bg-pattern

Restaurant Dada Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Restaurant Dada (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
Vizionați Restaurant Dada (RO) prețuri confirmate de PriceListo la următoarea locație:
Strada Matei Voievod 94, București, Municipiul București, RO
Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Restaurant Dada (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Restaurant Dada (RO)?

Burger de rață cu wedges

Burger de rață suculent combinat cu felii crocante pentru o întorsătură încântătoare a clasicului.

Spaghete nero di sepia AOP cu creveți

Spaghete bogate cu cerneală de calmar acoperite cu creveți plinuți pentru o explozie de arome oceanice.

Coaste de porc caramelizate cu wedges

Coaste de porc caramelizate servite cu felii aurii-maronii pentru un echilibru perfect între dulce și sărat.

Pulpă de rață confiată cu piure prăjit

Pulpă de rață confit însoțită de piure de cartofi crocant pentru o simfonie de arome și texturi.

Supă asiatică Tom-Yum-Goong cu creveți

Supa aromata si picanta Tom Yum Goong cu creveti suculenti pentru o experienta culinara din Orientul Indepartat.

Risotto cu fructe de mare

Risotto cremos cu fructe de mare cu aromele oceanului și orez Arborio perfect gătit.

Cum sunt prețurile la Restaurant Dada (RO)?

Aperitivele și supele variază între 20 de lei și 40 de lei, în timp ce felurile principale variază de obicei între 30 de lei și 70 de lei. Preparatele din paste și risotto se încadrează în intervalul de la 25 lei la 55 lei, iar garniturile au prețuri între 10 lei și 15 lei. Deserturile pot fi savurate cu aproximativ 25 de lei până la 30 de lei, iar băuturile variază de la 5 lei pentru băuturi răcoritoare până la 10 lei pentru sucuri și nectare de specialitate.

Care este programul Restaurant Dada (RO)?

Restaurantul Dada primește mesenii de la 10:30 la 22:00 în majoritatea zilelor. Duminica, se închid puțin mai devreme la 21:01, asigurând timp suficient pentru clienți să se bucure de ofertele lor delicioase.

Restaurantul Dada (RO) are meniu pentru copii?

Da, Restaurant Dada se adresează mesenilor mai tineri cu opțiuni precum Chifteluțe de curcan cu mozzarella, Tortilla Heaven (pentru 2) și Halloumi pe Jar, oferind opțiuni pentru copii fără a face compromisuri la calitate.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Restaurant Dada (RO)?

Absolut! Restaurantul Dada oferă mâncăruri precum Supa Vegana „Elixirul Primaverii” și Wok vegetarian pentru vegani și vegetarieni, în timp ce opțiunile fără gluten includ Salata Young MC și Broccoli sote cu roșii uscate și parmezan.

Pot comanda Restaurant Dada (RO) pentru livrare?

Da, Restaurant Dada oferă servicii de livrare prin intermediul site-ului său web și parteneri cu furnizori de livrare populari, asigurând accesibilitatea și comoditatea pentru clienți.

Cât de picante sunt preparatele servite de obicei la Restaurant Dada (RO)?

Nivelul de picant al preparatelor de la Restaurant Dada variază, în funcție de preferințe diferite. Clienții își pot comunica preferințele de condimente pentru a se asigura că masa lor se potrivește gusturilor lor.

Cine sunt concurenții Restaurantului Dada (RO)?

Spaghetteria Eataly (RO)

Spaghetteria Eataly în România oferă mâncăruri autentice italienești de spaghete preparate cu ingrediente de înaltă calitate.

Spaghetti Haus (RO)

Spaghetti Haus în România servește mâncăruri gustoase de spaghetti într-o atmosferă primitoare, amestecând rețetele tradiționale italienești cu specialități unice.

Burgheras (RO)

Burgheras este o destinație populară pentru burgeri în România, cunoscută pentru burgerii gourmet și garniturile tentante.

Burgheria (RO)

Burgheria în România servește burgeri delicioși făcuți cu ingrediente proaspete și locale, oferind o experiență satisfăcătoare.

Burgheria D'Agostino (RO)

Burgheria D'Agostino în România oferă burgeri inspirați italienește, cu un twist modern, care atrag palate diverse.

TAQUERIA Roman Plaza (RO)

TAQUERIA Roman Plaza este o taqueria renumită pentru preparatele sale autentice de tacos și alte specialități mexicane, oferind o experiență culinară autentică și vibrantă.

B3ton RestoBar (RO)

B3ton RestoBar este un bar și restaurant care oferă o varietate de preparate gustoase și băuturi răcoritoare, fiind un loc perfect pentru întâlniri cu prietenii sau pentru a petrece timp de calitate.


 

Category Restaurants
Restaurant Dada (RO) prices

Popular Restaurante