bg-pattern

Stefano Pizza Menü Árak (HU)

Ellenőrzött árak

A PriceListo nem áll kapcsolatban Stefano Pizza (HU)

Menu

Béta Az alábbiakban megjelenített árváltozási adatok az adatbázisunkban szereplő előző és utolsó rekord közötti különbségek. A két rekord származhat különböző forrásokból, és mint ilyenek, csak becslésként használhatók.
0.00
alapján 0 items ratings
HUF prices currency

Ön nézi átlagos Stefano Pizza (HU) árak tól től 2 helyek adatbázisunkban.

Jogi nyilatkozat:

A PriceListo a tényleges árinformációkat olyan forrásokból gyűjti össze, mint például a helyszíni látogatások, az üzleti webhelyek és a telefonos interjúk. Az ezen a weboldalon közölt árak egy vagy több ilyen forrásból származnak. Természetesen előfordulhat, hogy az ezen a weboldalon közölt árak nem aktuálisak, és nem vonatkoznak egy adott üzleti márka minden helyére. Az aktuális árak megtekintéséhez vegye fel a kapcsolatot az Önt érdeklő vállalkozási hellyel.

Ról ről Stefano Pizza (HU)

Melyek a legnépszerűbb tételek a Stefano Pizza (HU) menüjében?

New York-i pizza

Klasszikus paradicsomszósszal, mozzarellával és prémium feltétekkel.

VELÉZIA

Olasz ízek keveréke paradicsomszósszal, mozzarellával és válogatott feltétekkel.

PROSCIUTTO

Ízletes olasz sonka paradicsomszósszal és mozzarellával.

STEFANO

Az egyedi pizza, a prémium feltétek egyedülálló keveréke.

GAMBARETTI

Tenger gyümölcsei garnélarákkal, paradicsomszósszal és mozzarellával.

FAVORITA

Gondosan válogatott összetevők kiegyensúlyozott keveréke.

CAPRICCIOSA

Klasszikus olasz articsókkal, sonkával, gombával és olajbogyóval.

Milyenek az árak a Stefano Pizzában (HU)? Adjon meg kategóriánkénti becslést.

A Stefano Pizza (HU) változatos lehetőségeket kínál. A pizzák 2590 és 4490 forint között, a tészták 1050 és 2695 forint között, az italok pedig 495 és 144 000 forint között vannak prémium választékban.

Milyen nyitvatartással üzemel a Stefano Pizza (HU)?

A Stefano Pizza (HU) hétköznapokon általában 11:00 és 23:00 óra között, hétvégén pedig 11:00 órától éjfélig tart nyitva.

A Stefano Pizzának (HU) van gyerekmenüje?

Igen, a Stefano Pizza (HU) a fiatalabb étvágyat is kielégíti olyan lehetőségekkel, mint a "Kis Calzone" és az olyan elragadó desszertekkel, mint a "Nagy Cannoli".

Vannak vegán, vegetáriánus vagy gluténmentes ételek a Stefano Pizzában (HU)?

A Stefano Pizza (HU) különféle diétáknak felel meg. Próbálja ki a "VEGETARIANA" pizzát vegánoknak, a gluténmentes kéreg opciót vagy a "ZENTE" pizzát füstölt lazaccal, kapribogyóval és krémsajttal.

Rendelhetnek Stefano Pizzát (HU) házhozszállításra?

Teljesen! Az ügyfelek kényelmesen megrendelhetik a Stefano Pizzát (HU) kiszállításra a hivatalos weboldalon vagy olyan platformokon keresztül, mint a Wolt, a Netpincér és a Glovo.

Tudják ajánlani a Stefano Pizza (HU) jellegzetes pizzáját?

Biztosan! A Stefano Pizza (HU) a jellegzetes "STEFANO" pizzát ajánlja, amely a prémium feltétek egyedülálló keveréke a jellegzetes és emlékezetes élmény érdekében.

Milyen a kéreg a Stefano Pizzában (HU) – vékony és ropogós vagy vastag és tésztás?

A Stefano Pizza (HU) mindkét lehetőséget kínálja. Válassz vékonyat és ropogósat az elragadó ropogóshoz, vagy vastagabb, tésztásabb héjat a kiadósabb alaphoz.

Vannak egyedi feltétek vagy ízkombinációk a Stefano Pizza (HU) étlapján?

Teljesen! Próbálja ki az ötletes "ZENTE" pizzát füstölt lazaccal, kapribogyóval és krémsajttal az egyedi ízélményért.

Milyen sajtot használnak a Stefano Pizza (HU) pizzáiban?

A Stefano Pizza (HU) kiváló minőségű mozzarella sajtot használ, amely szájban olvadó állagáról és enyhe ízéről ismert.

A Stefano Pizza (HU) ismert valamilyen desszert kínálatáról?

Biztosan! A Stefano Pizza (HU) olyan édes finomságokat kínál, mint a "Kis Cannoli" – egy kicsi, de kényeztető cannoli édes ricotta krémmel töltve.

Rendelhetnek-e rendezvényeket vagy partikat a Stefano Pizzában (HU)?

Igen, a Stefano Pizza (HU) barátságos teret biztosít rendezvényeknek és buliknak. Személyre szabott megállapodásokért forduljon a Stefano Pizzához.

Kik a Stefano Pizza (HU) versenytársai?

Pizza NOW (HU)

A Pizza NOW Magyarországon a gyors kiszolgálásról ismert, változatos menüvel, mint a klasszikus Margherita és az újszerű Pizza Bella.

Pizza Padre (HU)

A Pizza Padre Magyarországon az ügyfelek által gyakran visszatértekért híres, mivel olyan egyedi feltétekkel rendelkező művészi pizzákat kínál, mint a népszerű Padre Special.

Pizza Panda (HU)

A Pizza Panda Magyarországon a családbarát légköréről és a sokak által kedvelt Panda Supreme típusú, húsos, zöldséges és sajtos pizza kínálatáról híres.

Pizza Papito (HU)

Magyarországon a Pizza Papito a bátor és fűszeres ízek specializációjáról ismert, a Papito Inferno pizza pedig kiemelkedő választás azok számára, akik élénk ízvilágra vágynak

Pizza Passata (HU)

A Pizza Passata Magyarországon a minőségi összetevőkre való összpontosításáról híres, a Passata Special pedig olyan gondosan kiválasztott feltéteket kínál, amelyek fokozzák a pizza élményét.

Pizza Pazza (HU)

Magyarországon a Pizza Pazza a kreativitásra helyezi a hangsúlyt, ahol a vendégek élvezhetik a Pizza Pazza Creation fantáziadús választékát, amely tükrözi a pizzéria elkötelezettségét az innováció és az íz iránt.

Pizza Hut (HU)

Pizza Hut Magyarországon ismert és népszerű pizzaétterem, amely széles választékban kínálja az olasz stílusú pizzákat és más ételválasztékait. Friss és minőségi összetevőkből készülő ételeik, valamint barátságos kiszolgálásuk miatt kedvelt a vásárlók körében.

 

 

 

 

Category Restaurants
Stefano Pizza (HU) prices

Popular Éttermek