bg-pattern

Leggiero bar Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s Leggiero bar (HR)

Najbolje ocijenjene stavke na Leggiero bar (HR)
Limunada 0,40l €2,60

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek Leggiero bar (HR) cijene iz 6 lokacije u našoj bazi podataka.

Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko Leggiero bar (HR)

Koje su najpopularnije stavke na jelovniku Leggiero bara (HR)?

Torta od sira

Baršunasto glatka torta od sira, koja nudi izvrsnu ravnotežu slatkoće koja osvaja ljubitelje slastica.

Torta Cheesecake Borovnica

Spoj klasičnog kolača od sira i jarkog okusa borovnice stvara skladnu simfoniju za nepce.

Sendvič šunka/gospodine (Sendvič sa šunkom i sirom)

Klasičan izbor s kvalitetnom šunkom i sirom između svježeg kruha za zadovoljavajuću slanu opciju.

Sendvič Smokey Turska

Vrhunska puretina susreće dimljene naglaske, stvarajući ukusno remek-djelo za one koji traže uživanje s punim okusom.

Torta Malina-Čokolada

Slavlje malina i čokolade, balansirajući oporost i baršunasto bogatstvo u svakom zalogaju.

Torta Pistacio

Remek-djelo prožeto pistacijama pruža jedinstveno i nezaboravno desertno iskustvo sa svakim orašastim zalogajem.

Kakve su cijene u Leggiero baru (HR)?

Cijene u Leggiero baru zadovoljavaju različite želje. Torte, uključujući Cheesecake i specijalitete, imaju konstantnu cijenu od 3,20 €. Grickalice kao što su Sandwich šunka/sir i Smokey Turkey pristupačne su za 2,50 €. Macaron Selections po cijeni od 12,50 € za 12 komada i 6,50 € za 6 komada. Mini krafne dolaze po džepnoj cijeni od 0,60 €. U kategoriji pića, kava počinje od 1,60 €, a osvježavajuća pića poput Detoxa i Gingera koštaju 3,00 €.

Koje je radno vrijeme Leggiero bara (HR)?

Leggiero bar radi od 7:30 do 21:00 radnim danom i od 8:00 do 22:00 vikendom, osiguravajući ugodnu atmosferu za jutarnji doručak i večernje opuštanje.

Ima li Leggiero bar (HR) dječji meni?

Da, Leggiero bar nudi divan dječji meni, uključujući Mini krafnu od 0,60 €, Prazni kroasan od 1,20 € i sendvič sa šunkom i jajima od 2,50 €.

Postoje li veganske, vegetarijanske ili bezglutenske opcije u Leggiero baru (HR)?

Leggiero bar zadovoljava različite prehrambene preferencije. Vegetarijanci mogu uživati u Cookie Borovnici od 1,50 € i Muffin Čokolada I Naranča. Vegani mogu kušati Croissant Marelica od 1,40 €, dok se osobe osjetljive na gluten mogu odlučiti za Antioksidativni smoothie od 3,00 €.

Mogu li naručiti Leggiero bar (HR) za dostavu?

Da, posjetitelji mogu jednostavno naručiti iz Leggiero bara putem njegove službene web stranice. Bar također surađuje s popularnim dostavljačima kako bi iskustvo Leggiera donijeli ravno na kućni prag.

Mogu li preporučiti neke koktele s potpisom u Leggiero baru (HR)?

Prepustite se prepoznatljivim koktelima Leggiero bara, uključujući dekadentni Ferrerito od 3,20 € i osvježavajući koktel od đumbira od 3,00 €.

Kakav je meni za posebne kave u Leggiero baru (HR)?

Specijalitet kave u Leggiero baru uključuje opcije kao što su Nescafe od 2,30 €, Latte Macchiato od 2,40 € i jedinstvena Kava S Bademovim Mlijekom od 2,20 €.

Postoje li neki jedinstveni zalogaji ili predjela u Leggiero baru (HR)?

Leggiero bar podiže iskustvo grickanja s jedinstvenim opcijama kao što je Macaron Selection, dostupan u setovima od 6 za 6,50 € i 12 za 12,50 €, te Cookie Čokolada/Lješnjak za 1,50 €.

Kako bi opisali atmosferu u Leggiero baru (HR) tijekom špica?

Tijekom vršnih sati, Leggiero bar odiše živahnom i živahnom atmosferom, s šik interijerom i pažljivom uslugom koja stvara užurbano, ali udobno okruženje za posjetitelje da se opuste i druže.

Održavaju li se u Leggiero baru (HR) redovito neki ekskluzivni događaji ili promocije?

Da, Leggiero bar često ugošćuje ekskluzivna događanja i promocije, od tematskih večeri do glazbenih nastupa uživo. Pratite Leggierove kanale društvenih medija i web stranicu za najnovija ažuriranja.

Nude li neke bezalkoholne opcije koje su posebno popularne u Leggiero baru (HR)?

Za bezalkoholne užitke, Leggiero bar nudi popularne opcije kao što su osvježavajuće Svježe Cijeđena Naranča za 3,00 € i ljuta Limunada za 2,60 €. Različiti izbori čajeva, po cijeni od 2,00 €, služe onima koji traže umirujuće piće.

Tko su konkurencija Leggiero baru (HR)?

Bar & Restoran "BROD" (HR)

BROD u Hrvatskoj nudi raznovrsni meni koji kombinira lokalne i međunarodne okuse, pružajući kulinarsko putovanje kroz srce zemlje.

Harat's Gastro Pub (HR)

Harat's Gastro Pub specijaliziran je za tradicionalna hrvatska jela stvarajući pozivajuću atmosferu koja dočarava suštinu regije.

Bar Despacito Zadar (HR)

U srcu Zadra, Bar Despacito postao je lokalni favorit svojom živahnom atmosferom i jelovnikom koji nudi fusion mediteranske i međunarodne kuhinje, pružajući animiranu kulisu kako za lokalce tako i za posjetitelje.


Category Restaurants
Leggiero bar (HR) prices

Popular Restorani