Menu

Beta Podatki o spremembi cene, prikazani spodaj, so razlika med prejšnjim in zadnjim zapisom v naši bazi podatkov. Oba zapisa bi lahko bila izpeljana iz različnih virov in bi se kot taka morala uporabljati samo kot ocene.
0.00
temelji na 0 items ratings
EUR prices currency

Ogledujete si povprečno Subway (SI) cene od 9 lokacije v naši bazi podatkov.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

PriceListo zbira dejanske informacije o cenah iz virov, kot so obiski na kraju samem, poslovna spletna mesta in telefonski intervjuji. Cene, navedene na tej spletni strani, izhajajo iz enega ali več teh virov. Seveda cene, navedene na tem spletnem mestu, morda niso aktualne in morda ne veljajo za vse lokacije določene poslovne blagovne znamke. Za pridobitev trenutne cene se obrnite na posamezno poslovno lokacijo, ki vas zanima.

O Subway (SI)

Kje se nahaja Subway (SI) v Sloveniji?

Subway (SI) ima več lokacij po Sloveniji, vključno z restavracijami v večjih mestih, nakupovalnih centrih in ob prometnih poteh.

Kakšen je delovni čas Subway (SI)?

Delovni čas Subway (SI) se lahko razlikuje glede na lokacijo, vendar večina restavracij obratuje od zgodnjih jutranjih ur do pozne noči. Za natančne informacije o delovnem času posamezne restavracije priporočamo, da obiščete uradno spletno stran ali pokličete izbrano lokacijo.

Kateri so najbolj priljubljeni sendviči v Subway (SI)?

Med najbolj priljubljene sendviče v Subway (SI) spadajo sendviči z različnimi vrstami svežega kruha, nadevi, zelenjavo in omakami. Najbolj priljubljeni sendviči vključujejo B.L.T., Subway Club, Chicken Teriyaki in Italian B.M.T.

Ali je v Subway (SI) na voljo vegetarijanska in veganska hrana?

Da, v Subway (SI) je na voljo široka ponudba vegetarijanskih in veganskih sendvičev. Gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami svežega kruha, zelenjave, sirov in omak.

Ali Subway (SI) ponuja brezglutenske možnosti sendvičev?

Da, v Subway (SI) je na voljo možnost naročila brezglutenskega kruha za sendviče. Za več informacij o brezglutenskih možnostih se obrnite na osebje restavracije.

Ali je v Subway (SI) možno naročiti sendvič po meri?

Da, v Subway (SI) je možno naročiti sendvič po meri, kjer lahko gostje izbirajo med različnimi vrstami kruha, nadevi, zelenjavo in omakami ter tako sestavijo svoj popoln sendvič.

Ali Subway (SI) ponuja možnost dostave hrane?

Da, v Subway (SI) je na voljo možnost dostave hrane preko sodelujočih dostavnih storitev. Za več informacij o dostavi hrane se obrnite na izbrano restavracijo.

Ali je v Subway (SI) možno plačilo s kreditnimi karticami?

Da, v Subway (SI) sprejemajo plačila s kreditnimi karticami, debetnimi karticami in gotovino. Možno je tudi plačilo s stikom.

Ali Subway (SI) ponuja brezplačen Wi-Fi za goste?

Da, Subway (SI) ponuja brezplačen Wi-Fi za vse svoje goste. Povezava je običajno na voljo vsem obiskovalcem restavracije.

Ali je v Subway (SI) na voljo otroški meni?

Da, v Subway (SI) je na voljo tudi otroški meni, ki vključuje manjše porcije sendvičev in prilog, prilagojene otrokom.

Ali je v Subway (SI) na voljo brezplačen dodatek k sendviču?

Da, v Subway (SI) lahko gostje brezplačno dodajo različne dodatke k sendvičem, kot so zelenjava, sir, omaka in začimbe, po želji.

Ali je v Subway (SI) na voljo možnost rezervacije miz?

Ne, v Subway (SI) običajno ni potrebna rezervacija miz, saj gre za hitro prehrano, kjer gostje sami izberejo in naročijo svoje jedi.

Ali Subway (SI) ponuja darilne bone?

Da, Subway (SI) ponuja darilne bone, ki so odlično darilo za ljubitelje sendvičev in hitre prehrane. Darilne bone lahko kupite v restavraciji ali preko njihove spletne strani.

Ali je v Subway (SI) možno dobiti informacije o alergenih v hrani?

Da, v Subway (SI) je na voljo informacije o alergenih v hrani. Osebje restavracije vam lahko pomaga pri izbiri jedi, ki ustrezajo vašim prehranskim potrebam.

Kdo so najboljši konkurenti restavracije Subway (SI)?

KFC (SI)

KFC ponuja hrustljave piščančje jedi in priljubljene priloge.

McDonald's (SI)

McDonald's ponuja klasične hitre prehrane, kot so burgerji, pomfri in milkshaki.

Sendvičarna Velenje (SI)

Je priljubljena destinacija za okusne sendviče in lahke prigrizke v Velenju, ki jih odlikujejo sveže sestavine in raznolike kombinacije.

Black Swan Burger (SI)

Je znana burgerja v Sloveniji, ki ponuja izvirne burgerje s svežimi sestavinami in edinstvenimi okusi, ki zadovoljijo vsak okus.

Panini King (SI)

Je specializirana restavracija v Sloveniji, ki ponuja raznolike in okusne panine ter sendviče, pripravljene po naročilu s svežimi sestavinami.

Kavarna Dolce Vita (SI)

Je priljubljena kavarna v Sloveniji, ki ponuja širok izbor sveže pripravljenih kavnih napitkov, sladic in lahkih prigrizkov v prijetnem okolju.

Category Restaurants
Subway (SI) prices

Popular Restavracije