150g)
lei19,90 - -
Ruladă cu ciocolată
Semințe de floarea soarelui, nuci, cacao raw, sirop de agave, pudră de vanilie, sare, curmale, ulei de cocos, caju și unt de cacao. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (700g)
lei89,90 - -
Ruladă cu ciocolată la porție
Semințe de floarea soarelui, nuci, cacao raw, sirop de agave, pudră de vanilie, sare, curmale, ulei de cocos, caju și unt de cacao. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat. (115g)
lei16,90 - -
Budincă de chia cu matcha
Caju, semințe de chia, sirop de agave, matcha, spirulină, sare, cacao raw și banane. Nu conține gluten sau miere. (170)
lei14,90 - -
Rulada cu fructe
700 gr.
lei89,90 - -
Rulada cu fructe porție
115 gr.
lei16,90 - -

Torturi

Tort choco crunchy
Nuci, caju, curmale, fulgi de hrișcă, migdale, prune deshidratate, merișor, stafide, ulei de cocos, miere, lămâie, cacao raw, pudră de vanilie și sare. Nu conține gluten. Produs congelat.
lei14,90 - -
Tort cu ciocolată și banană
Caju, curmale, banane, fulgi de hrișcă, fulgi de cocos, ulei de cocos, miere, cacao raw, pudră de vanilie, nuci și sare. Nu conține gluten. Produs congelat.
lei14,90 - -
Tort cu fructe de pădure (Torturi)
Curmale, caju, nuci, portocale, fructe de pădure, ulei de cocos, miere, sare și fulgi de hrișcă. Nu conține gluten. Produs congelat.
lei14,90 - -
Tort cu mentă
Caju, migdale, curmale, ulei de cocos, fulgi de hrișcă, miere, semințe de cânepă, lămâie, cacao raw, ulei esențial de mentă, spirulină, pudră de vanilie, sare, unt de cacao și sirop de agave. Nu conține gluten. (
lei14,90 - -
Tort cu morcovi
Caju, curmale, morcovi, smochine, fulgi de hrișcă, fulgi de cocos, ulei de cocos, lămâie, miere, scorțișoară și sare. Nu conține gluten. Produs congelat.
lei14,90 - -
Tort double chocolate
Semințe de floarea soarelui, migdale, portocale, curmale, cacao alcalină, nuci, caju, ulei de cocos, cacao raw, vanilie, unt de cacao, sirop de agave și sare. Nu conține miere sau gluten. Produs congelat.
lei19,90 - -
Tort Delice
Nuci, fulgi de hrișcă, curmale, căpșuni, caju, miere, lămâie, ulei de cocos, cacao, pudră de vanilie și sare. Nu conține gluten. Produs congelat.
lei14,90 - -
Tort amandină
Cacao raw, caju, curmale, semințe de floarea soarelui, migdale, sirop de agave, ulei de cocos, unt de cacao, esență de rom și sare. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat.
lei59,90 - -
Tort cu lămâie
Lămâie, migdale, semințe de floarea soarelui, curmale, nuci, caju, miere, ulei de cocos și sare. Nu conține gluten. Produs congelat.
lei59,90 - -
Tort caramel
Migdale, fulgi de hrișcă, fulgi de cocos, curmale, caju, mesquite, ulei de cocos, nuci, cacao raw, pudră de vanilie și sare. Nu conține gluten sau miere. Produs congelat.
lei59,90 - -
Articol Preț Schimbare

Picked For You

Spaghetti with pesto sauce
Zucchini, avocado, walnuts, pine sprouts, basil, olive oil, lemon, garlic, salt. (200g)
lei20,90 - -
Lasagna lei22,90 - -
Hamburger lei22,90 - -
Pizza lei24,90 - -
Sushi lei23,90 - -

Recommended

Double chocolate cake
Sunflower seeds, almonds, oranges, dates, alkaline cocoa, walnuts, cashew nuts, coconut oil, raw cocoa, vanilla, cocoa butter, agave syrup, salt.
lei19,90 - -
Cashew cheese
Cashew, green onion, garlic, dill, lemon, inactive yeast flakes, salt. (150g)
lei16,90 - -

Most popular

Spinach soup
Zucchini, baby spinach, avocado, celery, onion, olive oil, parsley, lemon, salt. (250g)
lei15,90 - -
Fresh salad lei21,90 - -

Appetizers

Crackers lei7,90 - -
Crackers gluten free
Sunflower seeds, cashew, flaxseed, psylliumhusk, yeast flakes, oregano, salt, peppers, tomatoes, dried tomatoes. (50g)
lei7,90 - -
Guacamole lei17,90 - -
Olive pulp Kalamata
Kalamata olives, cashew, olive oil, garlic. (150g)
lei14,90 - -
Parsley paste
Parsley, cashew, sunflower seeds, lemon, garlic, salt. (150g)
lei14,90 - -
Raw salad with turmeric
Celery, sweet potato, carrot, cashew, lemon, turmeric, salt (150g)
lei14,90 - -
Vegetable sticks
Carrot, celery, peppers. (50g)
lei5,00 - -

Main course

Lasagna (Main course) lei22,90 - -
Spaghetti with tomato sauce
Zucchini, tomatoes, peppers, dried tomatoes, lemon, ginger, thyme, basil, chilly, parsley, garlic, white onion. (200g)
lei20,90 - -

Salads

Light salad lei21,90 - -
Mushroom salad lei21,90 - -

Soups

Gazpacho lei15,90 - -
Beech sponge soup
Cashew nuts, garlic, salt, pleurotus mushrooms, soy sauce, bay leaves, vinegar, thyme, chilly, honey(250g)
lei15,90 - -
Coconut soup
Coconut, garlic, turmeric, curry, salt, ginger, lemon, cucumber, tomatoes, peppers, mushrooms champignon, avocado. (250g)
lei15,90 - -
Pea soup
Green peas, lemon, avocado, garlic, parsley, dates, thyme, salt, pepper, olive oil. (250g)
lei15,90 - -

Cookies

Caramel stick
Cashew nuts, coconut oil, lucuma, dates, mesquite, cocoa butter, agave syrup, walnuts, salt, buckwheat flakes. (50g)
lei11,90 - -
Coconut stick
Coconut flakes, cocoa butter, coconut oil, vanilla powder, agave syrup, cocoa raw, salt. (50g)
lei11,90 - -
Digestive stick
Flaxseed, oatmeal, walnuts, prunes, dates, vanilla powder. (50g)
lei10,90 - -
Energy bar
Cashew nuts, dates, sunflower seeds, cranberries, goji, psyllium husk, oatmeal (50g)
lei10,90 - -
Energy bar with chocolate
Cashew nuts, dates, coconut, sunflower seeds, cranberry, raw cocoa, psyllium husk. (50g)
lei10,90 - -
Chocolate candies
Almonds, dates, coconut, psyllium husk, vanilla powder, raw cocoa, walnutst. (15g)
lei3,90 - -
Chia pudding
Coconut, chia seeds, cinnamon, vanilla powder, salt, honey, pomegranate, figs, dates. (150g)
lei14,90 - -
Caramele cu mentă lei2,90 - -
Mint caramels
Mesquite, lucuma, cashew nuts, vanilla powder, pistachio, coconut oil, salt, honey. (15g)
lei2,90 - -
Cinnamon rolls lei5,90 - -
Sweet bread
Cashew nuts, coconut, almonds, walnuts, dates, oatmeal, coconut oil, honey, raw cacao, vanilla powder, salt. (600g)
lei89,90 - -
Sweet bread on portion
Cashew nuts, coconut, almonds, walnuts, dates, oatmeal, coconut oil, honey, raw cacao, vanilla powder, salt. (100g)
lei16,90 - -
Cupcake choco crunchy lei11,90 - -
Cupcake with bananas
Cashews nuts, dates, bananas, buckwheat flakes, coconut flakes, coconut oil, honey, raw cacao, vanilla powder, walnuts, salt. (80g)
lei11,90 - -
Mint cupcake
Cashew nuts, almonds, dates, coconut oil, buckwheat flakes, honey, hemp seeds, lemon, raw cocoa, peppermint essential oil, spiruline, vanilla powder, salt. (80g)
lei11,90 - -
Berries cupcake
Dates, cashew nuts, walnuts, oranges, berries, coconut oil, honey, salt. (80g)
lei11,90 - -
Berries cupcake (Cookies) lei11,90 - -
Cupcake with blackberries and kiwi
Walnuts, cashew nuts, buckwheat flakes, cranberry, coconut, bananas, kiwi, coconut oil, spirulina, raisins, berries. (60g)
lei11,90 - -
Donuts with chocolate
Buckwheat flakes, dates, sunflower seeds, walnuts, raw cocoa, orange, salt, cocoa butter, coconut oil, agave syrup. (80g)
lei11,90 - -
Donuts with apple and caramels
Buckwheat flakes, dates, apples, walnuts, cinnamon, salt, cashew nuts, mesquite, coconut oil. (80g)
lei11,90 - -
Chocolate hearts
Cocoa butter, raw cocoa, agave syrup, coconut oil, mesquite, vanilla powder, salt. (15g)
lei2,90 - -
The squares with chocolate
Almonds, cashew nuts, dates, buckwheat flakes, coconut flakes, coconut oil, cocoa raw, vanilla powder, salt. (45g)
lei7,90 - -
Pie
Buckwheat flakes, walnuts, dates, psyllium husk, cashew nuts, lemon, honey, coconut oil, turmeric, vanilla powder, raisins, salt. (600g)
lei64,90 - -
Pie on portion
Buckwheat flakes, walnuts, dates, psyllium husk, cashew nuts, lemon, honey, coconut oil, turmeric, vanilla powder, raisins, salt. (100g)
lei10,90 - -
Cake with mint
Cashew nuts, almonds, dates, coconut oil, buckwheat flakes, honey, hemp seeds, lemon, raw cocoa, peppermint essential oil, spiruline, vanilla powder, salt, coconut oil, agave syrup. (65g)
lei9,90 - -
Tart with chocolate and caramel
Almonds, buckwheat flakes, coconut flakes, dates, cashew nuts, mesquite, coconut oil, walnuts, raw cocoa, vanilla powder, salt. (100g)
lei14,90 - -
Tart with lemon
Lemon, almonds, sunflower seeds, dates, walnuts, cashew nuts, honey, coconut oil, salt. (100g)
lei14,90 - -
Tiramisu lei19,90 - -
Rolls with chocolate
Sunflower seeds, walnuts, raw cocoa, agave syrup, vanilla powder, salt, dates, coconut oil, cashew nuts, cocoa butter. (700g)
lei89,90 - -
Rolls with chocolate on portion
Sunflower seeds, walnuts, raw cocoa, agave syrup, vanilla powder, salt, dates, coconut oil, cashew nuts, cocoa butter. (115g)
lei16,90 - -
Pudding with chia and matcha
Cashew, chia seeds, agave syrup, matcha, spirulina, salt, raw cocoa, banana. (170)
lei14,90 - -

Cakes

Choco crunchy cake
Walnuts, cashew nuts, dates, buckwheat flakes, almonds, dried plums, cranberry, raisins, coconut oil, honey, lemon, raw cocoa, vanilla powder, salt.
lei14,90 - -
Cake with chocolate and banana
Cashews nuts, dates, bananas, buckwheat flakes, coconut flakes, coconut oil, honey, raw cacao, vanilla powder, walnuts, salt
lei14,90 - -
Berries cake (Cakes)
Dates, cashew nuts, walnuts, oranges, berries, coconut oil, honey, salt, buckwheat flakes.
lei14,90 - -
Berries cake lei14,90 - -
Mint cake
cashew nuts, almonds, dates, coconut oil, buckwheat flakes, honey, hemp seeds, lemon, raw cocoa, peppermint essential oil, spiruline, vanilla powder, salt, coconut oil, agave syrup.
lei14,90 - -
Carrot cake
Cashew nuts, dates, carrots, figs, buckwheat flakes, coconut flakes, coconut oil, lemon, honey, cinnamon, salt.
lei14,90 - -
Delice cake
Walnuts, buckwheat flakes, dates, strawberries, cashew nuts, honey, lemon, coconut oil, raw cocoa, vanilla powder. (100g)
lei14,90 - -
Cinderella cake (Cakes) lei59,90 - -
Cinderella cake lei59,90 +lei45.00 +302.01%
Lemons cake
Lemon, almonds, sunflower seeds, dates, walnuts, cashew nuts, agave syrup, coconut oil, salt.
lei59,90 - -
Cake with caramel
Almonds, buckwheat flakes, coconut flakes, dates, cashew nuts, mesquite, coconut oil, walnuts, raw cocoa, vanilla powder, salt
lei59,90 - -
Act de Renunțare: PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.
Back to Top