bg-pattern

Shaormeria Baneasa Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Shaormeria Baneasa (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 11, 2024

Articole cu cele mai apreciate la Shaormeria Baneasa (RO)
Ayran lei7,69

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
5.00
bazat pe 1 items ratings
RON prices currency
lei17.79
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Shaormeria Baneasa (RO) prețurile din 20 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Shaormeria Baneasa (RO)

Care sunt cele mai populare articole la Shaormeria Baneasa (RO)?

Shaorma Hatz

Acest fel de mâncare include pui fraged sau carne de vită învelită în pâine proaspăt coaptă, acoperită cu sosuri și legume.

Meniu Șnițel Copios

O masă cu șnițel, cartofi prăjiți și o băutură.

Meniu Savuros Krispy

Mâncare crocantă cu cartofi prăjiți și o băutură.

Doner Box cu pui/vită sau mix

Mâncare convenabilă cu pui, carne de vită sau amestec într-o cutie.

Chiflă cu pui/vită sau mix

Opțiune clasică cu carne fragedă într-o chiflă moale.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Shaormeria Baneasa (RO)?

Da, opțiunile vegetariene includ Baghetă cu legume, în timp ce veganii se pot bucura de Chiflă cu leguminoase. Persoanele sensibile la gluten pot opta pentru Orez cu legume.

Pot comanda Shaormeria Baneasa (RO) pentru livrare?

Da, Shaormeria Baneasa oferă livrare prin intermediul site-ului său web și prin intermediul furnizorilor de livrare precum Glovo, Uber Eats și Bolt Food.

Cum se prepară shawarma la Shaormeria Baneasa (RO)?

Shawarma se prepară prin condimentarea cărnii de înaltă calitate cu condimente, prăjirea lent pe o scuipă verticală până când se înmoaie, apoi feliind-o subțire pentru servire.

Ce opțiuni de carne sunt disponibile pentru shawarma la Shaormeria Baneasa (RO)?

Clienții pot alege dintre pui, carne de vită sau un amestec din ambele pentru shawarma lor.

Cum se fac sosurile la Shaormeria Baneasa (RO)?

Sosurile sunt făcute folosind ingrediente proaspete și rețete tradiționale, oferind o gamă largă de arome, de la maia cremoasă cu usturoi până la curry gustos.

Cine sunt concurenții Shaormeriei Baneasa (RO)?

Shaormeria Piri Piri (RO)

La Shaormeria Piri Piri, clienții se bucură de shaorma delicioasă în formă de farfurie sau wrap, însoțită de băuturi răcoritoare.

Shaormeria Ramino (RO)

Shaormeria Ramino oferă opțiuni delicioase de shaorma, cum ar fi Shaorma la lipie cu pui/vită sau mix mare și Meniu Savuros Krispy.

Shaormeria Trambita (RO)

Shaormeria Trambita este cunoscută pentru creațiile sale delicioase de shaorma, inclusiv Shaorma la lipie cu pui/vită sau mix și Meniu Șnițel Copios.

La Puicute (RO)

La Puicute este un restaurant specializat în shaorma, oferind o varietate de opțiuni delicioase cu carne de pui și alte ingrediente, servite în lipii proaspete și gustoase, pentru a satisface pofta clienților de gustări rapide și savuroase.

Mado (RO)

Mado este un alt local cunoscut pentru shaorma, oferind o gamă diversă de combinații și arome, de la clasicele variante cu carne de pui sau vită la opțiuni vegetariene sau cu alte ingrediente speciale, pentru a satisface gusturile tuturor clienților.

  

 

Category Restaurants
Shaormeria Baneasa (RO) prices

Popular Restaurante