Menu

Beta Prisendringsdata vist nedenfor er forskjellen mellom forrige og siste post i vår database. De to postene kan utledes fra forskjellige kilder, og bør derfor kun brukes som estimater.
0.00
basert på 0 items ratings
NOK prices currency

Du ser på gjennomsnitt Ra Sushi (NO) priser fra 3 steder i vår database.

Ansvarsfraskrivelse:

PriceListo samler faktisk prisinformasjon fra kilder som besøk på stedet, forretningsnettsteder og telefonintervjuer. Prisene som er rapportert på denne nettsiden stammer fra en eller flere av disse kildene. Naturligvis kan det hende at prisene som er rapportert på denne nettsiden ikke er gjeldende, og de gjelder kanskje ikke for alle lokasjoner for et gitt forretningsmerke. For å få gjeldende priser, ta kontakt med det enkelte forretningsstedet som er av interesse for deg.

Om Ra Sushi (NO)

Hva er de mest populære elementene på Ra Sushi (NO)-menyen?

Scampi Innbakt

Sukkulente reker pakket inn i et lett, sprøtt belegg – en herlig start med en perfekt blanding av ømhet og crunch.

Kaeng Phet Kun

Et thai-inspirert mesterverk med smakfulle reker i en rik, aromatisk rød karri. En velsmakende nytelse for thailandsk matentusiaster.

Paneng Curry Gai

Spennende kyllingkarri med møre biter badet i en fløyelsmyk paneng karrisaus – beroligende og overbærende.

TS Combo Gold for 2

Signaturdelingsfat som tilbyr et utvalgt utvalg av sushi og hovedretter for en omfattende smak av Ra Sushis kulinariske ekspertise.

Krydret Laks Uramaki

En dristig og krydret rulle med førsteklasses laks, perfekt for de som liker et smakfullt kick i sushien.

Hvordan er prisene hos Ra Sushi (NO)?

Ra Sushi (NO) rommer ulike budsjetter. Hovedretter som Wok Niuliu og Kylling Chopsuey varierer fra kr99,22 til kr165,38. Sushialternativer, som Classic Tempura Futomaki og TS Sashimi Hovedrett, varierer fra kr76,77 til kr236,25. Kombinasjonsalternativer, som TS Combo for 2 og TS Omega Middag, tilbyr verdi, priset mellom kr 201,15 og kr 600,75. Priser for sider og sauser er separate, og det anbefales å sjekke menyen for gjeldende priser.

Hva er åpningstidene til Ra Sushi (NO)?

Ra Sushi (NO) imøtekommer ulike tidsplaner, vanligvis åpner for lunsj kl. 11.00 og serveres til kl. 22.00. Vennligst sjekk den offisielle nettsiden eller kontakt restauranten for den nyeste informasjonen.

Har Ra Sushi (NO) en barnemeny?

Ja, Ra Sushi (NO) tilbyr en barnemeny med alternativer som Kylling Tempura og Avokado med Teriyakisaus, som sikrer en velsmakende og hyggelig matopplevelse for barn.

Er det noen veganske, vegetariske eller glutenfrie alternativer på Ra Sushi (NO)?

Ra Sushi (NO) passer til ulike kostholdspreferanser. Veganere kan nyte alternativer som Crispy Lakseskinn- og Agurk Uramaki, vegetarianere kan nyte Kylling Tempura og Avokado med Teriyakisaus, og glutenfrie valg inkluderer Spicy Tunfisk Uramaki. Tydelige indikasjoner på menyen gjør det enkelt å navigere i disse alternativene.

Har Ra Sushi (NO) sushifat tilgjengelig?

Absolutt! Ra Sushi (NO) tilbyr sushifat som TS Box Platinum, perfekt for deling eller catering til større grupper.

Er det noen må-prøve sashimi-alternativer på Ra Sushi (NO)?

For sashimi-entusiaster er TS Sashimi Hovedrett et must-prøve hos Ra Sushi (NO), med et nøye utvalgt utvalg av fersk sashimi av høy kvalitet.

Hvor omfattende er drikkemenyen på Ra Sushi (NO)?

Ra Sushi (NO) tilbyr en mangfoldig drinkmeny, inkludert vin, øl og alkoholfrie alternativer, som komplementerer de kulinariske tilbudene. Personalet kan gi anbefalinger for den perfekte sammenkoblingen.

Hvilke typer sake tilbyr de på Ra Sushi (NO)?

Sake-entusiaster vil sette pris på det kuraterte utvalget på Ra Sushi (NO), med tradisjonelle varianter som viser frem de rike og nyanserte smakene til japansk risvin.

Hvem er konkurrentene til Ra Sushi (NO)?

Sushi & Asian Kitchen (NO)

Opplev en variert kulinarisk opplevelse hos Sushi & Asian Kitchen i Norge, der populære signaturretter og smaksrike asiatiske retter fanger gjestenes oppmerksomhet, og tilbyr en unik kombinasjon av sushi og asiatiske delikatesser.

Sushi & Burgers - Fiskebutikken (NO)

Sushi & Burgers - Fiskebutikken i Norge presenterer en innovativ fusjon som gleder gjestene med en kreativ meny som forener sushi-håndverk og burgerflair, og gir en særegen og tilfredsstillende kulinarisk opplevelse.

Sushi & Dinner (NO)

Sushi & Dinner i Norge kombinerer tradisjonell sushi med en variert middagsmeny, med populære sushiplatter og smakfulle middagsalternativer, og gir en allsidig og tilfredsstillende spiseopplevelse.

Sushi Asia (NO)

Sushi Asia i Norge er anerkjent for sitt fokus på autentiske asiatiske smaker og ekspertlaget sushi. Menyen presenterer populære retter som viser restaurantens forpliktelse til kvalitetsingredienser og førsteklasses kulinarisk håndverk, og sikrer en minneverdig spiseopplevelse for elskere av asiatisk mat.


Category Restaurants
Ra Sushi (NO) prices

Popular Restauranter