bg-pattern

Mex Jelovnik i Cijene (HR)

Provjerene cijene

PriceListo nije povezan s Mex (HR)

Menu

Beta Podaci o promjeni cijene prikazani u nastavku su razlika između prethodnog i posljednjeg zapisa u našoj bazi podataka. Dva zapisa mogu biti izvedena iz različitih izvora i kao takvi bi se trebali koristiti samo kao procjene.
0.00
na temelju 0 items ratings
EUR prices currency

Vi gledate prosjek Mex (HR) cijene iz 6 lokacije u našoj bazi podataka.

Odricanje:

PriceListo prikuplja informacije o stvarnim cijenama iz izvora kao što su posjete na licu mjesta, poslovne web stranice i telefonski intervjui. Cijene objavljene na ovoj web stranici potječu iz jednog ili više tih izvora. Naravno, cijene navedene na ovoj web stranici možda nisu aktualne i možda se ne odnose na sve lokacije određene poslovne marke. Da biste dobili trenutne cijene, kontaktirajte pojedinačnu poslovnu lokaciju koja vas zanima.

Oko Mex (HR)

Koje su najpopularnije stavke na jelovniku Mex (HR)?

Fajita BBQ vučena govedina

Nježna vučena govedina prožeta dimljenim okusima roštilja, pruža izdašno i zadovoljavajuće jelo.

Mex piletina Quesadilla

Klasična mješavina začinjene piletine, topljenog sira i aromatičnih začina u toploj tortilji.

Umak Enchilada

Ukusna rolica od začinjenog mesa, sira i povrća u tortilji, pečena do savršenstva.

Umak Guacamole

Svježi i oštar guacamole, zgnječen do savršenstva sa zrelim avokadom, rajčicama, lukom i daškom limete.

Umak vrhnje kiselo

Baršunasti i pikantni umak od kiselog vrhnja, prožet aromatičnim biljem i začinima za dodatno bogatstvo.

Mex Pulled Pork Tortilja

Sporo kuhana svinjska svinjetina začinjena meksičkim začinima, izdašno naslagana na tople tortilje.

Kakve su cijene u Mexu (HR)?

Mex (HR) zadovoljava različite proračune s glavnim jelima kao što su Fajita BBQ Pulled Beef od 8,90 € i Mex Pulled Pork Tortilja po istoj cijeni. Predjela kao što je Mex Chicken Quesadilla povoljna su za 6,30 €. Prilozi kao što su Umak Enchilada, Umak Guacamole i Umak Cream Sour koštaju po 1,00 €. Cijena pića je 2,50 € po komadu.

Koje je radno vrijeme Mexa (HR)?

Mex (HR) radi cijeli tjedan od 11:00 do 22:00 h radnim danom, a produžuje svoju uslugu do 23:00 h vikendom. Određene lokacije mogu varirati, stoga je preporučljivo provjeriti detalje.

Ima li Mex (HR) dječji meni?

Sigurno! Mex (HR) se brine za mlađe nepce s opcijama kao što su Mini Quesadilla i Mini Nachos, osiguravajući da čak i najmanji posjetitelji mogu uživati u okusu Meksika.

Postoje li veganske, vegetarijanske ili opcije bez glutena u Mexu (HR)?

Mex (HR) nudi inkluzivne opcije, uključujući Veggie Quesadillu za vegane, Vegetarijansku Quesadillu za lakto-vegetarijance i Umak Enchiladu bez glutena, osiguravajući da svatko može uživati u Mex (HR) iskustvu.

Mogu li naručiti Mex (HR) za dostavu?

Da, Mex (HR) nudi pogodnost online naručivanja putem svoje web stranice. Platforme za dostavu donose slasna jela Mexa (HR) ravno na kućni prag.

Postoji li mogućnost prilagođavanja narudžbi u Mexu (HR)?

Apsolutno! Mex (HR) omogućuje kupcima da prilagode narudžbe kako bi zadovoljile određene preferencije okusa ili prehrambena ograničenja, osiguravajući personalizirano iskustvo objedovanja.

Postoje li kombinirane ponude dostupne u Mexu (HR)?

Da, Mex (HR) nudi primamljive kombinirane ponude, kao što je Combo Feast, uključujući glavno jelo, prilog i piće po posebnoj skupnoj cijeni za divno kušanje kulinarske ponude Mexa (HR).

Ima li Mex (HR) usluge cateringa?

Doista! Mex (HR) proširuje svoju kulinarsku stručnost na catering usluge, pružajući ukusno meksičko iskustvo za događaje, zabave i okupljanja, osiguravajući nezaboravno i ukusno catering iskustvo.

Koje metode plaćanja prihvaća Mex (HR)?

Kako bi se osiguralo besprijekorno iskustvo objedovanja, Mex (HR) prihvaća glavne kreditne kartice, debitne kartice i gotovinu. Mogućnosti beskontaktnog plaćanja također su dostupne radi fleksibilnosti i praktičnosti.

Za koju vrstu kuhinje je specijaliziran Mex (HR)?

Mex (HR) specijaliziran je za autentičnu meksičku kuhinju, donoseći živopisne okuse i kulinarsku tradiciju Meksika u Hrvatsku. Od klasičnih jela kao što je Fajita BBQ Pulled Beef do inovativnih kreacija kao što je Mex Pulled Pork Tortilja, Mex (HR) posvećen je pružanju impresivnog meksičkog gastronomskog iskustva.

Koja su pića dostupna u Mexu (HR)?

Mex (HR) nudi široku paletu osvježavajućih pića, od oštar Jana Vitamin Happy Naranča do egzotičnog Sensation Limeta-Kiwano. Klasični izbori kao što su Coca-Cola, Sprite i razni ledeni čajevi savršeni su dodatak začinjenim i slanim ponudama Mexa (HR).

Koji su prilozi i prilogi dostupni u Mexu (HR)?

Unaprijedite svoje meksičko (HR) iskustvo objedovanja primamljivim prilozima i popratnim jelima. Na jelovniku se nalaze Umak Enchilada, Umak Guacamole i Umak Cream Sour koji daju dašak okusa. Uparite svoje glavno jelo s prilozima poput nachosa za savršenu ravnotežu tekstura i okusa.

Tko su konkurenti Mexu (HR)?

Bendito Burrito (HR)

Restoran specijaliziran za pripremu ukusnih burrita, poznat po autentičnim meksičkim okusima.

Burrito Boi (HR)

Mjesto koje se ističe po bogatim burritima i raznolikim sastojcima, pružajući jedinstveno iskustvo.

Casa Tortilla (HR)

Restoran posvećen tortiljama i meksičkim specijalitetima, nudeći tradicionalne okuse u ugodnom ambijentu.

Mex Zadar (HR)

Mex Zadar, kulinarski dragulj u Hrvatskoj, mami posjetitelje ukusnim opcijama poput Umak Cream Sour i Mex Pulled Pork Tortilja u primorskom gradu Zadru.

 

Category Restaurants
Mex (HR) prices

Popular Restorani