bg-pattern

Submarine Superfood Salads Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s Submarine Superfood Salads (HR)

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek Submarine Superfood Salads (HR) cijene iz 4 lokacije u našoj bazi podataka.

Skoči na odjeljak
Pokazati Sakriti
Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko Submarine Superfood Salads (HR)

Koje su najpopularnije stavke na jelovniku Submarine Superfood Salads (HR)?

Podmornica Cezar s piletinom (Velika)

Obilni klasik s zelenom salatom, piletinom na žaru, parmezanom i Cezar preljevom.

Podmornica Cezar s piletinom (Mala)

Manja verzija za ljubitelje klasičnog Cezara u skromnijoj porciji.

Caprese s avokadom i piletinom (Velika)

Prekrasna mješavina kremastog avokada, piletine, rajčice, mozzarelle i glazure od balzama.

Pileći Caprese s avokadom (Mala)

Ista ukusna kombinacija u manjoj, lakšoj verziji.

Podmornica Cezar (Velika)

Bezvremenski favorit, s romainom, parmezanom, krutonima i Cezar preljevom.

Kakve su cijene u Submarine Superfood Salads (HR)?

Cijene u Submarine Superfood Salads (HR) zadovoljavaju različite preferencije. Za veće porcije Velike, cijene se kreću od 56,00 € do 68,00 €, dok manje porcije Mala dolaze po jeftinijim 24,00 € do 30,00 €. Kategorija Superfood Salads usklađena je s istom cjenovnom strukturom, osiguravajući pristupačnost u cijelom jelovniku.

Koje je radno vrijeme Submarine Superfood Salads (HR)?

Submarine Superfood Salads (HR) prima posjetitelje od 10:00 do 21:00, pružajući brojne mogućnosti za ručak i večeru, osiguravajući fleksibilnost za raznolike rasporede.

Ima li Submarine Superfood Salads (HR) jelovnik za djecu?

Iako ne postoji poseban jelovnik za djecu, Submarine Superfood Salads (HR) nudi manje porcije salata kao što su Submarine Caesar (Mala) i Caprese s avokadom i piletinom (Mala), prikladne za mlađe nepce.

Postoje li veganske, vegetarijanske ili opcije bez glutena u Submarine Superfood Salads (HR)?

Submarine Superfood salate (HR) služe za raznoliku prehranu. Vegetarijanske i veganske opcije uključuju Submarine Caesar bez mesa (superfood salate) i biljni California Dream. Gosti koji su osjetljivi na gluten mogu uživati u salatama koje sadrže sastojke bez glutena.

Mogu li naručiti Submarine Superfood Salads (HR) za dostavu?

Da, posjetitelji mogu jednostavno naručiti Submarine Superfood Salads (HR) za dostavu putem službene web stranice. Restoran surađuje s popularnim dobavljačima dostave, osiguravajući besprijekornu uslugu za one kod kuće ili u uredu.

Koje su Submarine Superfood salate (HR) najpopularnije među kupcima?

Omiljeni kupci uključuju Submarine Caesar s piletinom (i Velika i Mala), Caprese s avokadom (i Velika i Mala) i osvježavajući California Dream.

Postoje li posebne akcije ili popusti na Submarine Superfood salate (HR)?

Submarine Superfood Salads (HR) nudi periodične akcije i popuste. Ostanite ažurirani na službenoj web stranici i kanalima društvenih medija za uzbudljive ponude i vremenski ograničene ponude.

Kolike su porcije Submarine Superfood Salads (HR)?

Porcije u Submarine Superfood Salads (HR) zadovoljavaju različite apetite. Velika opcija nudi izdašne porcije, dok Mala porcija nudi umjereniju veličinu.

Postoji li mogućnost prilagođavanja narudžbi u Submarine Superfood Salads (HR)?

Da, Submarine Superfood Salads (HR) prilagođava se individualnim preferencijama, dopuštajući prilagodbu narudžbi prema osobnom ukusu.

Postoje li kombinirane ponude u Submarine Superfood Salads (HR)?

Submarine Superfood Salads (HR) nudi kombinirane ponude za dobro zaokruženo iskustvo objedovanja, omogućujući kupcima da svoje omiljene salate spare s drugim stavkama jelovnika.

Ima li Submarine Superfood Salads (HR) usluge cateringa?

Da, Submarine Superfood Salads (HR) pruža usluge cateringa, prilagođava pakete za događaje, osiguravajući zdrav i ukusan namaz.

Tko su konkurenti Submarine Superfood Salads (HR)?

Salad Bar Garden Box (HR)

Garden Box u Hrvatskoj nudi iskustvo prilagodljivog salad bara, omogućavajući posjetiteljima da stvaraju personalizirane salate iz raznolike ponude sastojaka.

Salad Garden (HR)

Salad Garden u Hrvatskoj je proslavljen zbog svojih živopisnih i kreativnih salata koje uključuju raznovrsno povrće, proteine i umake, pružajući osvježavajuće i zdravstveno osviještene doživljaje blagovanja.

Salate&Co (HR)

Salate&Co u Hrvatskoj se ističe raznolikim jelovnikom salata i zdjela, gdje posjetitelji mogu uživati u nizu nutritivnih opcija, uključujući signature salate i prilagodljive izbore koji odgovaraju individualnim preferencama.

Veg - Split (HR)

Veg u Splitu, Hrvatska, vegetarianima nudi raj, poznat po svojim biljnim kreacijama koje ističu bogate okuse lokalnih sastojaka.

Veg (HR)

Veg u Hrvatskoj prepoznat je po svojoj ponudi vegetarijanskih jela, uključujući raznoliki izbor biljnih jela i salata koje zadovoljavaju rastuću potražnju za ukusnim bezmesnim opcijama.

 

Category Restaurants
Submarine Superfood Salads (HR) prices

Popular Restorani