bg-pattern

Sushi Room Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Sushi Room (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Sushi Room (RO) prețurile din 3 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Sushi Room (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Sushi Room (RO)?

Rula curcubeu

Rula de sushi colorată cu pește proaspăt, avocado și felii vibrante de pește deasupra, uimitoare vizual și delicioasă.

Tataki de ton

Felii de ton premium, ușor prăjite, servite cu sos ponzu citrice.

Rula cu trufe negre

Trufe negre de lux combinate cu orez sushi savuros si fructe de mare delicate, un rasfat delicios.

Rulada de ton picant

Ton fraged picant amestecat cu maia cremoasă, învelit în nori și orez, oferind o căldură satisfăcătoare.

Gyoza

Galuste japoneze crocante cu umplutura savuroasa, servite cu sos acidulat.

Tartar de somon

Somon bio scoțian proaspăt tăiat și condimentat, servit ca un fel de mâncare de tartar vibrant și aromat.

Cum sunt prețurile la Sushi Room (RO)?

Prețurile variază în funcție de categoria de preparate. Rulourile de sushi individuale variază de la 15,00 lei la 35,00 lei, în timp ce articolele de specialitate precum tartarele și friptura au prețuri între 50,00 lei și 100,00 lei. Platourile și combo-urile oferă flexibilitate, cu opțiuni începând de la 125,00 lei pentru persoane fizice și până la 470,00 lei pentru grupuri mai mari.

Care sunt programul Sushi Room (RO)?

Sushi Room funcționează zilnic între orele 12:00 și 23:00, asigurându-se că clienții se pot bucura de sushiul lor preferat și din bucătăria japoneză pe tot parcursul zilei și până seara.

Sushi Room (RO) are meniu pentru copii?

Da, Sushi Room oferă un meniu special pentru mesenii mai tineri, oferind opțiuni pentru copii, cum ar fi 9 Omakase Temari Sushi (Sushi Ball), perfect pentru poftele mici.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Sushi Room (RO)?

Da, Sushi Room satisface diverse preferințe dietetice. Veganii și vegetarienii se pot bucura de opțiuni precum Yasai Futo Maki (Vegetarian Maki) și Avocado Maki, în timp ce opțiunile fără gluten includ produse precum Yasai Crunch Roll.

Pot comanda Sushi Room (RO) pentru livrare?

Da, Sushi Room oferă servicii de livrare prin intermediul site-ului lor web și al furnizorilor de livrare populari din zonă, oferind confort celor care doresc sushi din confortul acasă.

Există oferte sau promoții speciale pentru iubitorii de sushi la Sushi Room (RO)?

Da, Sushi Room oferă frecvent oferte și promoții speciale, cum ar fi reduceri la articole selectate, oferte combinate sau promoții de sezon, oferind o valoare excelentă pentru pasionații de sushi.

Oferă platouri de sushi pentru grupuri mai mari la Sushi Room (RO)?

Da, Sushi Room oferă platouri de sushi adaptate pentru grupuri mai mari, găzduind diverse dimensiuni și ocazii de petrecere.

Cât de picante sunt rulourile de sushi picante de la Sushi Room (RO)?

Nivelul picant al rulourilor de sushi picante la Sushi Room variază, oferind o căldură moderată până la îndrăzneață, care îmbunătățește aromele fără a copleși palatul.

Există combo sau seturi de sushi disponibile la Sushi Room (RO)?

Da, Sushi Room oferă combo-uri și seturi de sushi pentru cei care doresc să guste o varietate de sushi într-un singur pachet convenabil, care satisface diferite gusturi și preferințe.

Cine sunt concurenții Sushi Room (RO)?

Sushi Miraval (RO)

Sushi Miraval în România este renumit pentru selecția sa excepțională de sushi, în special pentru semnătura sa Sushi for Two, cu fructe de mare proaspete și combinații inovatoare de arome.

Sushi Omakase (RO)

Sushi Omakase se evidențiază în peisajul sushi-ului din România cu bucătăria sa autentică japoneză, cu puncte de atracție precum Omakase Sushi Set, curat de către bucătari pricepuți pentru o experiență gastronomică de neuitat.

Sushi on Fire (RO)

La Sushi on Fire, clienții se pot aștepta la o explozie de arome cu preparate populare precum Flying Salmon, cunoscut pentru combinația sa îndrăzneață de ton picant și avocado, creând o experiență sushi memorabilă.

Sushi Point (RO)

Sushi Point încântă clienții din România cu meniul său diversificat, prezentând delicii precum Combo Point, care oferă o varietate de sushi rolls și nigiri, perfect pentru iubitorii de sushi.

Sushi Master (RO)

Sushi Master surprinde esența bucătăriei japoneze cu meniul său care evidențiază aromele tradiționale și răsucirile contemporane, cu must-tries precum Sushi Master Phila One, care prezintă creativitatea și expertiza bucătarului.

Sushi Shee (RO)

Sushi Shee în România se mândrește cu un meniu plin de creații de sushi inovatoare, cu opțiuni deosebite precum Shee Plate I, combinând ingrediente proaspete și prezentare artistică pentru o deliciu culinar.

 

 

 

Category Restaurants
Sushi Room (RO) prices

Popular Restaurante