bg-pattern

AH CHAN VEGETARIAN ROJAK @ Restaurant Abundance U Corner Harga Menu (MY)

Harga Disahkan

PriceListo tidak dikaitkan dengan AH CHAN VEGETARIAN ROJAK @ Restaurant Abundance U Corner (MY)

Menu

Beta Data perubahan harga yang dipaparkan di bawah adalah perbezaan antara rekod sebelumnya dan terakhir dalam pangkalan data kami. Kedua-dua rekod boleh diperoleh daripada sumber yang berbeza, dan oleh itu, hanya boleh digunakan sebagai anggaran.
Anda sedang melihat AH CHAN VEGETARIAN ROJAK @ Restaurant Abundance U Corner (MY) harga disahkan oleh PriceListo di lokasi berikut:
(Restaurant Abundance U Corner )1, Lebuh, Persiaran Lapangan Perdana 4, Panorama Lapangan Perdana, 31650 Ipoh, Perak 13 Hala Lapangan Perdana 11 Panorama Lapangan Perdana 31650 Ipoh Perak . ( Shipping Address ), Ipoh, 31650, MY
Lompat ke Bahagian
Tunjukkan Sembunyi
Penafian:

PriceListo mengumpulkan maklumat harga sebenar daripada sumber seperti lawatan di tapak, tapak web perniagaan dan wawancara telefon. Harga yang dilaporkan pada halaman web ini berasal daripada satu atau lebih daripada sumber tersebut. Sememangnya, harga yang dilaporkan di tapak web ini mungkin tidak terkini dan mungkin tidak digunakan untuk semua lokasi jenama perniagaan tertentu. Untuk mendapatkan harga semasa, hubungi lokasi perniagaan individu yang anda minati.

Popular Restoran