bg-pattern

Starbucks Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Starbucks (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 11, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei22.48
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Starbucks (RO) prețurile din 20 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Starbucks (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Starbucks (RO)?

Latte Duet

Espresso fin combinat cu lapte cremos abur și un topping delicat din spumă.

Alb-negru

Espresso bogat, lapte mătăsos și o notă de dulceață combinate pentru un răsfăț de lux.

Mic dejun Duo

Micul dejun energizant combinat cu cafea sau ceai la alegere pentru un început perfect de dimineață.

Mic de jun american

Ouă clasice, slănină și pâine prăjită pentru un mic dejun copios și satisfăcător.

Smoothie de avonare

Smoothie răcoritor, plin de arome fructate și bunătate sănătoasă.

Croissant șuncă și brânză

Croissant cu fulgi umplut cu șuncă și brânză topită pentru un răsfăț delicios.

Cum sunt prețurile la Starbucks (RO)?

Prețurile la Starbucks (RO) variază, băuturile variind de la aproximativ 15 lei până la 35 lei, iar produsele alimentare au prețuri de obicei între 5 și 25 lei.

Care sunt programul Starbucks (RO)?

Starbucks (RO) deschide de obicei în jurul orei 7:00 și se închide în jurul orei 21:00 în zilele lucrătoare, cu variații în funcție de locație și de weekend.

Starbucks (RO) are un meniu pentru copii?

Da, Starbucks (RO) oferă opțiuni pentru copii, cum ar fi Porție 3 Clătite Americane, Croissant pentru copii cu brânză și Cookie Chip Chocolate.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Starbucks (RO)?

Starbucks (RO) satisface diverse nevoi alimentare cu produse precum brioșă vegană cu lămâie și zmeură, focaccia vegetală cu mozzarella și prăjitură de ciocolată fără gluten.

Pot comanda Starbucks (RO) pentru livrare?

Da, Starbucks (RO) poate fi comandat pentru livrare prin intermediul site-ului oficial sau al furnizorilor de livrare precum Glovo, Uber Eats și Bolt Food.

Îmi pot personaliza comanda la Starbucks (RO)?

Cu siguranță! Starbucks (RO) salută personalizarea în funcție de preferințe

Există opțiuni fără zahăr la Starbucks (RO)?

Da, Starbucks (RO) oferă siropuri fără zahăr și băuturi neîndulcite.

Cum colectează recompensele Starbucks (RO)?

Clienții pot colecta recompense Starbucks (RO) prin înscrierea la programul Starbucks Rewards și câștigând stele pentru achiziții.

Care sunt unele alimente populare la Starbucks (RO)?

Produsele alimentare populare de la Starbucks (RO) includ Focaccia cu Mozzarella, Croissant cu șuncă și brânză, Salată de paste cu pui și diverse prăjituri și produse de patiserie.

Cum îmi răscumpără recompensa Starbucks (RO) de ziua mea?

Clienții își pot răscumpăra recompensa de naștere Starbucks (RO) informând barista și scanând cardul sau aplicația înregistrată.

Cine sunt concurenții Starbucks (RO)?

Cafevino (RO)

Cafevino în România oferă un meniu diversificat ce include cafele speciale, ceaiuri revigorante și produse de patiserie delicioase, fiind o opțiune populară atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori.

Caffe Bordo (RO)

Caffe Bordo îi încântă pe clienți cu atmosfera sa primitoare și un meniu ce include o varietate de cafele artizanale, sandwich-uri gourmet și deserturi decadente, creând un refugiu primitor pentru iubitorii de cafea din România.

Caffe by Courtyard (RO)

Caffe by Courtyard în România servește o selecție de cafele premium, produse de patiserie proaspăt coapte și gustări ușoare într-un decor modern și elegant, satisfăcând gusturile pretențioase ale iubitorilor de cafea urbani.

Caffe Citta (RO)

Caffe Citta este renumit pentru amestecurile sale autentice de cafea italiană, gelato artizanal și produse tradiționale de patiserie, oferind o experiență autentică a Italiei chiar în inima orașelor aglomerate din România.

Caffe Da'mask (RO)

Caffe Da'mask surprinde esența ospitalității orientale cu cafelele sale aromate, ceaiurile exotice și aromele tentante de narghilea, oferind o experiență unică și vibrantă pentru clienții din România.

Caffe Ritazza (RO)

Caffe Ritazza îi cucerește pe clienți cu atmosfera sa primitoare și un meniu ce include o gamă largă de creații de cafea, produse de patiserie proaspăt coapte și gustări sărate, perfecte pentru o scurtă pauză sau o odihnă relaxantă.

Caffeera (RO)

Caffeera se remarcă prin abordarea sa artizanală a cafelei, oferind băuturi atent pregătite din boabe de cafea special selecționate din întreaga lume, atrăgând iubitorii de cafea în căutare de o experiență cu adevărat excepțională în România.

 

 

Category Restaurants
Starbucks (RO) prices

Popular Restaurante