bg-pattern

Hardee's/Carl's Jr. Menu Priser (DK)

Gennemsnitspriser

PriceListo er ikke forbundet med Hardee's/Carl's Jr. (DK)

Redigeret af: Admir S., PriceListo Redaktør
Opdateret den: January 30, 2024

Menu

Beta Prisændringsdata vist nedenfor er forskellen mellem den forrige og den sidste post i vores database. De to optegnelser kunne udledes fra forskellige kilder og bør derfor kun bruges som skøn.
0.00
baseret på 0 items ratings
DKK prices currency
kr45.00
Gennemsnitlig varepris

Du ser gennemsnit Hardee's/Carl's Jr. (DK) priser fra 16 steder i vores database.

Ansvarsfraskrivelse:

PriceListo indsamler faktiske prisoplysninger fra kilder såsom besøg på stedet, virksomhedswebsteder og telefoninterviews. Priserne rapporteret på denne webside stammer fra en eller flere af disse kilder. Priserne, der er rapporteret på denne hjemmeside, er naturligvis muligvis ikke aktuelle og gælder muligvis ikke for alle lokationer af et givent virksomhedsmærke. For at få aktuelle priser skal du kontakte den enkelte virksomheds lokation af interesse for dig.

Om Hardee's/Carl's Jr. (DK)

Hvad er de mest populære varer på menuen Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Original femstjernet burger

Et klassisk mesterværk med en krydret oksekød, friske grøntsager og signatursovsen.

El Diablo femstjernede burger

Fed og krydret, denne burger byder på pepper jack ost, jalapeños og saftig varm sauce.

Guacamole Bacon Femstjernet Burger

En rig blanding af smag med en oksekødspatty, guacamole, sprød bacon og smeltet ost.

Monster femstjernet burger

En overbærende fest med en betydelig oksekødspatty, flere lag ost, bacon og sauce.

Berømt stjerne med ost

Tidløs klassiker med flammegrillet oksekød, smeltet ost og frisk toppings.

Superstjerne med ost

En mere kødfuld mulighed med dobbelt fornøjelse - to flammegrillede oksebøffer.

Western baconost

En rejse til det amerikanske vesten, med en charbroiled patty, bacon, ost, BBQ sauce og løgringe.

Dobbelt western baconost

Et ekstravagant valg med to oksebøffer, dobbelt bacon, ost og sprøde løgringe.

Hvordan er priserne hos Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Priserne hos Hardee's/Carl's Jr. (DK) varierer efter kategori. Burgere varierer fra kr59,00 til kr103,00. Kyllingesandwich falder i intervallet kr61,00 til kr79,00. Pommes frites og sidestykker er prissat fra kr34,00 til kr49,00, og drikkevarer varierer fra kr22,00 til kr32,00. Milkshakes koster 55,00 kr.

Hvad er åbningstiderne for Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Hardee's/Carl's Jr. (DK) opererer typisk fra 10:00 til 22:00 på hverdage, hvilket forlænger åbningstiden indtil midnat i weekenden. Åbningstiderne kan variere baseret på lokale regler og særlige lejligheder.

Har Hardee's/Carl's Jr. (DK) en børnemenu?

Ja, Hardee's/Carl's Jr. (DK) henvender sig til yngre ganer med en dedikeret børnemenu. Mulighederne omfatter Hamburger Menu og Cheeseburger Menu, der giver mindre portioner skræddersyet til børns smag.

Er der nogen veganske, vegetariske eller glutenfrie muligheder på Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Hardee's/Carl's Jr. (DK) tilbyder vegetariske muligheder som Big California Cheeseburger og Carl Ranch Cheeseburger. Veganske valg er begrænsede, men tilpasning er muligt. Glutenfri muligheder er også begrænsede, og forsigtighed tilrådes for dem med glutenfølsomhed.

Kan de bestille Hardee's/Carl's Jr. (DK) til levering?

Ja, kunder kan nemt bestille Hardee's/Carl's Jr. (DK) til levering via deres officielle hjemmeside. Populære fødevareleveringsudbydere i Danmark, såsom Just Eat, Wolt og DoorDash, letter også leveringen.

Hvor tilpasses er burgerne hos Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Hardee's/Carl's Jr. (DK) er stolte af meget tilpasselige burgere. Kunder kan skræddersy deres ordrer ved at tilføje eller udelade specifikke ingredienser i henhold til deres præferencer.

Hvilke sider og drikkevarer er tilgængelige hos Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Hardee's/Carl's Jr. (DK) supplerer sine burgere med sider som Crisscut Fries og Onion Rings. Drikkevarer spænder fra Kildevand til Fuze Tea med smag. Forkæl dig selv med Milkshakes som Chokolade, Jordbær, Oreo, Vanilje og Banan, hver prissat til 55,00 kr.

Hvad er de typiske serveringsstørrelser for pommes frites og drinks hos Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Hardee's/Carl's Jr. (DK) tilbyder generøse portionsstørrelser til fritter og drinks. Fries, herunder favoritter som Bacon Ranch Fries og Chili Cheese Fries, er betydelige portioner. Drikkevarer, lige fra sodavand til iste og milkshakes, fås i forskellige størrelser.

Hvem er konkurrenterne til Hardee's/Carl's Jr. (DK)?

Burger Town (DK)

Burger Town i Danmark er et foretrukket sted, der præsenterer den ikoniske Town Burger – en klassisk amerikansk delikatesse med saftigt oksekød, friske ingredienser og en hemmelig sauce.

Burger Zone (DK)

På Burger Zone i Danmark elsker gæsterne Zone Supreme Burger – et gourmetmesterværk med en krydret oksekødspatty, sprød bacon og en særlig sauce.

BurgerBox (DK)

BurgerBox i Danmark bringer innovation til bordet med en Byg-Din-Egen-Burger-koncept, der giver gæsterne mulighed for at skabe personlige burgere.

Burger King (DK)

Burger King er en international fastfoodkæde, der er kendt for sine saftige burgere og velsmagende menuvalg. Med hurtig service og et bredt udvalg af produkter tilbyder Burger King en populær spiseoplevelse i Danmark.

McDonald's (DK)

McDonald's er verdenskendt for sine ikoniske hamburgere, pommes frites og andre hurtige lækkerier. Med sin brede appel og hurtige service er McDonald's et populært valg blandt dem, der søger bekvemmelig og velsmagende fastfood i Danmark.

Fat Boy Burger (DK)

Fat Boy Burger er en burgerrestaurant, der fokuserer på store og velsmagende burgere. Med deres unikke menu og lækre ingredienser tilbyder Fat Boy Burger en saftig oplevelse for dem, der elsker en god burger i Danmark.

 


Category Restaurants
Hardee's/Carl's Jr. (DK) prices

Popular Restauranter