Jeej! :) Cene Menijev (SI)

Preverjene cene
PriceListo ni povezan z Jeej! :) (SI)
Uredil: Uredništvo
Posodobljeno na: December 30, 2022
Ogledujete si Jeej! :) (SI) cene potrjene s PriceListo na naslednji lokaciji:
Tyrševa ulica 3, maribor, SI
Cene prikazane v: EUR
Beta Podatki o spremembi cene, prikazani spodaj, so razlika med prejšnjim in zadnjim zapisom v naši bazi podatkov. Oba zapisa bi lahko bila izpeljana iz različnih virov in bi se kot taka morala uporabljati samo kot ocene.
Artikel Cena Spremeni se

ZDRAVI OBROKI

Ričet Gir (580 ml)
Kmečka enolončnica iz ješprenja, veliko zelenjave in dimljenega tofuja. Sestavine:ješprenj, fižol, korenje, zelena, čebula, dimljen tofu, česen, sojina omaka, olje, sladkor, paradižnikov pire, peteršilj, dimljena paprika, sušena paprika, timijan, kumina, majaron, sol, poper Alergeni: zelena, ješpren, soja. Rok trajanja: 90dni Neto količina: 580ml
€6,90 - -

Jeej! :) PAKETI

Paket Boljeneze in Ričet Gir
Paket vsebuje 1 kos Bolonjeze in 1 kos Ričet Gir.
€12,80 - -
Izjava o omejitvi odgovornosti: PriceListo zbira dejanske informacije o cenah iz virov, kot so obiski na kraju samem, poslovna spletna mesta in telefonski intervjuji. Cene, navedene na tej spletni strani, izhajajo iz enega ali več teh virov. Seveda cene, navedene na tem spletnem mestu, morda niso aktualne in morda ne veljajo za vse lokacije določene poslovne blagovne znamke. Za pridobitev trenutne cene se obrnite na posamezno poslovno lokacijo, ki vas zanima.
Back to Top