bg-pattern

Submarine Burger Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s Submarine Burger (HR)

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek Submarine Burger (HR) cijene iz 6 lokacije u našoj bazi podataka.

Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko Submarine Burger (HR)

Koje su najpopularnije stavke na meniju Submarine Burger (HR)?

Monster Burger

Kolosalni Monster Burger je najbolji izbor, miješajući visokokvalitetnu govedinu, svježe povrće i prepoznatljivi umak za savršenu harmoniju.

Smokehouse Burger Double

Za ljubitelje okusa dima, Smokehouse Burger Double nudi dvostruko dimljene dobrote i sočne goveđe pljeskavice.

Tartuf Grana Padano

Uljepšajte svoj obrok prilogom Grana Padano od tartufa, kulinarskim draguljem s aromom tartufa i Grana Padano sirom.

Veganski klizači

Vegan Sliders, izrađeni s Beyond Meat, pokazuju predanost Submarine Burgera različitim opcijama biljnog porijekla.

Burger Junior

Skrojen za mlađe posjetitelje, Burger Junior nudi prepoznatljive okuse u ponudi manje veličine prilagođenoj djeci.

Superfood Vegan Burger Double

Superfood Vegan Burger Double, s dvostrukim Beyond Meat pljeskavicama, zadovoljava preferencije biljnog porijekla kao zadovoljavajuću alternativu.

Kakve su cijene u Submarine Burgeru (HR)?

Cijene u Submarine Burgeru (HR) su povoljne. Burgeri se kreću od 7,17 € do 12,48 €, veganske opcije od 7,96 € do 13,27 €, a prilozi i craft piva doprinose dobro zaokruženom iskustvu.

Koje je radno vrijeme Submarine Burgera (HR)

Submarine Burger (HR) otvara se u 11:00 radnim danom i 12:00 h vikendom, zatvara u 23:00 h radnim danom i 23:30 h vikendom. Za najnovije informacije kupci mogu provjeriti službenu web stranicu.

Ima li Submarine Burger (HR) dječji meni?

Iako ne postoji poseban jelovnik za djecu, Submarine Burger (HR) nudi Burger Junior—hamburger manje veličine prilagođen djeci.

Postoje li veganske, vegetarijanske ili opcije bez glutena u Submarine Burgeru (HR)?

Submarine Burger (HR) zadovoljava različite prehrambene preferencije. Vegani mogu uživati u opcijama kao što su Vegan Sliders, vegetarijanci imaju izbor kao što je Italian Burger Single, a zalogajnice osjetljive na gluten mogu se odlučiti za hamburgere bez tradicionalnih peciva.

Mogu li naručiti Submarine Burger (HR) za dostavu?

Da, kupci mogu povoljno naručiti Submarine Burger (HR) za dostavu putem službene web stranice. Dostavljači kao što su Wolt, Glovo i Bolt Food također nude dostavu na kućni prag.

Po čemu se Submarine Burger (HR) razlikuje od tradicionalnih hamburgera?

Submarine Burger (HR) ističe se jedinstvenim jelovnikom koji nudi inventivne sastojke i kombinacije okusa, od kolosalnih proporcija u Monster Burgeru do bogate strane s tartufima Grana Padano.

Koji su ključni sastojci Submarine Burgera (HR)?

Uobičajeni sastojci uključuju visokokvalitetne goveđe pljeskavice, svježe povrće i posebno izrađene umake. Veganske opcije koriste Beyond Meat kao biljnu alternativu.

Je li Submarine Burger (HR) ljuta ili blaga opcija?

Submarine Burger (HR) nudi niz profila okusa. Opcije poput Original Burger Single pružaju blaži okus, dok druge, poput French Burger Single, dodaju dašak topline.

Mogu li prilagoditi nadjeve i začine na Submarine Burgeru (HR)?

Apsolutno, Submarine Burger (HR) potiče prilagodbu. Kupci mogu personalizirati svoje hamburgere odabirom iz raznih dodataka i začina.

Kako se Submarine Burger (HR) obično poslužuje – pečen na žaru ili pržen?

Submarine Burger (HR) obično se poslužuje pečen na žaru, prikazujući klasičnu tehniku kuhanja koja poboljšava okus i teksturu pljeskavica.

Postoji li neki poseban umak uz Submarine Burger (HR)?

Da, Submarine Burger (HR) ima poseban umak osmišljen kako bi poboljšao cjelokupno iskustvo okusa, koji varira ovisno o odabranom hamburgeru.

Koji se prilozi ili prilogi dobro slažu uz Submarine Burger (HR)?

Prilozi kao što je Grana Padano s tartufima i salate kao što je Submarine Caesar pružaju osvježavajuću ravnotežu izdašnim hamburgerima, osiguravajući ugodan i zadovoljavajući obrok.

Tko su konkurenti Submarine Burgeru (HR)?

Bull Burger (HR)

Bull Burger je omiljeni restoran u Hrvatskoj, poznat po raznovrsnom jelovniku visokokvalitetnih hamburgera.

Burger Bar - Miramarska (HR)

Burger Bar na Miramarskoj ulici lokalna je poslastica s klasičnim i specijalnim hamburgerima pripremljenim do savršenstva.

Burger Bar - Novi Zagreb (HR)

Novozagrebački ogrankak Burger Bara živahno je središte, poznato po raznolikom jelovniku koji nudi inventivne kombinacije i omiljene klasične burgere.

Burger Bar - Zavrtnica (HR)

Smješten na Zavrtnici, Burger Bar je popularna destinacija u Hrvatskoj, koja poslužuje raznovrsne i ukusne burgere s predanošću kvaliteti.

Burger Bar Astoria (HR)

Burger Bar Astoria, centralno smješten, ističe se popularnim jelovnikom koji nudi raznolike i ukusne burgere, čineći ga vrhunskim izborom kako za domaće stanovnike tako i za posjetitelje.

 

Category Restaurants
Submarine Burger (HR) prices

Popular Restorani