Menu

Beta Data perubahan harga yang dipaparkan di bawah adalah perbezaan antara rekod sebelumnya dan terakhir dalam pangkalan data kami. Kedua-dua rekod boleh diperoleh daripada sumber yang berbeza, dan oleh itu, hanya boleh digunakan sebagai anggaran.
0.00
berdasarkan 0 items ratings
MYR prices currency
RM24.08
Harga Barang Purata

Anda sedang melihat purata Starbucks (MY) harga daripada 43 lokasi dalam pangkalan data kami.

Penafian:

PriceListo mengumpulkan maklumat harga sebenar daripada sumber seperti lawatan di tapak, tapak web perniagaan dan wawancara telefon. Harga yang dilaporkan pada halaman web ini berasal daripada satu atau lebih daripada sumber tersebut. Sememangnya, harga yang dilaporkan di tapak web ini mungkin tidak terkini dan mungkin tidak digunakan untuk semua lokasi jenama perniagaan tertentu. Untuk mendapatkan harga semasa, hubungi lokasi perniagaan individu yang anda minati.

Tentang Starbucks (MY)

Apakah item yang paling popular pada menu Starbucks (MY)?

Toffee Nut Crunch Latte

Espresso yang kaya, kacang toffee dan perisa kacang panggang, dihiasi dengan rangup kacang toffee.

Espresso Karamel Macchiato

Susu kukus, sirap vanila, espreso dan gerimis karamel untuk kombo yang manis dan berani.

Muffin Coklat Pisang

Muffin lembut dengan cip coklat dan kemanisan pisang asli.

Danish cendawan

Denmark coklat keemasan dengan cendawan tumis yang sedap di dalamnya.

Dolce Frappuccino® Asia

Espresso Roast dengan sos dolce dan susu, manis dan pedas.

Krim Berkrim Vienna Frappuccino®

Sos Vanila Mascarpone, krim putar, sos mocha, dan Serbuk Karamel Terbakar.

Bagaimanakah harga di Starbucks (MY)?

Harga antara lebih kurang RM 10.49 untuk Iced Caffé Americano hingga RM 22.79 untuk minuman istimewa. Pilihan Frappuccino® adalah antara RM 16.43 dan RM 22.79. Barangan roti adalah sekitar RM 5.48 hingga RM 10.27, dan pilihan Savory seperti Beef Ragu Pie mungkin berharga RM 12.58. Kek & Pencuci mulut, seperti Red Velvet, adalah lebih kurang RM 17.94.

Apakah waktu operasi Starbucks (MY)?

Starbucks (MY) biasanya dibuka sekitar 7:00 PG, waktu tutup berbeza mengikut lokasi, dengan sesetengah kedai beroperasi sehingga 10:00 malam atau lebih lewat.

Adakah Starbucks (MY) mempunyai menu kanak-kanak?

Walaupun Starbucks (MY) tidak mempunyai menu khusus untuk kanak-kanak, pilihan mesra kanak-kanak termasuk Donut² dan Banana Chocolate Muffin.

Apakah makanan istimewa di Starbucks (MY)?

Toffee Nut Crunch Latte menonjol sebagai item istimewa, menggabungkan espreso yang kaya dengan kacang toffee dan kacang panggang, dihiasi dengan crunch kacang toffee.

Adakah terdapat item menu Starbucks (MY) eksklusif yang tidak patut saya ketinggalan?

Jangan ketinggalan kopi eksklusif Coffee Nutty Frappuccino® daripada koleksi Minuman Ulang Tahun ke-25. Ia menampilkan espreso yang kaya, sirap berangan, sos berangan, dan coklat Ulang Tahun ke-25 yang lazat.

Bolehkah saya membeli biji kopi Starbucks (MY) untuk dibancuh di rumah?

Sudah tentu! Starbucks (MY) menawarkan pelbagai biji kopi untuk pembelian, membolehkan pelanggan menikmati pengalaman Starbucks di rumah.

Adakah terdapat pilihan untuk menyesuaikan pesanan di Starbucks (MY)?

Ya, Starbucks (MY) mengalu-alukan penyesuaian, membolehkan pelanggan melaraskan tahap kemanisan, memilih susu alternatif atau mengubah suai keamatan kopi.

Adakah terdapat tawaran kombo tersedia di Starbucks (MY)?

Ya, Starbucks (MY) kerap memperkenalkan tawaran kombo dan promosi, menawarkan pelanggan harga istimewa untuk gabungan minuman dan makanan ringan.

Apakah frappes yang mesti dicuba di Starbucks (MY)?

Manjakan diri dengan Asian Dolce Frappuccino® yang mesti dicuba, Chocolate Cream Chip Frappuccino®, dan Mango Passion Frappuccino® untuk pengalaman frappe yang menarik.

Apakah pastri terkenal yang ada pada Starbucks (MY)?

Starbucks (MY) terkenal dengan pastri seperti Banana Chocolate Muffin, Donut² dan Jumbo Croissant, menawarkan pelbagai hidangan lazat.

Siapakah pesaing Starbucks (MY)?

Bask Bear Coffee (MY)

Bask Bear Coffee di Malaysia adalah tempat yang nyaman dikenal dengan kopi berkualiti dan campuran artisanal, disertai dengan pastri yang memikat.

OldTown (MY)

OldTown, kegemaran tempatan di Malaysia, menawarkan kopi tradisional Ipoh putih dan menu yang pelbagai dengan hidangan tempatan dan antarabangsa, menjadikannya tempat pilihan untuk rasa keselesaan Malaysia.

Mykori Dessert Cafe (MY)

Mykori Dessert Cafe terkenal di Malaysia dengan pencuci mulut sejuk yang lazat, menyediakan tempat yang manis dengan pelbagai hidangan sejuk yang inovatif.

Baker's Cottage (MY)

Baker's Cottage di Malaysia adalah rangkaian pekari yang popular, menawarkan menu yang penuh dengan barang-barang baru yang dipanggang, dari buns kopi beraroma hingga pastri artisanal.

Auntie Anne's (MY)

Auntie Anne's di Malaysia terkenal dengan pretzel yang baru dipanggang dengan dip yang menggoda, menjadikannya tempat kegemaran bagi pencinta snek yang mencari perpaduan rasa manis dan masin.

Richiamo Coffee (MY)

Richiamo Coffee di Malaysia menonjol dengan suasana yang chic, menyajikan kopi istimewa dan snek ringan untuk pengalaman kopi yang berkelas.

The Coffee Bean & Tea Leaf (MY)

Tempat ini menjadi destinasi yang popular untuk menikmati minuman berkualiti sambil bersantai atau bekerja. Suasana yang selesa dan layanan yang mesra menjadikan The Coffee Bean & Tea Leaf pilihan utama untuk penggemar kopi dan teh di seluruh Malaysia.

 

 

 

 

 

Category Restaurants
Starbucks (MY) prices

Popular Restoran