Taco Polako Cene Menijev (SI)

Preverjene cene
PriceListo ni povezan z Taco Polako (SI)
Ogledujete si Taco Polako (SI) cene potrjene s PriceListo na eni ali več lokacijah v Slovenia
Cene prikazane v: EUR
Beta Podatki o spremembi cene, prikazani spodaj, so razlika med prejšnjim in zadnjim zapisom v naši bazi podatkov. Oba zapisa bi lahko bila izpeljana iz različnih virov in bi se kot taka morala uporabljati samo kot ocene.
Artikel Cena Spremeni se

ŠTRUČKE

Jebeš taco bun
3x mlečno maslena štručka s popečenim sirom, počas kuhan pujsek po mehiško, sladko kisla kumarica, gorčica, mlada čebulica, čipotle majoneza, zeljna solatka, koriander Naša legenda. Naša prva štručka oz bun. Ni ji para - đusi, mehka, sladka, kisla, kremasta - uglavnm sexy.
€10,50 - -
ALPI štručka
3x mlečno maslena štručka s popečenim sirom, mariniran in ocvrt piščanec, guacamole, miks semena, mlada čebulica, zenf, slajs curry kumarice, koriander in čipotle majoneza. Alpi - še ena legenda. Naš prijatelj Alpi, si jo je preprosto zaslužil in tako dobil svojo jed v naši tacoseriji. Zakaj - vsi vedo zakaj.
€10,90 - -
Brico bun
3x mlečno maslena štručka s popečenim sirom, hladne rezine pečenega govejega ramstka, omletka s čebulco, tartuf-gobova majoneza, rukola, vložena rdeča čebulca, sladko kisla kumarca, zenf Ko maš za sosede brivce, pač narediš papico za ta prave dece!
€12,50 - -

PO MEHIŠKO

Vegi Quesadilla
Popečena pšenična tortilja polnjena s pečenim kremnim fižolom po mehiško, popečenim zeljem z žara, rezanci koruzne tortilje in mozzarelo sirom. Za osvežitev še solatka z mešanimi semeni, chipotle majonezo in načo sirom.
€10,00 +€0.10 +1.01%
Taco bowl - vegi
Skeda različnih solatk, stročnic in marinirane presne zelenjave z obilico začimb in svežih zelišč. Z ocvrtim mariniranim eko tempehom (kis in kvas) in tofujem. Za popestritev okusa skledi dodamo še mešanico semen in oreščkov, guacamole, omakco kisle smetane in chipotle majonezo. Za dodatno energijo pa služijo popečene koruzne tortilje. Vsa zelenjava je sveža in toplotno neobdelana, da ohrani vitamine in minerale. Vsebuje mlečni in jajčni izdelek - omakica kisle smetane in chipotle majonezo. Brez zgoraj omenjenih omakic je bovla popolnoma veganska.
€11,20 - -
Taco bowl - mesni
Skeda različnih solatk, stročnic in marinirane presne zelenjave z obilico začimb in svežih zelišč. Z ocvrtim mariniranim piščancem. Za popestritev okusa skledi dodamo še mešanico semen in oreščkov, guacamole, omakco kisle smetane in chipotle majonezo. Za dodatno energijo pa služijo popečene koruzne tortilje. Vsa zelenjava je sveža in toplotno neobdelana, da ohrani vitamine in minerale.
€11,20 - -

DNEVNA PONUDBA

Dnevna sladica od Sasha's Sweets (slika je simbolična)
Maskarpone krema, gozdni sadeži in mandljev biskvitek :)
€4,90 - -

GRICKE

Mala zmešana solatka (100 g)
Solatka rdečega zelja in mešane marinirane zelenjave z vegansko majonezo, mlado čebulico ter semeni in oreščki
€3,30 - -

SALSE

Omakca (slika je simbolična)
Omaka po izbiri
Izberi omakco
Salsa pečenih jalapeno čilijev s česnom1
Chipotle majoneza1
Rdeča salsa pečene zelenjave in zelišč1
Nacho sir1
Chipotle čili salsa1
Jalapeno salsa1
€1,30 - -

PIJAČE

Kombucha Isa's Basil Breeze 0.25 l €3,00 - -
Kombucha Isa's Hot Granny 0.25 l €3,00 - -
Kombucha Isa's Love(a)nda 0.25 l €3,00 - -
Coca-Cola 0.33 l €2,00 - -
Coca-Cola Zero 0.33 l €2,00 - -
Cockta 0.33 l €2,00 - -
Dana jabolčni sok 100% 0.2 l €2,00 - -
Dana pomarančni sok 100% 0.2 l €2,00 - -
Dana ananasov sok 100% 0.2 l €2,00 - -
Costella 0.5 l €1,00 - -
Izjava o omejitvi odgovornosti: PriceListo zbira dejanske informacije o cenah iz virov, kot so obiski na kraju samem, poslovna spletna mesta in telefonski intervjuji. Cene, navedene na tej spletni strani, izhajajo iz enega ali več teh virov. Seveda cene, navedene na tem spletnem mestu, morda niso aktualne in morda ne veljajo za vse lokacije določene poslovne blagovne znamke. Za pridobitev trenutne cene se obrnite na posamezno poslovno lokacijo, ki vas zanima.
Back to Top