bg-pattern

T.G.I. Friday's Τιμές μενού (GR)

Επαληθευμένες τιμές

Το PriceListo δεν σχετίζεται με T.G.I. Friday's (GR)

Menu

Βήτα Τα δεδομένα αλλαγής τιμής που εμφανίζονται παρακάτω είναι η διαφορά μεταξύ της προηγούμενης και της τελευταίας εγγραφής στη βάση δεδομένων μας. Οι δύο εγγραφές θα μπορούσαν να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως εκτιμήσεις.
0.00
βασισμένο στο 0 items ratings
EUR prices currency

Βλέπετε μέση τιμή T.G.I. Friday's (GR) τιμές από 3 τοποθεσίες στη βάση δεδομένων μας.

Αποποίηση ευθυνών:

Το PriceListo συλλέγει πραγματικές πληροφορίες τιμολόγησης από πηγές όπως επιτόπιες επισκέψεις, ιστότοπους επιχειρήσεων και τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προέρχονται από μία ή περισσότερες από αυτές τις πηγές. Φυσικά, οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι τρέχουσες και ενδέχεται να μην ισχύουν για όλες τις τοποθεσίες μιας συγκεκριμένης επωνυμίας επιχείρησης. Για να λάβετε την τρέχουσα τιμολόγηση, επικοινωνήστε με την τοποθεσία της μεμονωμένης επιχείρησης που σας ενδιαφέρει.

Σχετικά με T.G.I. Friday's (GR)

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στο T.G.I. Το μενού της Παρασκευής (GR);

Είμαστε Οικογενειακή Συμφωνία

Μια γενναιόδωρη ποικιλία από T.G.I. Κλασικά της Παρασκευής, ιδανικά για ομαδικές συγκεντρώσεις και κοινή χρήση διαφορετικών γεύσεων.

Μεξικανική συμφωνία

Ένα γευστικό ταξίδι που αποτυπώνει την ουσία της μεξικάνικης κουζίνας, με νόστιμα ορεκτικά και ικανοποιητικά κυρίως πιάτα.

Προσφορά Energy Boost Ginger Bowl

Μια αναζωογονητική και δυναμωτική επιλογή, γεμάτη με υγιεινά συστατικά για μια επιλογή με συνείδηση της υγείας.

Προσφορά Triple Burger

Μια χορταστική απόλαυση με τρία λαχταριστά μπιφτέκια, φτιαγμένα με T.G.I. Η υπογραφή της Παρασκευής.

Μακαρόνια με τυρί

T.G.I. Απολαύστε την Παρασκευή το κλασικό comfort food, προσφέροντας μια κρεμώδη και τυρώδη απόλαυση.

Φτερά (12 τεμ.)

Ένα T.G.I. Τα κλασικά, τραγανά και χυμώδη φτερά της Παρασκευής με μια επιλογή από γευστικές σάλτσες.

Παρασκευές Τρεις Για Όλους

Ένα ορεκτικό υπερβολή με μια τριάδα δημοφιλών ορεκτικών, ιδανικό για όσους αγαπούν την ποικιλία.

Πουρές πατάτας με τυρί Cheddar

Κρεμώδης πουρές πατάτας αυξημένος με την αλμυρή καλοσύνη του τυριού τσένταρ για μια πλούσια και χορταστική πλευρά.

Πώς είναι οι τιμές στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

Οι τιμές ποικίλλουν, με ορεκτικά από 6,50€ έως 9,80€, κύρια πιάτα από 7,80€ έως 29,50€ και συνοδευτικά, σαλάτες και επιδόρπια από 2,00€ έως 11,65€. Οι επιλογές ποτών περιλαμβάνουν αναψυκτικά στα 2,00€ και επιλεγμένα κρασιά που κυμαίνονται από 2,50€ έως 37,00€. Αυτό παρέχει μια γεύση από τις διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης που είναι διαθέσιμες στο T.G.I. Παρασκευής (GR).

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του T.G.I. Παρασκευής (GR);

T.G.I. Το Friday's (GR) εξυπηρετεί διάφορα προγράμματα, συνήθως ανοίγει για μεσημεριανό γεύμα γύρω στις 12:00 μ.μ. και κλείνει γύρω στις 23:00 τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να έχουν διευρυμένο ωράριο, ανοίγοντας στις 11:00 π.μ. και κλείνοντας στις 12:00 π.μ. Συνιστάται να ελέγξετε τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το επιθυμητό T.G.I. Παράρτημα Παρασκευής (GR).

Το T.G.I. Η Παρασκευή (GR) έχει παιδικό μενού;

Απολύτως! Το παιδικό μενού προσφέρει απολαυστικές επιλογές, όπως "Chicken Fingers", "Cheeseburger" και "Mac and Cheese", φτιαγμένα για να αρέσουν στον ουρανίσκο των παιδιών, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια υγιεινή γευστική εμπειρία.

Υπάρχουν επιλογές για vegan, vegetarian ή χωρίς γλουτένη στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

T.G.I. Το Friday's (GR) εξυπηρετεί διάφορες διατροφικές προτιμήσεις. Vegan και χορτοφαγικές επιλογές περιλαμβάνουν το "Veggie Burrito" και το "Strawberry Fields Salad", ενώ οι επιλογές χωρίς γλουτένη περιλαμβάνουν "Chicken Caesar Salad" και "Chips and Guacamole".

Μπορούν να παραγγείλουν T.G.I. Παρασκευή (GR) για παράδοση;

Σίγουρα! T.G.I. Η Friday's (GR) προσφέρει online παραγγελίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν τις επιλογές παράδοσης μέσω δημοφιλών πλατφορμών όπως η Wolt, η efood και η Takeaway.com.

Ποιο είναι το μπέργκερ με τις περισσότερες πωλήσεις στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

Το "Beyond Meat Cheeseburger" είναι ένα ξεχωριστό, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια φυτική εναλλακτική λύση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Η δημοτικότητά του αντανακλά το T.G.I. Η δέσμευση της Παρασκευής σε ποικίλες και ορεκτικές επιλογές.

Ποιο είναι το πιο οικογενειακό πιάτο στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

Η συμφωνία "We Are Family" είναι μια ιδανική επιλογή για οικογένειες, παρέχοντας ένα ποικίλο και πλούσιο γεύμα σχεδιασμένο για κοινή χρήση και δημιουργία μιας ευχάριστης γευστικής εμπειρίας.

Πώς είναι τα μεγέθη σερβιρίσματος στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

T.G.I. Το Friday's (GR) υπερηφανεύεται για τα γενναιόδωρα μεγέθη σερβιρίσματος, εξασφαλίζοντας σημαντικές μερίδες για τα κύρια πιάτα και άφθονες επιλογές κοινής χρήσης για συνοδευτικά και ορεκτικά.

Ποια είναι η προτεινόμενη πολιτική κρατήσεων για το T.G.I. Παρασκευής (GR);

Ενώ οι περιπάτους είναι ευπρόσδεκτοι, καλό είναι να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερες ομάδες ή τις ώρες αιχμής. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ή επικοινωνώντας με το συγκεκριμένο T.G.I. Τοποθεσία της Παρασκευής (GR).

Πώς είναι η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

T.G.I. Το Friday's (GR) προσφέρει μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με casual και ζωντανή διακόσμηση. Το σκηνικό χαρακτηρίζεται από εκλεκτικές πινελιές, δημιουργώντας ένα φιλικό και απολαυστικό περιβάλλον φαγητού.

Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής παραγγελιών στο T.G.I. Παρασκευής (GR);

Σίγουρα! T.G.I. Το Friday's (GR) ενθαρρύνει την προσαρμογή, επιτρέποντας στους επισκέπτες να προσαρμόσουν τις παραγγελίες τους ώστε να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες ή γευστικές προτιμήσεις.

Ποιοι είναι οι συναγωνιστές του Τ.Γ.Ι. Παρασκευής (GR);

Burger House (GR)

Προσφέροντας ένα ποικίλο μενού με κλασικά όπως το Classic Burger, το Burger House στην Ελλάδα εξυπηρετεί διάφορα γούστα, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία.

Burger lab (GR)

Με επιστημονική προσέγγιση, το Burger lab στην Ελλάδα προσφέρει πειραματικές γεύσεις και υψηλής ποιότητας υλικά, παρέχοντας μια μοναδική γαστρονομική περιπέτεια.

Το Mageirio ths Agoras (GR)

Το Μαγειρείο της Αγοράς προσφέρει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με φρέσκα υλικά και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Sekitan Japanese Pub+Grill (GR)

Το Sekitan Japanese Pub+Grill στην Ελλάδα συνδυάζει την αυθεντική γεύση της ιαπωνικής κουζίνας με τον ενθουσιασμό του pub και της grill εμπειρίας.

Beer Garden Ritterburg (GR)

Το Beer Garden Ritterburg προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με γερμανικής προέλευσης μπύρες και παραδοσιακά εδέσματα σε έναν άνετο κήπο μπυραρίας.

Burger Love (GR)

Συνεπώς του ονόματός του, το Burger Love στην Ελλάδα προσφέρει ένα μενού γεμάτο αγάπη με επιλογές όπως το Love Burger, καθιστώντας το μια ζεστή επιλογή για τους λάτρεις των burgers.

Burger Wood (GR)

Εμπνευσμένο από τη φύση, το Burger Wood στην Ελλάδα παρέχει ένα ρουστίκ και ικανοποιητικό μενού, με ξυλώδεις γεύσεις και επιλογές όπως το Wood Burger για τους λάτρεις των burgers.

 

 

 

Category Restaurants
T.G.I. Friday's (GR) prices

Popular Εστιατόρια