Menu

Beta Prisendringsdata vist nedenfor er forskjellen mellom forrige og siste post i vår database. De to postene kan utledes fra forskjellige kilder, og bør derfor kun brukes som estimater.
2.75
basert på 2 items ratings
NOK prices currency
kr91.70
Gjennomsnittlig varepris

Du ser på gjennomsnitt Subway (NO) priser fra 36 steder i vår database.

Ansvarsfraskrivelse:

PriceListo samler faktisk prisinformasjon fra kilder som besøk på stedet, forretningsnettsteder og telefonintervjuer. Prisene som er rapportert på denne nettsiden stammer fra en eller flere av disse kildene. Naturligvis kan det hende at prisene som er rapportert på denne nettsiden ikke er gjeldende, og de gjelder kanskje ikke for alle lokasjoner for et gitt forretningsmerke. For å få gjeldende priser, ta kontakt med det enkelte forretningsstedet som er av interesse for deg.

Om Subway (NO)

Hvordan er prisene hos Subway (NO)?

Prisene varierer. En 15 cm sandwich varierer fra kr53,95 til kr93,83, og en 30cm sandwich er mellom kr117,67 og kr165,56. Wraps koster kr 81,60 til kr 128,60. Tilbehør, som informasjonskapsler, er rundt kr17,68 til kr18,00, mens drikkevarer varierer fra kr29,18 til kr45,00.

Hva er åpningstidene til Subway (NO)?

Timene varierer. Vanligvis åpner noen steder kl. 10.00 og stenger rundt kl. 21.00. Sjekk spesifikke grener for nøyaktige timer.

Har Subway (NO) en barnemeny?

Ingen dedikert barnemeny, men mindre smørbrød på 15 cm passer for barn. De kan tilpasse med sine foretrukne ingredienser.

Er det veganske, vegetariske eller glutenfrie alternativer på Subway (NO)?

Ja. Alternativer inkluderer Veggie Delite og Spicy Vegan for plantebaserte valg. Glutenfrie alternativer kan inkludere salater eller smørbrød på glutenfritt brød.

Kan jeg bestille Subway (NO) for levering?

Ja, gjennom nettstedet eller plattformer som Just Eat, Wolt og Uber Eats.

Har Subway (NO) varme drikker?

Ja, byr på kaffe og te.

Har de kombinasjonsalternativer på Subway (NO)?

Ja, kombinasjoner inkluderer smørbrød eller wraps med en drink og en side som informasjonskapsler eller chips.

Har Subway (NO) cateringtjenester?

Ja, cateringtjenester tilbyr festplater til arrangementer.

Hvilke drikkevarer er tilgjengelig på Subway (NO)?

Brus som Pepsi, Solo og 7'up, sammen med vannalternativer og te med smak.

Hvilke tilbehør og tilbehør er tilgjengelig på Subway (NO)?

Informasjonskapsler som White Chip Macadamia Nut Cookie og Double Chocolate Cookie Vegan.

Hvem er konkurrentene til Subway (NO)?

Burger King (NO)

Burger King i Norge tilbyr en variert meny med populære elementer som Chili Mayo Bacon King og Gourmet Grill Steakhouse. Med flere filialer over hele Norge imøtekommer de et bredt publikum som søker smakfullt, flammegrillet gods og ikoniske favoritter som WHOPPER®.

Domino's (NO)

Domino's i Norge er kjent for sitt brede utvalg av pizzaer, inkludert klassikere som Margherita og Pepperoni. Med mange filialer er de et naturlig valg for pizzaentusiaster som ønsker rask levering og et utvalg av smaksrike alternativer.

McDonald's (NO)

McDonald's i Norge står som en kjær fastfood-gigant, kjent for sin ikoniske Big Mac og McNuggets. Med utbredte lokasjoner forblir det et kjent valg for de som lengter etter den klassiske smaken av McDonald's verdensomspennende favoritter.

Burger & Pizzacompaniet (NO)

Burger & Pizzacompaniet i Norge presenterer en fusjon av burgere og pizzaer, med favoritter som BBQ Bacon Cheeseburger og Meat Lover's Pizza. Med tilstedeværelse i Norge tilbyr de en variert meny som imøtekommer både burger- og pizzalyster.

Burger Arena (NO)

Burger Arena i Norge skiller seg ut med sitt utvalg av gourmetburgere, som Blue Cheese Bacon Burger. Med drift i Norge gir de en unik spiseopplevelse for de som ønsker å utforske utover tradisjonelle fastfood-alternativer.

Burger Bite (NO)

Burger Bite i Norge er anerkjent for sitt utvalg av klassiske og signaturburgere, med alternativer som Bacon & Cheese Deluxe Burger. Med drift i Norge appellerer de til burgerentusiaster som ønsker en tilfredsstillende og rett-fram fastfood-opplevelse.


Category Restaurants
Subway (NO) prices

Popular Restauranter