bg-pattern

I'Ina Enterprise Sup Tom Yam & Sup Ikan Goreng Viral Harga Menu (MY)

Harga Disahkan

PriceListo tidak dikaitkan dengan I'Ina Enterprise Sup Tom Yam & Sup Ikan Goreng Viral (MY)

Menu

Beta Data perubahan harga yang dipaparkan di bawah adalah perbezaan antara rekod sebelumnya dan terakhir dalam pangkalan data kami. Kedua-dua rekod boleh diperoleh daripada sumber yang berbeza, dan oleh itu, hanya boleh digunakan sebagai anggaran.
Anda sedang melihat I'Ina Enterprise Sup Tom Yam & Sup Ikan Goreng Viral (MY) harga disahkan oleh PriceListo di lokasi berikut:
No (C-0-2)(C-0-33) Belakang, Block C, Lorong Permai 10, Taman Permai Stage 3, Km 8.5, Jalan Menggatal Lama, 88450, Kota Kinabalu, Sabah, Kota Kinabalu, 88450, MY
Penafian:

PriceListo mengumpulkan maklumat harga sebenar daripada sumber seperti lawatan di tapak, tapak web perniagaan dan wawancara telefon. Harga yang dilaporkan pada halaman web ini berasal daripada satu atau lebih daripada sumber tersebut. Sememangnya, harga yang dilaporkan di tapak web ini mungkin tidak terkini dan mungkin tidak digunakan untuk semua lokasi jenama perniagaan tertentu. Untuk mendapatkan harga semasa, hubungi lokasi perniagaan individu yang anda minati.

Popular Restoran